Helt underbart ettårsfirande

Som sagt, delt underbart var det! I lördags hämtade Gustav och Lena mig i Kalmar. Jag och Gustav gick och handlade det sista. Sen Körde han oss till sommarstugan i Sandvik. Lena stannade inte så länge. Sen spelades det Skippo, och jag vann båda gångerna...såklart ;) Efter det blev vi så himla hungriga, så vi började med maten. Fläskfilé, klyftpotatis, kantarellsås, vitlöskbröd och en jättegod sallad till. Helt underbart gott var det. Vi blev så himla mätta att vi kappt kunde röra oss. Godis, cider och martini slank ner, men inte vår efterrätt. Det var omöljigt, så vi bestämde oss för att ta glassen och de varma hallonen på söndagen istället. Vi fortsatte med att se på PS. I love you. Det var egentligen meningen att vi skulle ha sett Mamma Mia, en romantisk glad film. Men den fanns inte att ladda ner så då hyrde vi den här istället. Redan i typ 5e minuten kom vändpunkten och man började gråta. Sen var det så under hela filmen, Glad - Ledsen - Glad - Ledsen... Men det var en väldigt söt film. Underkvällen blev det annars paket, kärlek och massa mys.
   Nästa morgon vaknade vi rätt sent. Underbart väder ute så frukosten åt vi där. Lite senare kom Lena och hämtade oss. Gustav körde hem oss till Nybro så blev det ytterligare en dag tillsammans.
Helt underbar helg, jag vill ha ettårsfirande oftare (a)

Aggression?

Jag blir så arg...

Jag blir så jälva arg. Jag orkar inte mer. Att inte kunna ha en vilja. Varje gång man säger " Så här tycker jag" så kommer det någon och säger " Nej men det tycker inte jag, jag tycker såhär." Och om jag nu inte tycker så så säger jag "Aha, nej men så menade inte jag att jag tycker" och sen pratar vidare om vad jag har att säga så ska någon lik förbannat säga "Nej men jag tycker att det är så i allla fall!" Det skriker i mitt huvud " JAG BRYR MIG VÄL INTE ETT JÄVLA PISS OM VAD DU TYCKER NÄR DET ÄR VAD JAG TYCKER SOM JAG PRATAR OM!".  Jag blir så arg att jag inte ska få säga en liten mening innan någon kommenterar och säger att det inte är så bara för att de själva tycker annat. Snälla låt alla ha sin egna vilja utan att tjaffsa emot!

Måste tillägga att jag blir så arg på fjortisbeteendet att sluta äta. Man blir faktiskt påverkad, och det är så jävla löjligt och onödigt. Ät sunt istället. Och att man ska gå in för skolan. Att sitta och nöta varje ämne. Jag spyr!




Små dundersöta varelser

Mamma hade gjort våfflor och vi satt och åt och tittade ut geon fönstret och jag säger " Där är ju Svea. Nej , hon är ju två stycken:O NEJ, TRE!" Mamma och jag spriner ut och tittar. Ingen utav dom är Svea. Det är tre kattungar. Två som är helvita och en som är vit med röda fläckar. Så underbart gulliga! Dom kom inte över staketet och dom ville verkligen över till vår trädgård, så de gick runt ut genom deras grind och in genom våran:P Jag gick och lämnade tillbaka dom igen, för de var ju så små de kunde ju inte gå ifrån deras hus, men när jag vände mig om så såg jag dom springa efter mig igen, så jag lät dem följa med.  Åh, jag vill ha en ny kattunge. Jag blev kär.



"Pelle" som mamma döpte honom till blev helt galen när jag
 tog fram kameran så han följde kattrenden med att skela. :D

Nina tipsar

Jag har provat både den ena och den andra hårimpackningen måste jag säga. Jag har sökt efter den optimala. Jag har funnit den! Fructis color resist! Den har verkligen det jag vill att den ska ha. Gör håret lätt , mjukt, fin glans, lätt att reda ut och får det inte att se fett ut som vissa andra hårinmapockningar kan få det att göra (ex.Gliss). Jag som alltid har haft en svag fördom om fructis. Ända sen jag var liten har jag hört att det inte ska vara så bra hör håret och blablabla. Men jag tog förnuftet till fånga och vågade köpa en i alla fall vilket jag verkligen inte ångrar! Finns att köpa nästan överallt och priset ligger runt 55-65 kr för en förpackning med 300ml. Bra pris! Ett extra plus får den även för den fruktiga, syrliga och fräscha doften.






