Och vinnaren är....

Idag avslutas tävlingen om mitt handgjorda armband. Det är många som har varit med och tävlat vilket är otroligt roligt att se. Därför kommer det komma upp fler tävlingar på bloggen framåt jul.

Grattis mariealexandra.blogg.se !
Du är vinnaren i min tävling. Hoppas det blir snyggt till dina rosettörhängen!

För er som inte vann och gärna vill ha ett armband går det lätt att designa sitt eget här.

Mysigt firande

Vilken underbar eftermiddag jag fick med Gustav igår. Vi gav varandra våra presenter och åkte in till stan. Det var alderles för kallt att gå. Sen valde vi att gå till resturangen Stekhuset" för att lyxa till det. Förrätten blev mumsigt vitlöksbröd och efter det serverades det fläskfilé och klyftpotatis som var riktigt gott. Senare åkte vi hem och tittade på film samtidigt som vi åt de goda kakorna som Gustav hade fått av mig. En riktig myskväll helt enkelt!



Gick in på Kan Dee's shop idag och hittade den här snygga t-shirten för 149:- jag tror det kan bli ett köp. Fick ju trots allt studiebidraget idag.





Glöm inte att titta in på bloggen senare idag, då kommer vinnaren av rosettarmbandet presenteras!








Två underbara år med Gustav

Idag har jag och min underbara pojkvän 2 år. Eftersom vi firade lite i lördags med bio och våfflor med choklad så blir det resturang och presenter ikväll.
Jag har världens underbaraste pojkvän ♥


En ros till er

Jag blir så himla glad att få höra att folk tycker mina ben är snygga. Klart man blir glad av det tänker ni. Men benen är det jag har mest komplex över på hela min kropp så när någon säger att de tycker att de är snygga kan det göra min dag. Det lustiga med mitt komplex är att det är just mina ben jag får mest komplimanger för, men ändå kan jag inte acceptera dom. Men jag tror ni skulle förstå mig, har man spelat fotboll i åtta år och simmat lika länge så får man ben som två kompakta muskellimpor, och hur sexigt låter det?!;)
Jag vill bara tacka er som gillar dom, för varje gång ni berättar det gör det min dag så mycket bättre.

Mina ben med de snygga leopardstrumpbyxor
jag berättade att jag hade köpt:)

Flickan som lekte med elden


Trots att jag är sjuk så kunde jag och Gustav gå på bio igår. Vi såg "Flickan som lekte med elden". Den var bra, jag fattar inte varför alla snackar om att den är dålig? Jag gillade den verkligen men okej att slutet var lite orealistiskt. Och okej att den inte är som den första filmen, men den är svår att slå.
Har ni sett den och har en åsikt?:)

Jag sa ju i torsdags att jag skulle lägga ut bilder på det jag köpte på fredagen, men eftersom det var då jag blev sjuk så blev det ju inte av. Men här är den långa gosiga polotröjan i alla fall. Jag är mycket nöjd med den. Supersnygg till ett par leggings och stövletter.

Nu ska jag gå och väcka Gustav - sjusovaren ♥







Ledsen sjukling

Lysande. Toppen. Jag som har sett fram emot att gå på öppningen av Gallerian ikväll och verkligen festa loss. Istället vaknar jag med feber, värk i alla leder och inte tala om halsen. Jag kände mig tvungen att masa mig till skolan i alla fall, vi går trots allt bara 4 timmar idag. Men jag ska ändå fråga om jag får gå hem lite tidigare idag, mina ben bär mig inte. Så det blir väl en kväll hemma i sängen och titta på film. Jag måste bli frisk. I morgon ska jag och Gustav fira lite av vår 2årsdag som är på tisdag. Vi ska se "Flickan som lekte med elden" och laga våfflor med smält choklad. Då vill jag inte vara sjuk!

Snälla någon, gör mig frisk!

En bra torsdag

Idag är det torsdag. Veckan har gått så fort. Den har swischat förbi på några sekunder. En anledning kan vara att jag var ledig från skolan i måndags. Varför går man inte alltid 4 dagar i skolan och 3 helg? Det skulle vara så mycket lättare.

Idag vaknade jag upp hos älskling och var förvånadsvärt pigg. Jag hade en lång dag i skolan framför mig med endast medialektioner, men jag klarade mig igenom dom rätt lindrigt om man bortser från Erica from America's lektion. Suck!

Efter skolan åkte jag in till stan, träffade Becca för att fika och shoppa lite. Jag hittade en lång vit polotröja, puder, läppglans, hårlotion och två par strumpbyxor i olika mönster. Nice. Vi satte oss på Café Nilsson och fikade. Beställde varsin "egengjord" macka och en latte. Mackan var ingen höjdare direkt. Relativt torr om jag säger så. Latten och sällskapet var däremot goodie:)

Runt 20.00 gick jag hem till Johanna och tittade på Twilight med brudarna. Det är vårt svenskaprojekt då vi ska läsa boken och jämföra med filmen bla. Mysigt med te, popcorn och gosig katt.

