Youtube - ett tidsfördriv

Alltid finns det något man fastnar för på youtube. Idag var det Viktor Fröborgs tur att få mig dregla. Det började med att jag lyssnade på honom när han sjöng och spelade gitarr till  "Utan dina andetag", gjord av Kent. Sen klickade jag mig vidare och fick se att han var en utav alla som även gjort en cover på Hallelujah. Klickade på play och blev otroligt överraskad över hur bra det var. Inte många som gör en bra låt bättre än orginalet. Men Viktor, jag måste erkänna, du lyckades!





Det verkar så enkelt vännen, ändå är det så obegripligt svårt

Varför måste det finnas svackor?
Varför inte bara ha det neutralt eller med uppgångar?
Varför släpps jag inte in på livet?
Varför har jag helt plötsligt efter 16 månader blivit en åskådare som inte kan påverka?
Jag känner mig älskad men trycks bort från ett samliv. Jag förstår inte.

Från vardags till fest

Satte ihop två snygga outfits. En till fest och en till vardags då våren börjar närma sig sommar. Den lilla svarta håller alltid sin klass och sjömansstilen hänger med även 2009.





Sjömansstilen
Byxor H&M
Skor Din sko
Ring Ur & Penn
Tröja Kappahl



The black dress style
Klänning Forever21.com
Skor Have2have.se
Handväska Have2have.se
 

Störd

Psykologi gick från att jag trodde det var kul, till en pest när jag fick reda på allt vå skulle gå igenom, till rätt kul igen. Klassen verkar ha sina gobitar men även sina "jag är bäst och vet allt -personer".

En smått kul exident hände idag. Läraren hade upprop men Sofie saknades som vanligt.

Läraren: Sofie?
Lina: Njae, asså hennes tidsuppfattning är väl lite sådär. *vickar på handen*
Läraren: Jaha, du menar lite STÖRD!
Klassen skrattar

10 minuter senare kommer Sofie in i klassrummet och inser att det inte finns en enda liten plats hon kan smita in och sätta sig på.
Läraren: Jaha, här har vi då Sofie. Hon med STÖRD tidsuppfattning.

Klassen skrattade igen och Sofie stod där mitt i rummet utan någonstans att sätta sig. Efteråt kom hennes kommentar.
"Jag ville bara sjunka ner genom jorden"

Hahaha, det var dagens.

Skor är lycka

Var inne på HM:s hemsida som vanligt, och såg dessa två paren. Vilka juveler. Tänk de höga kilklackskorna till en färgglad sommarklänning, eller de vänstra till en galant klädsel. Det kommer bli snyggt vill jag lova. Eftersom jag redan har skickat iväg en beställning till HM så kommer jag nog inte skicka en till, men om jag nu har turen så kommer skorna kanske komma in till lilla Kalmars butik. Då får jag även en chans att testa dom innan jag förmodligen slår till på i alla fall ett utav paren.




HM
Till vänster 298:-
Till höger 149:-

En liten uppdatering
: Jag kunde inte bärga mig,
så jag klickade mig in på hemsidan än en gång
och la det högra paret i shoppingbagen. (a)



Koll?

                                           Haha, Sofie är rätt söt. Hon försöker i alla fall.





Bananas are for monkeys

Åh, den här är underbar, så himla underbart söt.






19 januari

Ny termin, nytt schema. Jag fick ett nytt förra veckan och jag var verkligen nöjd med det, men idag fick jag reda på att det hade ändrats. Det kanske inte var allt för lite bra som jag trott. Eller det ända som ändrades var i och för sig att jag skulle ha media på måndagar så att jag slutar vid 13.25 i stället för 11.40. Men det har ändå betydelse, så lite putt blev jag. Men vi drog oss till mediasalen och möttes av en helt otrolig man, Lennart, han bjöd verkligen på sig själv. Sjukt rolig, så vi satt och skrattade åt honom hela tiden :D Han gjorde att jag fick en annan bild av textkommunikation och kanske till och med kan tycka om det. Sånt gillar vi, så en hiss till Lennart.
   Snart blir det glosplugg, sen festplanering med Karin!


