Bruna ben, fast på fusk



Jag har aldrig varit personen som använt brun utan sol eftersom jag inte tyckt att det blivit snyggt resultat på någon annan. För någon dag sen var jag på apoteket för att hämta ut mitt recept och fick samtidigt se att en body lotion med en lätt brun utan sol effekt, fanns på extrapris. Jag tänkte att varför inte, jag kan ju testa. Nu på våren behöver man lite hjälp med färgen på benen innan man har hunnit sola dem. För när jag väl lägger mig och steker så har jag lätt att bli brun.
Det som är bra med den här är att det är en body lotion, så den blir inte orange eller för stark färg. Den är även väldigt återfuktande som gör att huden känns jättelen. Jag har använt denna i 3 dagar och märker verkligen resultat. Det är ett förvånadsvärt bra resultat ändå, för det är jämt och ser verkligt ut. Det enda negativa är att man lätt kan ana en färgskillnad efter ankeln. Men jag kan ändå rekommendera den :)

Sommarsött

Imorgon blir det en titt på stan med Emilia, och eftersom jag hittade dessa godbitar på Gina Tricot's hemsida, så måste jag bara dit och prova. Någon måste bli min. Hoppas att de är lika snygga på som de ser ut, och att de finns i affären. Kanske till och med blir klädseln till valborg, vad man nu ska hitta på då?




I'm falling in love with your favourite song...

Jag kan inte låta bli att lyssna på den här låten hela tiden. Den får mig att bli så glad och pepp på allt! Mando Diao kommer ju till Palace springbreak den 30 maj. Jag skulle verkligen vilja se dom, men tyvärr är det typ bara dom som är bra som kommer dit, och då är det inte värt pengarna. Sen har jag och Gustav bokat in spa, vår 18årspresent till varandra, på Ronnebybrunn just det datumet. Och det låter faktiskt ännu mer tilltalande. Det ska bli grymt härligt!

Mando Diao- Dance with somebody





Ljusgult i sommar

Det var 10% på HM för någon dag sedan, inte för att det är så mycket, men ändå något. Så jag kilade i alla fall in till stan och handlade lite. Fick bli lite somriga färger. Mums till den ljusgula färgen i sommar!



Igår var jag och Gustav ensamma hemma, vilket var mys. Vi grillade flintastek och gjorde kulpotatis i ugnen med sallad och baguetter. Underbart gott! Sen tittade vi på film. Så himla mysigt och det kändes verkligen som sommarlov. Inte långt kvar till det nu:)

Idag blev det däremot jobb. Inte kul att stå inomhus när det är så himla fint väder ute. Men lite pengar blev det ju i alla fall. När jag kom hem sen så stack jag ut med Becca. Käkade på centralgrillen och sen tog en kaffe. Senare kom Tj och då promenderade vi hem med glada diskussioner.

Känns som om helgen snart är över fast att den precis började. Suck! I morgon blir det till att jobba lite till och på eftermiddagen ska jag träffa älskling. Än så länge en bra helg och jag hopas på an lika bra fortsättning:)


Hottenknottar och snurveltottar

Nu har jag äntligen fått ner min saga om hottenknottar och snurveltottar på papper. Det var väl tur det för ikväll ska den in till läraren. Det har som vanligt varit otroligt mycket i skolan den här veckan och det blir bara värre. Det som man kan se som positivt är att jag under den här veckan bockat av 3 saker från den oändliga listan.

Dagens hjärtan går till:

♥ Imorgon blir det helg
♥ Om 5 dagar får jag 2 dagars ledighet från skolan
♥ Om 6 dagar är det valborg
♥ Om ca 7 veckor är det sommarlov

Armkedja

Jag har länge velat ha ett armband från Change your chain, men eftersom de varken svarar på deras blogg eller via mail tog jag nu tillfället till akt och gjorde mig ett eget armband. Jag köpte en kedja och ett svart band. Här är resultatet. Vill man ändra färg så köper man bara ett annat band och mixar med färgerna till dagens outfit. Snyggt, och passar dessutom min nya rosväska!