I morgon är det party som gäller. Förfesten börjar tidigt hos Johanna Sjöberg, sen runt 22.00 drar vi in till nya utestället och tar stämpel. Sen vidare mot Bistro som har halva priset i baren. Vår andra förfest ;) Det kommer bli grymt kul. Jag får väl se till att måla klart mina naglar nu.

Hinner jag visar jag mina köp imorgon:)

Hiss & diss


Hiss:
Hissen idag går till lönespecifikationen jag fick idag. Jag blev så förvånad att jag hade jobbat så mycket som jag tydligen hade. Tyvärr försvann det 1000 kr i skatt, men det är fortfarande en del kvar. Toppen, nu kan jag shoppa mycket både innan och på Ullared! Det där gjorde mig glad!

Diss: Dissen går faktiskt till Bellme.se. Jag är så besviken. Den 13/9 beställde jag för första gången på den sidan. Det blev Jennifer Lopez parfym och jag fick informationen att den skulle levereras mellan 2-5 dagar. Jag har fortfarande inte fått den. Tydligen hade det blivit fel på leveransen till dom. Jag hatar verkligen när saker och ting man beställer inte kommer i tid. Fy Bellme, jag hoppas att jag får den imorgon!


♥ Måste även tillägga att det är jätteroligt att det är så många som är med och tävlar om mitt armband! För er som vill ha ett annorlunda vet ju att man kan designa egna här :)

Tävling

Nu är det dags för en tävling i bloggen. Priset är armbandet som ni ser på bilden. För att vara med och tävla följer du bara instruktionerna under.

  • Kopiera bilden
  • Skriv ett blogginlägg och lägg in bilden. Berätta att du är med och tävlar hos mig och länka till tävlingen.
  • Glöm inte kommentera detta inlägg med ditt namn och gärna din mail så jag vet att just du är med och tävlar.



    Vinnaren kommer att dras slumpvis den 30/9. Lycka till!

Början av helgen

Det har varit en mysig och lugn fredag. En kort dag i skolan sen stan en stund med Soof för att köpa present till Gustav innan jag skulle träffa Linda vid Corner. Vi åt middag och avslutade med en Kaffe mocka. Mysigt att ses för det var ett bra tag sen sist.

Kvällen har spenderats en del framför datorn. Jag har gjort klart mitt arbete inom socialt behandlingsarbete. Sen har jag  kollat på Idol och en film på tv som jag redan hade sett. Lite drygt med ändå chill. Imorgon ska jag jobba, sen träna och läsa Twilight. Kommer nog bli en dag som går omärkbart förbi. Tur att jag är ledig på måndag också.

Som ni förstår kom jag ju inte endast hem med Presenter till Gustav utan även en t-shirt till mig och ett par trosor. Det är inte lätt att vara beroende...

Skolfoto

Imorgon är det skolfoto. Mitt sista skolfoto jag någonsin kommer att vara med på. Jag kommer inte att ha på mig något särskillt. Det är ju inte som när man gick på lågstadiet och sprang på stan för att hitta finkläder dagen innan. Imorgon blir det ett par jeansleggings och en trekvartsärmad rödblommig tröja. Har en viss förhoppning om att jag kommer se någolunda bra ut så att jag kan ta fram katalogen om några år och säga "Gissa vart mamma står" och vara stolt över hur jag såg ut. Haha, det får vi allt se hur det blir med det.

Love at first glow

Vad glad jag blir att ni är så positiva till mina armband och att några är intresserade av att köpa dom! Ni är för gulliga.

Idag var det jobbigt att ta sig upp, även att jag hade sovmorgon. Men det börjar faktiskt bli mörkare på mornarna nu. Kan bara föreställa mig hur det kommer bli om några veckor. Men på ett sätt känner jag ändå en liten längtan till vintern. Efter en dryg men inte allt för lång dag i skolan åkte jag till jobbet och jobbade till 21. Nu är jag hemma och sitter och målar naglarna och försöker skriva ner lite mediaidéer i mitt worddokument. Det står rätt still.

Igår klickade jag mig in på Bellme och såg att de sålde Jennifer Lopez parfym "Love at first glow" 50ml för endast 165 kr. Det blev ett köp vill jag lova! Den parfymen är så hilma god och nu fick jag ju den til ett kanonpris. I och för sig kanske det var onödigt eftersom jag har typ 20 olika parfymer, men ett kap är alltid ett kap. Nu längtar jag till att den ska droppa ner i brevlådan!

Nu ska jag strunta i medialäxan och sätta mig och göra ett nytt armband istället som jag ska ha till morgondagens outfit:)

Designa ditt eget armband

Idag börjar försäljningen av mina handgjorda armband. En perfekt accessoar till dig själv, men även att ge bort i present. På bilden ser ni några exempel på hur de kan se ut. Det finns 2 sorters armband som kan beställas i olika färger med valfria pärlor och berlocker (se nedan). Priset varierar vid armband och antal berlocker och pärlor. Är du intresserad eller har några frågor? Skriv till: [email protected]

 


Här är några exempel på hur armbanden kan se ut

Flätat mockaband i beige, lila, svart och rosa (Det ingår en valfri berlock och pärla) 65:-
Rundflätat svart läderband
(Det ingår en valfri berlock och pärla) 75:-

Berlocker
Krona, L♥ve, Stjärna med strass, Krona med texten "Princess", Love, Rund med texten "belive" och Fjäril.