Dagens låt:
African queen - Gyptian

Med hjärtan som elefanter

Snön är tillbaka, faller från himlen nu. Hoppas den inte lägger sig.
Gustav kommer hit ikväll så nu måste jag börja plugga.
Jocke Bergs version av Olle Ljungströms låt "Nåt för dom som väntar"
går på repeat och jag njuter.
Det är torsdag.


Åt vilket håll snurrar hon?

Jag och Gustav kollade på den här för någon vecka sen. Den är sjukt häftig. Om du kollar en gång ser du att tjejen snurrar åt ett håll men kollar du och koncentrerar du ser du att hon tillslut byter håll. Det beror på vilken hjärnhalva du använder. Testa, och kolla på den några gånger så kommer du få se. Rätt kul!




Uppsats, prov och glass

Sitter framför datorn med Ben & Jerrys i ena handen och en tjock bunt med infopapper i andra handen. Huvudet snurrar av en massa onödig information om Guldkusten som koloni. Nu har jag i alla fall fått ner halva uppsatsen på papper. Men när detta är klart har jag biologiprov som jag måste öva på till fredag. Det var en fin välkomstdrink man fick första veckan i skolan efter lovet, två uppsatser, ett prov och ca 60 engelskaglosor. Nice, men jag får bara hålla min och göra mitt bästa.

Jag måste bara gratta min älsklingsKarin som lyckades med körkortet idag! Det är så stort och jag är riktigt sjukt stolt! GRATTIS sötnos!
Och imorgon drar vi in till stan och kollar utlandsresa till sommaren. GAH! :D

Pink lady




Jag köpte ett nagellack på HM härom dagen.
Testade det ikväll och GU vad snyggt det var.
Skitcoolt till typ en svart outfit. Jag gillar att det är lite färg eftersom allt annars är så trist nu med vitern. Nagellacket kostar bara 49,50:- och finns i både guld, rosa och silver. Funderar faktiskt på att köpa det guldiga också.













Här är förresren en liten bild på mina nya jeans, från Aima.
 Gillar dom skarpt. Snyggt med lite ljusare jeans till våren!















Summer please?

Jag längtar så till sommaren. Då är livet så mycket friare och allt är så härligt. Det är lov och man kan göra vad man vill. Åka bort ett tag och bara ha det kul. Man kan inte låta bli att kolla på förra årets sommarbilder och bara längta tillbaka. Det bästa med den sommaren var min och kompisarnas resa till västkusten. Det var så underbart. Vi lyckades välja den varmaste veckan på året. Det var så varmt att man inte kunde ha kläder på sig, så den blev en massa sol och bad. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få göra om den veckan nu på en gång.
  Nu försöker jag få sommaren att komma till mig genom att shoppa en massa sommarkläder och boka resor. Men jag tycker inte att tiden går så mycket fortare i alla fall. Nu måste jag i alla fall börja spara pengar av min lön, som förövrigt var ett utav mina nyårslöften. Jag måste ha dom till min och Karins utlandsresa. Åh, ta mig till sommaren nu. Ge mig en resa, ett lov och värme.
 
 



     

Gott & blandat - surt

Mitt favoritgodis är tillbaka :D Vem är inte överlycklig liksom?


Pepsodent white now

En gång i tiden hade jag vackra vita tänder, men efter allt kaffe har dom inte behållt sin färg. Jag ska inte säga tt de är gula, för då ljuger jag, men jag saknar den vita glansen. Jag har testat två olika tandkrämer innan som ska kunna bleka tänderna. Tron på att det ska fungera har jag väl aldrig haft, men ändå testat. Och som jag trodde har det inte gjort något vidare resultat. Men idag gjorde jag det än en gång. Jag köpte den nya Pepsodent White now. Har hört att den verkligen ska fungera, så det var värt att ge den en chans för bara 28 kronor.