Helgen i Stockholm

Det har varit en riktigt härlig helt i Stockholm. Mycket eftersom jag kom bort här ifrån.
I fredags åkte jag och Karin upp med bussen. Usch vad lång tid det tar, men som tur var så sov vi rätt mycket ändå. Vi kom fram vid 15.00 och möttes av en glad Gro! Sen stack vi hem och fixade oss lite, satte oss med Gros kompisar på Medborgarplatsen och chillade. När det blev för kallt gick vi upp i lägenheten och lagade mat. Pasta, tomatsås och olika tillbehör blev det. När kvällen började närma sig började vi förfesta och sen bestämde vi oss för att dra till Toxic, men det sket sig, och kvällen slutade istället med mys hemma.

På Medborgarplatsen

På lördagsmorgonen vaknade vi runt 10 och åt en stor god frukost med avokado och annat gott. När vi sedan hade fixat iordning oss stack vi in till stan och shoppade. Jag hittade väl inte jättemycket, men lite fina saker i alla fall. Jag är nöjd med allt så! Efter ett par timmar kändes det i benen och vi satte oss på en thairesturang och åt. Runt 18.00 tyckte vi att vi hade sett det vi ville i stan och stack hem för att göra iordning oss till teatern/festen vi skulle på på kvällen. Det var Gros kompisar som gjorde teatern som sitt projektarbete, och det var riktigt bra! Ett plus var väl att Freddy Åsblom (Ville i "Livet enligt Rosa" )var med så att man fick fräffa och hälsa på honom ;)  När teatern var slut stack vi till en krog och drack lite, sen gick vi raskt tillbaka till lokalen, i kylan för att dansa. Kvällen slutade med mackor och te hemma hos Gro. En perfekt dag!



Svart roshandväska med kedja  Gina Tricot
Nivea ögoncreme  Kicks
Clinique ansiktstvätt  Kicks
Isadora ögonskugga "Matte chocolates"  HM
Diamantörhängen  Bik bok
Skor  Din sko

På söndagen skulle Gro tyvärr jobba så då blev jag och Karin själva. Vi städade lite i lägenheten och packade för hemfärd. När vi var klara gick vi lite i affärerna vid Götgatan. Där såg vi ytterligare en kändis, Tom Ljungman, han som spelar sonen i "Patrik 1,5". Lite kul!:D Sen kikade vi även in på Sandys, där Gro jobbar, och käkade. När klockan blev 16.45 satte vi oss på bussen och den långa färden hem började. Fast ett tag visste man inte säkert om bussen verkligen skulle till Kalmar, den kunde lika väl kunnat gå till psyket med folket på den!:D

En härlig födelsedagspresent som inte kommer att glömmas! Tack Gro ♥

Stockholmstripp

Det är så typiskt. Nu har jag blivit sjuk igen. Jag sitter här och hostar så att spyreflexerna nästan reagerar. ansiktet börjar sakta men säkert fyllas med mina sjukdomsprickar jag alltid får när jag är sjuk. Usch! Varför ska det alltid hända när jag har lov?

Imorgon åker jag och Karin till Stockholm och hälsar på Gro. Så himla mysigt ska det bli. Mycket för att få träffa Gro och shoppa och så, men även för att bara komma bort från Kalmar ett litet tag. Så det ska bli mys, kommer hem på söndag.

Nu blir det en massa som ska packas, sen äta tacos och mysa med älskling.

Ha en bra helg :)

Dagens "vill ha"

Dagens "vill ha" är den här Chanelväskan. Är den inte för snygg?! Som tur är så finns det ju lite billigare varianter som är inspirerade av just den här modellen. Här finns några snygga exempel.

Jag hittade även supersnygga väskor på Chicy.se som inte var långt ifrån orginalet.