It's Friday, I'm in love

I don't care if Mondays black
Tuesday, Wednesday - heart attack
Thursday, never looking back
It's Friday, I'm in love


Det blir en lugn fredagskväll. Just nu har jag peelat ansiktet osh sitter som en clown med en vit smörja i ansiktet. Efter den här blir det en ansiktsmask till. Ögonbrynen är nyplockade och snart ska det målas fransk manikyr. Sånna här dagar vill man vara med om mycket oftare!
   Imorgon åker jag och Gustav till hans sommarstuga och firar våran ettårsdag som egentligen inte är förns på måndag. Så ikväll måste jag packa och bestämma vad jag ska ha på mig. Och det där med klädseln har jag ju alltid problem med. Men det ordnar sig väl.

Jag fick låna en ängel

Hur lång tid tar det innan man slutar sörja? Det går inte en dag utan att jag tänker på honom. Min bästa vän som jag vet att jag aldrig kommer få se igen. Bara av att se farmor ensam gör att jag vill slita mig i stycken. Nuförtiden är jag så sårbar, för minsta sak kan jag bli ledsen. Men jag sörjer, och jag vet inte hur länge det kommer att pågå. Att mista någon som står en så nära är otroligt jobbigt. Det finns de dagar då man mår bättre och bara tänker. Idag var det tyvärr inte en sån dag, utan istället en gråtdag. En sådan dag som man önskar att man dog i hans famn tillsammans med honom. Det är tungt att gå och bära på detta hela tiden, jag vill bara att du ska vara här hos mig, föralltid. Du kommer alltid vara min älskade farfar som trodde på mig i alla lägen. Jag tänker på det varje dag när jag satt där brevid dig på sjukhussängskanten, hand i hand gråtandes. Jag var så rädd att du skulle sluta andas. Man såg hur min vackra farfar tynade bort. Du fällde en tår och sa att du trodde på livet och att vi skulle ses igen. Snälla farfar, låt den dagen bli min morgondag.

v 3 november 1925 - 16 juli 2008  v






Hur lämnar man den man älskar?
 Jag har alltid sagt att jag inte kommer
 kunna leva vidare utan dig. Cancern
bröt ut i hela din kropp och jag skulle
vilja göra allt för att det var min kropp
och inte din. Jag vill inte att du ska
 försvinna från mig. Du var som min
bästa vän och det svider så i hjärtat
av att veta att du inte finns hos mig
längre. Jag vill kunna gå vidare,
 men utan dig är det något som saknas. Du
var den bästa farfar någon kan ha.
Du kommer alltid vara den jag tycker mest om <3
-Nina, -Bilddagboken 18/7-08












Det är över nu...

Phuh, äntligen har jag lite tid över. Känns som om den mesta tiden gått åt till att plugga till detta nedrans matteprov. Men nu är det över. I morse skrevs provet. Det kändes till en början rätt bra, men när jag vänte på pappret och såg på VG/MVG-uppgifterna blev det värre. Aja, det får gå som det går. Jag tror itne att jag skulle ha kunna gjort något bättre, har trots allt suttit konstant i 2 dagar och pluggat nu. Det värsta är att jag inte kan koppla av efter detta, nu står fysiken på tur.
   Eftersom jag inte pallade plugga efter skolan stack jag in till stan istället. Skulle egentligen bara hämta ut mina omklackade skor. Stack in i lite andra affärer och kollade lite. Hittade en BH och ett par trosor på H&M. Svart BH var precis vad jag behövde. Annars är jag väldigt bra på impulsköp.
   Ikväll ska jag jobba ett par timmar. Känner som om det inte händer så ofta längre. Den här månadens lön kommer nog inte vara rolig om man jämför den jag fick idag:) Det blir bara 4 timmar och jag kommer väl förmodligen hem rätt sent. Får se om jag hinner ta en titt på fysiken.
Fredag imorgon! Det svavas U.N.D.E.R.B.A.R.T!

Duktig Nina får helglängtan

Åh,jag längtar redan till helgen. Och idag är det bara måndag. Jag orkar inte med allt, jag vill bara kunna slappna av. Det är nu i helgen som jag och Gustav ska till hans sommarstuga och fira våran ettårsdag. Riktigt mys ska det bli. 3-rätters, film och massa mys. Bli lördag då!
  Jag har suttit och pluggat ända sen jag kom hem från skolan. Det gick nästan som jag tänkt mig. Jag hann med att göra klart min engelskaläxa, historia, fysik och lite av matten. Jag känner mig faktiskt stolt. Jag minns inte när jag pluggade såhär mycket sist:)
  Ni får kalla mig dum, men imorgon ska jag upp på min sovmorgon och dra till skolan och sätta mig på resurs (om jag kan palla mig upp dvs).  Jag SKA fatta matten. Jag SKA få vg i matte C. Det blir inte bättre än så, eller jo, om man räknar med att jag ska sitta där några timmar efter skolan med ;) Suck! Men sen kommer Gustav hem till mig och då blir det matlagning :)

Måndag än en gång...