070109

Igår var det släktkalas hos Karin. Massa godsaker, presenter och trevligt folk. Av mig fick hon en DVD som jag hade gjort med musik, saga och bilder, sen fick hon en dag med mig på relaxen i simhallen, att gå på biopremiären av "I taket lyser stjärnorna" och ett par sötvattenspärlörhängen. Efter själva kalaset satt vi och planerade vår 18årsfest och utlandsresa. Mums!

Senare på kvällen kom Gustav till mig. Vi kollade på OTH så nu är vi i fatt. Känns rätt tråkigt faktiskt att inte kunna kolla på hur många avsnitt i sträck som man vill för nu måste man vänta en hel vecka för att ett nytt avsnitt ska komma.

Imorse stack vi in till stan och shoppade lite. Gustav köpte två hoodtröjor och jag köpte en rosa bh och matchande trosor för presentkortet jag fick av Gustav i julklapp. Sen köpte jag en svart skjorta, en blå blus och ett par jeans. Jeansen var väldigt snygga faktiskt. Men först hittade jag ett par på Only som jag hade tittat på innan men aldrig orkat prova, men nu fanns dom inte i min storlek, och det var ju typiskt när det var 50% i hela affären. Men jag får åka in till stan i morgon och kolla om dom möjligtvis kanske finns på Rågårds eller Vero moda. För dom var skitsnygga och det vore så synd om dom inte blev mina.

Efter vår stantid åkte vi hem till Nybro med Lena eftersom Gustav skulle till tandläkaren. Och efter det var det bara hem, mat, slapp, havreflansbakning som jag förövrigt inte hade en aning om att jag och Gustav var så skillade på, sen bussen tilll Kalmar.

Imorgon börjar skolan igen. Usch jag orkar inte. Någon som har nedräkningen till nästa lov? Det lär behövas en för mig.


GRATTIS KAKA 18 ÅR IDAG


Guldfeber

Jag har kollat runt i lite olika affärer för att hitta en snygg nickelfri klocka med diamanter på men inte hittat någon. Men sen för någon dag sen dök den här upp. Den är näst intill underbar, och den bara SKA bli min! Vad tycks? Inte så pjåkig för endast 295 :-?!


♥ HM.se

Mums på allt på HM:s hemsida just nu. Jag har suttit nu ikväll och kollat ut en massa som jag vill ha, så på torsdag efter skolan drar jag in till stan för att kolla om något finns i butiken. Och det som inte finns där får jag väl helt enkelt skicka efter. Grejen är den att jag inte är den som gillar att skicka efter just kläder. Det kostar väl inte allt för mycket att skicka tillbaks det om det inte passar, men det är ändå jobbigt. Jag gillar att gå in i affären, prova kläderna så att man vet att de sitter bra, betala, få kläderna direkt, och gå hem med dom. Skickar man efter blir det denna eviga väntan, ibland restas kläderna och ibland kommer de allderles försent. Men om jag vill ha något så ska jag bara ha det. Vissa saker som finns på HM.s hemsida finns ju inte alltid i butiken, och då blir det till ett måste att skicka efter. Åh, jag längtar till torsdag. Det är otroligt hur glad jag kan bli av kläder.

Det gör ont

...men frågan är var som gör mest ont!
Att kärleken inte är densamma från båda sidor?
Att jag glöms bort?
Att jag bortprioriteras?
Att jag inte blir saknad?

Du vet att jag hatar när du gör såhär.

Sagan om nyårsafton

Nu kommer berättelsen om min nyårsafton. Nu, tre dagar senare. Ja på nyårsdagen var jag inte så pepp på någonting mer än att slappa, låta bli att tänka och kolla på OTH med älskling. Dagen efter det jobbade jag och nu idag bestämde jag mig för att skriva några rader, när jag hade humöret.