Grilldebut 2009

Idag har jag haft en förvånadsvärt bra dag. Den började med att jag vaknade helt utvilad. Det behövdes verkligen eftersom jag fått så dåligt med sömn de senaste nätterna. Festande tär på kroppen;) Sen blev det frukost med familjen, och efter det hoppade jag in i duschen.
Runt 12 träffade jag Jojo. Vi satte oss utomhus med kaffe och historiaböckerna för att göra klart vår redovising, och vi lyckades. Riktigt härligt väder var det och jag känner att jag har fått lite färg faktiskt. Jag var så glad av vädret så plugget kändes knappt tråkigt.
På kvällen träffade vi Siggan och köpte mat till grillningen. Fast själva grillningen blev kanske inte som vi trodde, men det gick att äta, och det var inte äckligt. Det var trots allt grilldebuten 2009, så då kan man inte kräva att potatisen inte ska vara hård och att köttet inte ska vara svart :D

Imorgon kommer Gustav hit. Då blir det simhallen med Becca och Tj. Efter det blir det ett nytt försök med grillningen. Men förhoppningsvis kan Becca, Tj och Gustav det där bättre än mig :D

Guldiga ballerina

Dessa glittriga ballerinaskor köpte jag för ett tag sedan för 350kr. De är så himla fina, men eftersom jag inte kan ha 39 längre så tänkte jag sälja dom. De är endast använda ett fåtal gånger.

Är du intresserad? Skriv en kommentar!
Pris: 100 kr +frakt
Storlek: 39



Påsklov

Igår blev det äntligen påsklov och bästa Gro kom till Kalmar och hälsade på. Vi gick ut och åt på Athena och pratade en massa. Jättegott och mysigt var det. Efter det gick vi och köpte varsin latte och satte oss vid vattentornet medan solen gick ner bakom hustaken. Mys!

Ikväll blir det Palace. Jag är så sjukt pepp!

Grattis Bebbibus!



Idag fyller älsklingen 18 år!
Massa grattis till min pojk!
♥♥♥

Äntligen är de här!

Idag kom äntligen min HM-beställning:) Min bikini var finare än vad jag trodde. Däremot blev jag besviken på tröjorna, det var inte alls som jag tänkt mig. Annars var skorna och blusen toppen. Åh vad härligt det ska bli att få börja använda allt!

Sen tänkte jag ge ett litet svar. Egentligen borde jag inte behöva försvara mig när det gäller mina egna blogginlägg, men jag måste ändå förklara för den älskade anonyma.

Anonym: Gnällspik ! Att Kalmar är en liten håla där alla vet allt är förvisso sant. Men att kläderna inte blir unika är väl inte så jävla konstigt om man handlar sina kläder på HM och Gina där vartenda ung tjej inhandlar kläder dagligen.

Svar: Okej på andra punkten att du håller med mig om att Kalmar är en liten håla. Men sen säger du ju emot dig själv, eller så är du bara så trög att du inte förstår vad det är jag försöker få fram i mitt inlägg.
   Jag skrev att alla hade på sig samma kläder, då säger du att det inte är konstigt eftersom alla handlar på HM och Gina. Ja det kan mycket väl vara sant. Men du har aldrig tänkt varför det är just de två affärerna som de handlar i?
  Om du nu är så medveten om hur liten håla Kalmar är borde du även veta att vi inte har så många andra vettiga affärer. Det vill säga att HM och Gina är två utav de få affärer som går att köpa något snyggt plagg i till bra pris, vilket är väldigt passande för studenter.
   Jag står för vad jag tycker om att folk i Kalmar brukar ha likadana kläder på sig, men bara för det kommer jag inte att sluta handla där. Min åsikt om kläderna var väl mest en utav de saker jag störde mig på för tillfället i det inlägget, med det är knappast något jag sitter och ödslar energi på annars. Men det kanske man gör i din hemstad?:)


Dags för ett utbrott

Jag är så jävla trött rent ut sagt på den här hålan. Lilla Kalmar där alla känner alla och när man har gjort något vet hela stan det på en dag. Inte ens kläderna blir unika och tydligen finns det så lite folk att kompisarna till och med dejtar ens ex. Snart tar jag och försvinner från den här lilla staden som endast är känd för "staden på andra sidan ölandsbron".