En utav de jobbigaste dagarna att ta sig upp på. Skulle åka hem från Gustav lite tidigare eftersom jag skulle packa idrottskläder och byta om. Första lektionen var Jazz. Inte alls så kul idag. Nu ser det ut som om street är roligare. Men det är kanske eftersom vi haft hur många lektioner som helst i det nu, så att vi kan mycket av dansen. I jazzen har vi bara haft 2 lektioner och vi fortsätter ju inte på våran dans, utan bara repeterar.
   Det snurrade i huvudet på matten av alla logaritmer. Hur menar hon att jag ska kunna allt till provet på torsdag? Det är detsutom inte det enda vi har i veckan. Vi har engelska, fysik, histora, och jag måste öva på fysikprovet som är nästa tisdag med. Jag blir GALEN! Förstår inte hur jag ska ha tid. Idag ska jag försöka ta mig an det mesta.
   På idrotten idag var det ängörundan. Usch! Jag sa högt attt jag kunde offra min dagslön för att slippa springa, och jag menar det. Men jag hade inget val så jag sprang och sprang utan att stanna, vilket jag annars brukar göra. Fick tiden 12.21 och var 1 sekund ifrån mitt rekord. Sög lite, men jag skyller på att det var motvind, för det var det.
   När jag kom hem tog jag en härlig dusch med hårinpackning. När jag var klar och stod och torkade håret hörde jag att det ringde på dörren. Förstod att det måste vara rörmokaren som skulle komma hit idag, men jag ville ju inte öppna i handduk och rufsigt hår?! Så jag stod inne på toaletten och låtsades inte finnas till. Efter några minuter gick jag ut från badrummet och vem möter jag inte i köket? Jo, rörmokaren! Han kollar lite genant på mig och säger ett kort hej. Jag som hade försökt göra så att han skulle slippa se mig i det skicket ler och säger "Hejhej" rätt högt och låtsas som att jag inte alls tyckte det var pinsamt, som om det händer varje dag för mig. Tur att han inte var snygg :D

Shopping

Det blev en standag med Sofie och lite Lina och Clara :P Jag var på ett riktigt shoppinghumör och köpte en hårinpackning, scarf, väska, trosor och ett läppglans. Jag lämnade även in mina nya klackskor på omklackning, de klackar som sitter på från början är egentligen riktigt kassa, så jag tänkte att de vore bra. På eftermiddagen gick vi på Café dream och fikade. Jag tog min favorit baguette med kycklingröra. Den är så underbart god.
  När jag kom hem och skulle cykla in på gården så stod det en sjukt stor grävnmaskin där och grävde, snacka om att jag blev chockad. Nu hade jag tänkt att plugga eftersom jag skulle ha fullt upp i helgen annars, men Gustav ringde och ville boka om helgen, så det blir att umgås med min plutt ikväll istället :)







Hårinpackning "Herbal Essences" från H&M  49,50kr
Scarf från H&M  79,50kr
Läppglans "Glam shine, L´oréal  nr405" Från Kicks  69kr
Svart fejkläderväska från H&M  249kr
Trosor från New Yorker  69kr


Topp 5

Idag finns det bara en lista. De låtar som spelas
om och om igen som bara inte går att sluta bli glad av.
Jag kan inte rangordna dom för de är alla lika bra på sina sätt.
Here you go!

  • Pocket full of sunshine - Natasha Bedingfield
  • Slide - Goo goo dolls
  • Take a bow - Rihanna
  • The kill - 30 seconds to mars
  • Losing - Takida

Kärleksväska

Satt på bussen till Becca i förrgår och var i mina egna tankar. Lyssnade på "Pocket full of sunshine" och kände mig väldigt taggad inför festen. Då stiger en tjej på bussen. Hon ser väl ut som vilken tjej som helst nu förtiden. Leggins, klänning, klackskor, långt brunt hår, och sen bland den finaste väskan jag har sätt. En röd som jag förövrigt alltid velat ha men inte hittat nån snygg, sen var det guldiga detaljer på. Den var liksom inte mjuk, utan mer hård och formen var nästan som en cylinder. Jag blev sjukt kär i den och satt och kollade på den hela vägen från stan till funkabo. Hon måste trott att jag var konstig eller något för hon såg ju verkligen att jag glodde:P  Nu efteråt ångrar jag att jag inte frågade vart den var ifrån, men den var säkert inte svensk eller så var den sjukt dyr.
Någon som har en aning om vart jag kan hitta en liknande väska?

