Fynda på tradera

Just nu ligger mina auktioner ute på Tradera.com. Tryck gärna på länken och kolla in både min Louis Vuitton sjal och svarta klänning. Båda är helt oanvända och mycket fina!





På sjukhuset hos Karin

Idag fick jag min fina klänning som jag vann på tradera. Svart satin med massa diamanter upptill. Skönt att den var lika snygg i verkligheten!


Karin ligger på sjukhuset nu så jag har varit uppe hos henne i några timmar. Jag tog med mig lite frukt, tuggummi och en Cosmopolitan, precis vad hon behövde. Så härligt att få träffa henne och man lider verkligen med henne när hon berättar hur ont hon har.

Ikväll blir det mys hemma hos Emelie och imorgon blir det jobb tidigt på morgonen. Blä! :P

Videon tillägnas till Karin som behöver få lite skratt!

Alla hejaklacksscener från HippHipp (Y)


Allt hemskickat

Idag slutade jag tidigt. Kom hem och kollade posten och såg att jag hade fått mina biobiljetter som jag har vunnit. Så det kanske blir bio med Gustav ikväll? Tog en runda med vovven som hem igen. Grannen kom in med mitt HM-paket som hon tydligen fått. Nice, äntligen får jag det. Inte för att kläderna går att använda nu i alla fall eftersom det är sommarkläder, men ändå. Jag är supernöjd med allt utom den vita blusen. Alldeles för stor och jag tror inte att den skulle bli bra i en normal storlek heller. Så den skickas tillbaks.

Igår fick jag även hem min Louis Vuitton plånbok jag vann på tradera. Så sjukt fin. Jag är verkligen nöjd. Jag har vunnit en klänning där med som jag hoppas dimper ner i brevlådan i morgon.


Sweet love

Nu sätter stansen igång. Här är ett supergulligt armband med en tag och en glaspärla formad som ett hjärta. På tagen kan du välja själv vad det ska stå (får plats 6 bokstäver) och självklart bestämmer du vilka färger du vill ha på de övriga pärlorna (finns alla färger här). Vill du ha en annan berlock finns det alternativ här och här.

 

100 kr + frakt


This place is a prison

Tankarna om att det inte är lång tid kvar nu har börjat skrämma mig. Jag har aldrig haft panik över det, men det är så många som pratar om det så nu är det det ända jag tänker på. Jag kommer stå kvar här ensam. Jag vill uppleva saker men har inga planer och jag vet att jag kommer mista det jag älskar hur jag än gör. Det gör så ont. Folk frågar hur jag mår och jag svarar med mitt falska leende och ljuger om att det är bra och tror att jag kan övertyga. Jag kan fortsätta le på utsidan medan det svider något oerhört inom mig, men hur länge kommer de att tro mig? Det är flera månader kvar men det är som om jag motvilligt går och väntar på olyckan för jag känner redan att den har börjat komma mot mig. Jag vill bara känna lyckan igen som jag borde den sista stunden.

iPodresning

I morse var jag och grannen ute och tog en lång lång promenad. Det var otroligt skönt och för länge sedan. En promenad med en bra kompis är nog det bästa träningstipset. Man märker helt enkelt inte att man tränar för att man pratar och skrattar hela tiden. Det är först när man kommer hem och känner att benen har fått sig ett regält träningspass. Jag hoppas att snön kan försvinna helt snart så jag kan börja ta mina powerwalkisar igen. Det är sån träning jag uppskattar.

Just nu sitter jag och rensar ut gammal musik från min iPod. Det blir ju lätt att man bara trycker in låtar på låtar och struntar i att ta bort de man tröttnat på. Sen när man sitter där på bussen och det kommer dåliga låtar efter varandra vill man bara kasta dom och förstår inte varför de finns kvar. Så idag blev den dagen jag äntligen gjorde något åt det. Jag har tagit bort nästan 1G och nu håller jag på att fylla med ny fräsch musik.

Jag har förresten beställt en massa nya pysselsaker idag. Bland annat fina sötvattenspärlor i olika färger, berlocker och kedjor så snart kommer det upp något nytt armband eller halsband på bloggen. Håll utkik:)

RSS 2.0