Helt underbart ettårsfirande

Som sagt, delt underbart var det! I lördags hämtade Gustav och Lena mig i Kalmar. Jag och Gustav gick och handlade det sista. Sen Körde han oss till sommarstugan i Sandvik. Lena stannade inte så länge. Sen spelades det Skippo, och jag vann båda gångerna...såklart ;) Efter det blev vi så himla hungriga, så vi började med maten. Fläskfilé, klyftpotatis, kantarellsås, vitlöskbröd och en jättegod sallad till. Helt underbart gott var det. Vi blev så himla mätta att vi kappt kunde röra oss. Godis, cider och martini slank ner, men inte vår efterrätt. Det var omöljigt, så vi bestämde oss för att ta glassen och de varma hallonen på söndagen istället. Vi fortsatte med att se på PS. I love you. Det var egentligen meningen att vi skulle ha sett Mamma Mia, en romantisk glad film. Men den fanns inte att ladda ner så då hyrde vi den här istället. Redan i typ 5e minuten kom vändpunkten och man började gråta. Sen var det så under hela filmen, Glad - Ledsen - Glad - Ledsen... Men det var en väldigt söt film. Underkvällen blev det annars paket, kärlek och massa mys.
   Nästa morgon vaknade vi rätt sent. Underbart väder ute så frukosten åt vi där. Lite senare kom Lena och hämtade oss. Gustav körde hem oss till Nybro så blev det ytterligare en dag tillsammans.
Helt underbar helg, jag vill ha ettårsfirande oftare (a)

Kommentarer
Postat av: LINDA A. NORDSTRÖM

ja det har jag, men talang ser jag det inte som ;) mer som en mellanstadie elev som målat typ. ahahhaha

2008-09-29 @ 21:42:07
URL: http://lindanordstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Var med på gissa bilden vetja! :) http://emmiealina.blogg.se

2008-09-29 @ 21:46:58
Postat av: linda

jag vet.. jag såg den med jens. asså man hade verkligen humörsvägningar. jag blev bara arg på att det va så. för jag tyckte han va så snygg (H) hehe. och så börjar filmen med det där. nääääe :P

2008-09-30 @ 17:28:57
URL: http://alcoholicyouth.blogg.se/
Postat av: korven

åh, jag som hade hoppats på lite snuskiga detaljer :)

2008-10-01 @ 11:05:09
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: Lina

jag älskar skippo, det får vi spela någon gång för alla andra jag försökt medtycker det är astrist :D

2008-10-01 @ 20:26:21
URL: http://morotsoppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0