Sex and the city

Är hemma hos Gustav nu. Vi har precis tittat klart på Sex and the city -filmen. Så himla söt var den. Men okej, den var ju en sån film som man kunde räkna ut allt på och så, vilket jag tycker borde finnas färre av. Men det är mycket jag har fått i mig bara för att jag läser mediakurser, för när vi hade rörlig bild så snackade vi mycket om hur filmerna var uppbyggba osv. Vilket man tänker på mycket när man ser en film nu. Men för er som inte redan har sett den, för jag själv känner mig väldigt sen med det, så vill jag bara säga att den är klart sevärd! (Y)
  Nu sitter Gustav och pluggar lite och då passar jag på att ta lite tid till bloggen ;D Sen ska vi ut och gå en sväng i mörkret. Alltid lika mysigt med min Gustav <3

Torsdag

Jag blir bara mer och mer sjuk känns det som. Nyser, svuvar och hostar. Kanske blev mer efter orienteringen och festandet igår. Jag och Lina sprang på orienteringen och fick tiden 01.13, vilket var väldigt bra !!:O Efter det kände jag mig helt död, hostade och hade mig. På kvällen stack jag hem tilll Becca från jobbet. Det blev fest och många från jobbet kom dit. Och jag gillade det :P Tråkigt var det däremot att Nina inte kunde komma. Vid 01.30 kom jag hem och gick och la mig. Sen skulle man upp vid 7 för att senare dra till skolan och ha matte, kuuuul :S  Prov i det nästa vecka med. Men som tur är så är vi lediga imorgn så att man kan plugga lite på det och alla andra läxor vi har. Sen sticker jag formodligen in till stan med Lina och Sofie. Jag är SÅ sugen på det, har inte varit inne i stan på hur länge som helst :P
   Nu ska jag till Gustav och chilla. Ciao!


Sjukling mot bättring

Vaknade med vidrigt ont i halsen och otroligt hängig. Jag har inte sovit så bra nu i helgen, varit mycket jobb och festande. Så det blev till att stanna hemma idag. Som tur var så hade jag inte så mycket i skolan. Men jag missade dansen :/  Jag sov länge och sen när jag gick upp blev det att kolla igenom biologin som det är prov på imorgon. Kan typ ingenting känns det som, men som tur är så får vi ha en liten fusklapp. Typ lite mindre än 1/4 A4. Den har jag skrivit in 6 A4 på, snacka om att den är fullproppad nu. Så jag borde i alla fall få godkänt på detta provet.
   På eftermiddagen kände jag att jag mådde lite bättre så då gick jag och träffade Jojo och Siggan ett litet tag. Var skönt att komma ut i verkligeheten. Man känner sig alltid på lost när man är sjuk, ingen koll vad som händer utanför huset.
   Imorgon ska jag i alla fall dra mig till skolan, jag vill verkligen inte ha ett prov hängandes efter mig för i almanackan står det redan att det snart både är fysik- och matteprov.
   Fick mitt jobbschema för v39 idag och då fan var det nära att jag slog till någon. Jag hade ju tagit ledigt den helgen för att jag och Gustav skulle ha vårat 1årsfirande då, men tydligen inte, jag ska jobba både lördag och söndag enligt schemat. Men det ska jag allt fixa, annars blir jag ordentligt arg.
   Nu sitter jag och försöker fixa ihop en skiva till den helgen med. Vill ju inte sitta och lyssna på mix megapol direkt. En mysig skiva ska det bli. Har du något förslag på någon fin låt får du gärna tipsa :)

Ferre a Qvarnaslätt

"Jag vaknar känner mig trött och till och med lite full, så jag tar mig för pannan...." - Hästpojken