Pärlor
Rosa glaspärlor och aprikosa, lila och vita ispärlor
(bilden lånad av barapyssel.se)

Nu är det bara att sätta igång att designa ditt eget armband!



En ledig tisdag

Vad mycket jag har hunnit med idag! Det är så härligt när man känner det. Jag vaknade hemma hos Gustav och visste att jag hade en hel ledig dag framför mig och började därför planera lite. Dagen resulterade med att jag packade upp hela Malmöpackningen, städade rummet, bloggade, hälsade på mammas jobb, gick på stan, gjorde några armband, träffade Becca, tränade, åt, kollade Andra avenyn och gjorde klart medialäxan. Så härligt att ha allt det gjort!
Imorgon är det skoljoggen och jag och ipoden ska alltså powerwalka runt Stensö. Ska bli skönt och bra att man får in sin träning när resten av dagen kommer att spenderas i skolan och på jobbet.

Jo, som jag sa så gjorde jag några armband idag. De kommer vara till försäljning inom en kort tid, så håll utkik:)


Händelserna i Malmö

Det har varit en toppenhelg i malmö! Vi kom dit i fredags kväll Och käkade lite, sen åkte vi in till malmö för att festa. Vi var på en privatfest, men vi kände väl oss inte så jättebekväma där. Vi tänkte dra vidare till någon pub men ville hitta bussar först. Det slutade med att det tog så lång tid att vi åkte hem när vi väl fick chansen. Men under tiden vi hade letat hade vi väldigt kul i alla fall.

lördagen tog vi bilen in till stan rätt tidigt för en shoppingdag. Och det blev det verkligen! Jag köpte ett par skor, en vit tröja, en rosa t-shirt, en ring, två sorters teer, ett par trosor, en halsduk och en massa material till smyckena jag ska tillverka. Efter några timmar på stan blev det lunch. Vi gick in på Grafitti café för att kolla om de hade något annat än bakad potatis, och självklart hade de det. Jag köpte en kycklingsallad som var helt gudomlig! Som tillbehöt fick man även en halv bakpotatis och valfritt bröd. Det kunde inte bli bättre. Något jag kan tipsa om!
på eftermiddagen åkte vi hem till vårat boende och då hade familjen som bor där fått gäster. 30 stycken var de. Då blev det god middag och fotboll på TV. Så sjukt spännande mot slutet när Ungern kviterade. Och vilken känsla sen när Zlatan gjorde skitmålet! Glädje!

Söndagen kom. Det var sista dagen i Malmö vilket kändes lite tråkigt. Eftersom alla skulle till travet så passade jag och Karin på att shoppa lite till på shoppincentret bredvid. Då inhandlades 3 par skor, en deo, ett armband, en ring till och ett par trosor till. Så man kan verkligen säga att jag har shoppat i helgen. När vi kollat igen det mesta gick vi in på travet för att se derbyt. Det var ju familjen vi bodde hos som hade en häst som skulle vara med i loppet. Tyvärr vann den inte och därför blev det hemåtfärd efter loppet. På vägen hem stannade vi i Norje och åt på resturang. Helt otroligt gott!

Det har verkligen varit en underbar helg. Att få komma bort, umgås med bästa kompisen och shopping. Perfect!

Här har vi lite av det jag köpte :)

 


Idag drar vi iväg

Jag kanske ska berätta varför jag inte skrivit på ett tag nu. Det enkla svaret är att jag går i skolan hela dagarna som resulterar till att inget speciellt händer. För hur kul ät det att läsa " idag gick jag från skolan från 8.10 till 16.40"? Det känns i princip som att man inte har ett liv dessa långa dagar. Man vaknar, går till skolan, kommer hem och sover.  Sen när jag väl haft fritid så har jag haft fullt upp med jobb träffa Gustav och packning.

Det jag ville säga var i allla fall att IDAG DRAR VI ÄNTLIGEN TILL MALMÖ! Så guttt! Vi sticker runt 3 så vi är framme i god tid. När vi kommer fram blir det förmodligen middag och lite fest. På lördag blir det en heldag på stan, det ser jag verkligen fram mot. På lördagskvällen kan det bli utgång med likaså myskväll, det har vi inte riktigt bestämt. Sen på söndag blir det lite shopping på ett köpcenter och sen ska vi kolla på travet där familjen vi ska bo hos har en häst som springer. Vinner den drar den inte in lite pengar, så nu håller vi tummarna!

Ha det bra hemma, skriver som berättar om hur jag haft det när jag kommer hem på söndag/måndag.

RSS 2.0