Jag vaknade rätt tidigt för att ta en lång dusch och för att sedan ta mig an mitt hår som skulle lockas. Det tar sin tid vill jag lova, men någon gång måste man unna sig den tiden. När jag var klar med allt och nyårsklänningen var på tog jag bussen till Nybro. Lena hade gjort en jättegod middag, potatisgratäng med kyckling och kantareller. Till efterrätt blev det glass med björnbär och maränger. Det kunde inte bli en bättre nyårsmiddag. Och som pricken över i:et sa Emma; "Nina du vet att du har ett rykte i Nybro att du är snygg?!" Haha, kul att höra :P
   Runt 18.00 cyklade jag och Gustav till David. Halt och elendigt var det ute och eftersom drickan skulle transporteras åkte vi i snigelfart men kom fram tillslut. Gustav låste sin cyklel och sekunden efteråt kom han på att nyckeln lämnades hemma. Otur. Det var i alla fall en förvånadsvärt rolig förfest med David, Jocke, Bob, Marina, Gibbarn, Antonia och Gustav. Vi spelade ölspel utan kortlek eftersom vi var hos David som inte har mer än en köttbulle i en kastrull på bordet :) Sen var det pinsamhetssnack. Riktigt roligt att lyssna på.
   Klockan blev 22.30 och vi begav oss vidare mot Milesson. Vägen dit kändes lång och jag som hade skoskav cyklade medan Gustav och Gibbarn hade sin snabbgångtävling som Gustav givetvis förlorade och trillade omkull. Haha! Det var kallt ute men vi träffade varma själar som man inte träffat på ett tag. Roligt. Sen var vi framme hos Milesson. Vi gick in och jag såg ett monster. Men jag hanterade det bra. Jag räddade min kompis från "det". Sen festade vi vidare och jag hade ovanligt roligt. Jag var lycklig.
   Det närmade sig tolvslaget. Jag blev förvånad att tiden hade gått så fort och dum som jag var hade jag ingen koll på klockan så att vi skulle kunna vara på torget i tid. Men jag och Gustav sprang iväg in mot stan och på vägen dig slog klockorna från 2008 till 2009 och det inleddes med en kyss som aldrig kommer glömmas.
   Inne på torget var alla i extas. Det var en underbar känsla att komma dit. Alla var så lyckliga, särskillt Gustav som sprang runt och sa hur mycket han älskade mig hela tiden. Och jag håller med honom, jag är så kär så jag spricker. Det är en underbar känsla att få börja året som en lycklig människa. Vi gick runt och önskade alla ett gott nytt år. Man kände så många och så många kände mig som jag inte hade en aning om vilka dom var. Det var roligt faktiskt.
   Vi skulle tillbaks på efterfest efter torget, men det var vi för trötta för och bestämde oss därför att cykla hem. Och eftersom Gustavs cykel stod låst hos David hade vi bara Lenas cykel som jag hade lånat. Det blev till att skjutsa hem mig på den. Vi klarade oss rätt bra genom att pausa lite då och då. Halt som attan var det och eftersom jag hade klänning satt jag i "damsadel" och självklart drattar vi dit, och ännu mer självklart var att det var åt hållet jag inte hade mina fötter, så jag hamnade pladask på ryggen. Både Gustav och jag gnällde lite, men sen kom vi äntligen hem. Vi åt några mackor och förövrigt var de godaste jag någonsin ätit för att jag var så hungrig, sen gick vi och la oss.
   För att salma ihop allt måste jag bara säga att jag hade en helt otroligt bra nyår. Jag fick vara tillsammans med min älskling och med kompisar som jag verkligen tycker om. Jag fick även träffa nya människor som verkar helt underbara.
Jag hoppas på att 2009 blir en större verion av denna kväll.







Tack alla söta människor för era nyårssms ♥
Hahaha, och tack Gunilla med familj som jag förövrigt inte har en aning om vilka ni är för er smshälsning :D Den var kul.

RSS 2.0