Ja det var väl ungefär såhär jag kände imorse när jag vaknade hemma hos Gustav. Jag var jävligt trött när väckaklockan ringde och ville ha iväg mig till jobbet. Jag reste mig och ramlade in i bokhyllan, reste mig fort upp och sa "Jag tror fan att jag fortfarande är full". Gustav mumlade lite borta i sängen. Jag tog mig för pannan och kände hur febern började komma. Illamåendet kom snabbt, men jag var tvungen att äta frukost, annars skulle jag inte klara av jobbet. Vi kom upp till köket och jag tittade in i kylskåpet. Det fanns en massa gott, men inget lockade med min baksmälla. Gustav sa att jag fick ta vad jag ville och det jag fick i mig var ett glas blåbärssoppa och en halv morot. (Y)
   När jag väl satt på bussen hem så började jag fundera på vad som hade hänt på festen. I början var allt klart. Träffade en massa roligt folk, i mitten var det snack om mina fingar eftersom Gustav tycker att jag har 20% korvfingrar. Så då blev ju det samtalsämet för stunden. På slutet hände inte så mycket och vi bestämde oss för att dra oss hemmåt. Trodde aldrig att jag skulle klara att gå från Qvarnaslätt till Fredrikslund packad och med klackskor. Men jag lyckades. Promenaden är i alla fall en svart period för mig, har inte många minnen. Det som är halvklart är att jag hoppade över 1 meters höga farthinder, jag blev arg på Mc Donalsds för att de inte hade öppet så det kunde göra en cheese till mig, och att jag och Gustav stod tätt intill varandra och sa att vi älskade varandra. Det andra är något riktigt vagt som inte vill komma fram.
   Dagen på jobbet var otroligt jobbig. Jag mådde illa, hade ont i huvudet, var hungrig samtidigt som jag ville spy och det gick otroligt segt. Jag och Vickan gick och räknade ner våra timmar. 12-20 en söndag, okej det ger bra betalt, men jag är helt slut. Gud bestäme nog inte bara att söndagen skulle vara en vilodag, utan även en dag som ska hyllas till Burger King genom att hela Kalmars befolkning ska gå dit och äta.
   Aja, det var en lyckad fest, helt klart värt att gå på den, trots denna hangover. Jag fick ju till och med träffa på några kaggnister ;D








Fredagskväll


Nu är jag hemma igen. Vi åkte till Högsby då och gick på resturang. Mysigt var det och goda pajer. Till efterrätt blev det hemgjorda vaniljhjärtan och kaffe. Pappa var så söt när han satt vid mitt, Johan och Ellens bord när han sa, "Jag hörde den här på jobbet; Det var en man som gick in hos frisören och skulle klippa sig, då frågar frisörskan "ska jag kamma bena?" då svarar mannen "Nej tack, jag har inte så mycket hår där" HÖHÖHÖ" Då undrar man ju vad det är för medelålder på hans jobb :P
   Imorgon ska jag jobba hela dagen, men på kvällen sticker jag hem till Gustav, och tillsammans beger vi oss vidare på fest. Kommer bli riktigt kul!


Tors-Fre

Igår var det skolfoto. Gutt att jag var smart att ha på mig klackskor så att jag slapp sitta. Fick typ stå där jag stod förra året. Jag har abslout inte en aning om hur jag såg ut för när de tog testbilden så gjorde Jakob nåt som jag kollade på vilket gjorde att jag på bilden stod bortvänd med ryggen mot kameran.
  På eftermiddagen stack jag till jobbet. Hade otroligt ont i huvudet och var extremt kissig i 5 timmmar. Men jag klarade mig. När jag kom hem var det meningen att jag skulle plugga, men jag var så jävla trött, och denna huvudvärken. Så det blev att sova istället.
  Idag var det svårare att stiga upp än vanligtvis, tror jag håller på att bli lite sjuk. Hade i alla fall bara en lektion i skolan idag, eller egentligen 2, fast jag pallade inte sista. Jag stack hem istället och försökte plugga till biologiprovet som är på tisdag. Usch, det kommer inte gå bra vill jag lova. Men men, jag försöker att plugga nu i alla fall.
  Ikväll ska jag, familjen, Johan, farmor och morfar till mammas faster och gå på resturang. Får se hur det blir. Det var ju egentligen meningen att Gustav skulle med också. Men han hade missförstått och planerat in annat. Får underhållas av min syster istället.
Nu blir det mera plugg.

Fotografering

Skolfoto på torsdag. GAH! Jag avskyr det. Att verkligen behöva tänka vad man ska ha på sig, hur man ska ha håret eller vilket leende man ska klistra på bara för att få det på bild som sen hela Kalmar ska se. Blir man misslyckad, som jag alltid lyckas bli, så är det ju kört, man kan ju knappast ändra på det. Än så länge har jag i alla fall lyckats att ha ögonen öppna, vilket  typ är det viktigaste. När man väl varit med om det hämska fotot så går man och väntar i månader för att få hem katalogen. När man fått den hemskickad sliter upp kartongen för att se hur man blev, och alltid samma missnöje. Som tur är så är det ett nöje att kolla på hur alla andra blev :) 