Nu när jag fått ut mina aggressioner så ska jag träffa älskling och käka middag. Till efterrätt blir det min mumsiga morotskaka som jag bakade igårkväll.

Bara 3 dagar kvar till lov - då är det inte långt kvar till att jag lämnar Kalmar för att åka till den kungliga hufvudstaden ♥

Garnier pure 3 in 1

Dagens tips är Gariner pure 3 in 1.

Detta är en produkt som kan användas till både ansiktstvätt, scrub och mask. Jag har tidigare använt mig utav andra produkter i serien och har verkligen varit helnöjd. Just den här ansiktstvätten passar dig som har fet eller blandad hy som lätt får finnar. Mikropartiklarna rengör på djupet och får därför dina promaskar att bli färre, och du får en renare och fräschare hy efter bara en tvätt. Använder du denna i några veckor märker du garanterat resultat då din hy blir mjukare, mattare, fettet i huden minskar och dina finnar och pormaskar blir som bortblåsta. Jag märkte det efter bara ett par gånger!

Andra saker som är positiva med Pure 3 in 1, är att den inte är testad på djur och att priset är väldigt bra, bara runt 80kr! Till skillnad från andra produkter jag har använt så känns det som huden verkligen jobbar efter att man tvättat den. Som om det sköjls med mentol. En riktigt frisk känsla.

Användning
Ansiktstvätt: Varje dag - massera in krämen på fuktigt ansikte och skölj med varmt vatten.
Ansiktsscrub: Varje dag - massera in krämen i cirkelrörelser på fuktigt ansikte ett litet längre tag än när du bara tvättar det. Skölj sedan av med varmt vatten.
Ansiktsmask: 2-3 ggr i veckan. Applicera i ansiktet (undvik ögonen) och låt det sedan verka i 3 minuter. Skölj sedan av med varmt vatten.

Dagens

Underbart väder idag. Bestämde mig därför för en skön vårig outfit!


Tröja New Yorker
Linne HM
Skärp HM
Kjol Gina Tricot
Mönstrade strumpbyxor Åhlens

Hugo talar ut

Är du en utav de som följt Den rätte för Rosing? Själv är jag ju det. Men vad va det för program egentligen? Linda försöker göra succe i b-serie, ännu en gång - Nej, ingen höjdare! Trots det kollade jag på det.
    Det går tusen rykten också om hur det var utanför programmet. Tidningarna försöker luska i allt. Hade Linda redan pojkvän innan programmet? Gjorde hon bara detta för PR, eller var det kärleken hon sökte? Om det nu var det så undrar jag hur hon tänkte när hon valde en 16 år yngre kille som fortfarande glider runt i tonåren? Hennes dotter är trots allt bara 4 år yngre.
   Hugo var verkligen jättegullig och jag hejade på honom redan från början. Man kunde verkligen se hur det spreds gnistor om honom och Linda, men tyvärr var inte se känslorna äkta. Därför höll heller inte förhållandet allt för länge, trots att han kammade hem segern. Nu har den självsäkra Hugo skaffat sig en blogg där han bland annat skriver om hur "Den rätte för Rosing" egentligen gick till och hur romansen avslutades. Klicka er in och ta en titt, det kan vara värt det om tidningarna förvirrar er!

Det roliga är att han ser sig själv som kändisen och funderar på att göra "Den rätte för Hugo". Han skriver också att han ska gå och kolla på "hans program", jag som trodde det var Lindas? Killen har verkligen självförtroende, så sött! :D

RSS 2.0