Ja nu kommer paniken, kläderna skiter jag väl egentligen i, men håret, hjälp! :O

Hiss & diss




Hiss: Jag är en person som verkligen älskar smink, bodylotions, parfymer mm. Gustavs mamma har därför hjälpt mig med att hitta det optimala. Oriflame! Redan sen jag tittade i första katalogen för ett halvår sen så har jag varit fast. Man hittar alltid något nytt i varje katalog. Bra priser, unika varor och detsutom inte testat på djur, vilket är väldigt positivt. (Y)

Diss:
Jag blir trött på att när man gör något för att göra några glada så får man skit. I torsdags var det inspark och på kvällen hade klassen förfest med ettorna. Vi hade köpt 5 flak öl för att spela ölbrännboll och ha det roligt. De fick alltså gratis dricka och det var helt frivilligt om man ville dricka den eller inte. Idag på fysiklektionen kommer rektor Ingrid Lange in i klassrummet och skäller ut oss för att ha gjort detta mot ettorna. Fast egentligen har hon inte med det att göra, det var efter skoltid vilket leder till att hon inte har någon rättighet till att bestämma över oss. Hon sa till oss att ettornas föräldrar hade ringt och skällt utt henne för att vi hällt i deras ungar starköl. Jag förstår inte varför vi får skiten för det? Det var knappt halva klassen som drack av ölen, och det var ingen som skämdes för det, som nu Ingrid Lange säger att man gör om man tackar nej. Men det var även folk som hade med sig egen dricka. Det fanns både cider- och spritflaskor i folks händer, men DET damer och herrar bryr sig inte föräldrarna eller rektorn om.  Därför går dagens diss till Ingrid Lange. En liten sammanhängande diss slänger jag även in till Barometern, ska ni skriva så skriv sanningen, tack vare er moderatblaska blir det förmodligen ingen inspark -09.

Positiva ligan har anlänt =D

Jag älskar det verkligen. Att komma glad till skolan och få alla dystra miner och blickar tillbaks mot mig. När man pratar med en person och verkligen får ett engagerat svar tillbaks som ett tyst "mm". Det är underbart att lägga ner energi på sådana personer.
 Det är inte så att ni hör en skvett ironi i det hela? Fyfan säger jag bara. Och om det nu är så att man är sur så kan man väl säga det då så undviker jag att vara trevlig. Men det finns personer som jag inte gjort ett skit då jag inte förstår vad deras problem är. Kanske vaknat på fel sida av husvagnen? En sak är säkert i alla fall, jag tänker inte lägga ner mer energi på något/någon som jag inte får respons för. Over and out.

Sömnlöshet och mattetal

Försökte att sova hela natten men det var omöjligt. Jag var hur trött som helst när jag gick och la mig men ändå kunde jag inte sova. Efter att ha legat sömnlös i 2 timmar titade jag på klockan med en suck, den hade blivit 02.00. Sen somnade jag väl till ett litet tag och vid 04.30 tittade jag till på klockan igen och insåg att jag hade 1,5 timmar kvar att försöka vila ut mig, men som sagt det var omöjligt att söva mig. Klockan ringde och det var dags för dusch. Trött och illamående som aldrig förr drog jag mig upp och fixade iordning mig, pallade mig till skolan och stod ut dansen och matten. Matten gick för övrigt åt helvete. Sista lektionen var idrott men då gick det verkligen inte mer, jag gick och hackade tänder och mådde på gränsen till lika illa som på morgonen. Det var dags för mig att gå hem. Hemma blev det till att ta det lugnt, slappa och räkna matteläxan. Jag känner mig duktig som har gjort en läxa, känns som om det var ett tag sen ;D Nu ska jag fortsätta min kreativitet med att plugga på mina engelskaglosor. Sen tar jag bussen till Gustav och hoppas på att jag mår bättre snart.

Malmö

Suverän helg med Karin i Malmö. Kom dit runt 22-tiden på fredagen och åt pizza och slappade. Hände inte så mycket mer sen mer än att vi sov och väntade på att lördagen skulle inträffa. Tidigt (9:30, tidigt för mig) på lördagsmorgonen hoppade vi upp ur sängen och gjorde iordning oss för en standag. Jag var grymt shoppingsugen. Tiden i stan rann väg och jag kunde knappt hitta något som jag ville ha. Jag köpte i alla fall ett par skor, 2 par trosor, 4 ringar och ett par svarta handledsvärmare. Lunchen blev som alltid i Malmö, falafel. Underbart god var den. Inte alls som i Kalmar, torr och smaklös. På kvällen när vi kom hem till huset så blev det middag och gäster. Vi hann även med att äta en massa godis, gå långt och bli tröttskrattiga. På söndagen kollade vi lite på Jägersro köpcenter och derbyt (Y). Köpte ett hårspray på Ekohallen och träffade Sten "taxi" Jonsson på travet iår igen ;D Alltid lika härligt i Malmö!

              


Kaka-Nina-helg

Idag åker jag och min bästa Kaka till Malmö. Kommer stanna över helgen och ha det bäst. Shoppa en massa och bara ta det lugnt. Åh, det kommer bli så bra. Du är bäst syster <3`

Insparken -o8

Det blev bra trots allt! Bättre än vad jag hade kunnat tänka mig. Det blev som en ledig dag från skolan med en massa aktiviteter för ettorna istället. Föst tog vi med dom tilll sporthallen eftersom alla sektioner skulle presenteras. Haha, det var jävligt kul, speciellt "Goa Gubbar" tycker jag ;D Efter allt uppvisande samlade vi ihop våra små ettor och gick skrikandes mot slottet. Vi hann även gå förbi Stagg och skrika "Håll er till simhopp" och "Puuuuuuderluder *Klapp klapp klapp*". Det var roligare än när vi var ettor och bara gick förbi och pekade finger åt dem. Nu stod ju verkligen staggnisterna och glodde på oss, helt stumma. Så jävla kul  :D När vi kom fram till slottet sen så började vi med lekarna. Det var läppstiftsleken, äppel-socker-mjölleken, bananleken, äggstafett, sexställningsleken (som förövrigt var riktigt misslyckad och tråkig) och tillsist såpabrottning. Jag hade kul som stod och tittade på och skrek, då kan jag tänka mig att ettorna hade riktigt kul. Det verkade det som iaf:P När allt var gjort stack jag hem och gjorde iordning mig. Sen kom Kirk till mig och vi stack och köpte pizza som vi drog till förfesten hos sofie med. Där hemma stod även Lina och fixade sig. Vi hann inte förfesta så länge eftersom vi skulle samlas och spela ölbrännboll med ettorna vid 19.00. Men ölbrännbollen var väl inge vidare. det var kallt och ölen var äckligere än vad det brukar vara. Så jag höll mig till min cider. Vid 20.00 skulle förfesten i cellgraven börja, så vi drog oss mot det hållet och på vägen blev vi indragna på en fest med massa staggnister, ja då förstår ni själva att festen sög. Så vi gick vidare till cellgraven där vi träffade en massa. Rätt kul men man tappade bort alla hela tiden. Sen fick jag träffa Gustavsötnos lite med. Han överraskade mig med att vara i Kalmar. Fast han gick inte in på vallen sen så vi fick inte ses så länge :/ Men Offe,David och Macke gick in (Y). Inne på dansgolvet var det ju inte precis lättare att inte tappa bort någon, så Lina försvann hela tiden. Becca och jag dansade loss och fick ta hand om Jullan som inte mådde så bra, sen hittade jag Lina och Karin och röjde dansgolvet. Jag hade verkligen längtat efter att få dansa. Har inte varit på uteställen sen jag blev tillsammans med Gustav, så nu var det dags. Kvällen slutade med att jag och Lina gick ut från vallen och träffade Kirk som hade tappat bort sina pengar så att hon inte kommit in på vallen. Hon hade varit med om både det ena och det andra ist. Både väldigt negativa saker som att se en kille nästan dö vid hennes fötter och ringa efter en ambulans, men även possitiva saker som att få kyssa en länge inspanad kille och detsutom få låna hans tröja under hela kvällen. Så jag hoppas att Kirk hade det mysigt och bra fast att det inte blev vallen för henne. Sofie fick man nästan inte en skymt av på hela kvällen. Senaste gången jag rinde henne hade hon gått hem och det lät som om hon grät,hoppas inget allvarligt hade hänt med mitt lilla hjärta i alla fall.
 Lyckad kväll tycker jag, trots min fläskläpp, baksmälla och trasiga öra som jag har idag.






Läppstiftsleken



Äppel-socker-mjölleken



Bananleken



Sexställningsleken



Såpabrottning





Planering = Noll

Okej, jag blir sur. Så jävla sur. Insparken är om 3 dagar och vår planering håller inte. Vi har jättebra idéer men ingen orkar ta tag i dem. Tidigare har vi suttit och disskuterat mycket om vad vi ska göra, men vi har inte sammanställt det. Alla kommer på nya idéer hela tiden så nu vet vi knappt vad som står på planeringen. Och sen får man skit för att man säger att det är så. Men hallå, inse sanningen istället! Vi har inte några grejer ännu, inga matrial för våra aktiviteter som skålar och pressenigar. Kommer vi ens kunna fixa det? Försöker ens någon fixa det? Förlåt men jag tänker inte engagera mig om ingen annan gör det, jag orkar inte ta tag i allt själv. Sen kan jag inte låta bli att irritera mig på dem som inte kan ställa upp med att ge 30-40 kronor för att både man själv och vår fadderklass ska få öl till förfesten. Om man inte dricker så kan man väl i alla fall vara snäll och göra det bästa för den lilla fadderklassen? Okej, fortsätt med att säga "sluta klaga" men då vill jag se att alla gör något tillsammans. Min stora fråga är bara om detta kommer fungera som vi egentligen vill, eller om det kommer sluta som en misslyckad dag som egentligen var till för att ha roligt?
Snälla, överraska mig.


*Aggression*

Nina tipsar

DISTURBIA

Gustav var här i lördags och hyrde film med mig. Jag har velat se den här filmen ett tag nu och då var det äntligen dags. Trailern gjorde verkligen så att jag blev fångad och jag har pratat om filmen i flera dagar innan jag sett den. Den handlar i alla fall om killen Kale som har fått husarrest eftersom han slagit till sin lärare. För att kunna sysselsätta sig själv under dagarna så kollar han på TV, spelar tvspel osv. Men det gillar inte hans mamma och gör därför så att han inte kan det. Istället ägnar han sig då till att spionera på sina grannar. Det mest intressanta är en nyinflyttad snygg tjej men även en äldre man som han anar är seriemördare. Kale och hans bästa kompis börjar umgås med den nya tjejen och tillsammans försöker de få fram fler ledtrådar om den underliga grannen, vilket leder till att de ger sig in på riktigt farligt vatten.

Detta är en Drama/Thrillerfilm från 2007 som är sååå sevärd. Ibörjan var den gullig och rolig, sen frammåt mitten blev den spännande och när det inte var långt kvar till slutet låg jag riktigt tätt intill Gustav av min rädsla. En film som har det mesta. Suverän!





Länk till trailern :  http://www.youtube.com/watch?v=lDmnhD5XkRg




OC-titt & veckoöverblick

Ännu en underbar kväll med mina mumsbitar. En spontan träff med OC, te och mina hemgjorda muffins. Äntligen är Marissa och Ryan tillsammans igen och vi har nästan tagit oss igenom box 2 nu. Imorgon blir den färdigtittad. Åh, jag längtar till box 4 då jag inte sett mera. Fast jag har iofs hört att den ska vara dålig :S

Måndag i morgon...Suck!
Måndag: Skola. Hem och plugga. Sen Oc :D
Tisdag: Alla NV-elever drar till Öland för att studera raukar eller något annat "intressant". Får göra det bästa av det tråkiga. Vi fick iaf göra grupperna själva så det blir jag, Krik, Lina och Sofie (Y). På eftermiddagen blir det Kaka :D
Onsdag: Gustavdag <3
Torsdag: INSPARK! Finally!
Fredag: Jag och bästa Kaka drar för en weekend i Malmö!
Lördag: MALMÖ
Söndag: Hem

Botade virus

Phuh!
Jag hatar virus. De skrämmer mig. Tanken av att bara veta att alla bilder och all musik kommer försvinna för att man är tvungen att formatera datorn gör mig illamående. Den känslan har jag haft sen jag fick reda på att jag hade "2973 virus". Okej att det låter patetiskt att bli deprimerad över en dator, men hallå, det är alla mina bilder sen 2 år tillbaks och min musik som jag inte kan leva utan. Hur som helst. Gustav "datasnillet" kom hit för att försöka fixa min dator. Vi satt länge och försökte att avinstallera mitt (som jag trodde var) nuvarande antivirusprogram, "Antivirus XP 2008". Men det var omöjligt. Vi ville få bort det eftersom det inte fungerade att ta bort mina virus där utan att ha en key. Så eftersom det inte gick att få bort så letade vi efter en key på internet och fick då reda på att mitt "antivirusprogram" var själva viruset. Det var så sjukt bra gjort, för jag hade inte en aning om att det var fejk. Gustav började få lite aningar innan vi upptäckte det, men vi var aldrig säkra. Det var alltså inte sant att jag hade 2973 virus, det var bara viruset som sa att jag hade det så att jag skulle uppdatera "antivirusprogrammet" så att de skulle tjäna pengar. Det enda jag hade, eller om man kan säga det enda, så var det 7 trojaner. Bättre än näst intill 3000 virus?!  Som tur var så hade pappa haft samma virus i sin dator ett par dagar innan och hade därför ett speciellt program som man skulle instrallera för att slutligen kunna få bort de eländiga viruset. Så det instrallerades och nu är min dator frisk som en nötkärna igen :D Tack Gustav <3

RSS 2.0