Sjuka trojaner

Hopp, då kommer man hem från skolan och sätter sig vid datorn för att ta det lite lugnt innan jobet. Då hoppar det väl upp en ruta som börjar söka om min dator har virus. Ja, alltid har man väl någon skit på datorn tänkte jag. Men efter en stund när jag kollar på hur många virus jag har tror jag att någon driver med mig. Över 500! Och det tar inte slut än. Då hade den bara sökt igenom en liten del av min dator. När sökningen var klar fick jag ett gulligt litet meddelande om att min dator vad invaderad av en massa virus och trojaner. Jippie, 2973 virus. Jag skojar inte.



Onsdag

Rätt lugn dag i skolan idag. Hade dans på morgonen. Street, vilket inte var lika kul som jag trodde. Än så länge är i alla fall jazz roligare. Efter den lektionen hade vi "bara" historia, engelska och fysik. Det är sjukt, jag har haft fysik 3 lektioner nu varav endast 1 har varit seriös, och jag har redan tröttnat och börja tycka att det suger ordentigt. Jag hoppas att det är normalt att tänka så om fysik?!
    Efter skolan försökte jag och Lina fixa så att vi inte skulle ha 3 timmars håltimme imorgon + en extra timme på eftermiddagen. Och som det ser ut nu så lyckades vi. Alltså flyttar vi fram den sista lektionen till det första hålet vilket leder till att vi har matte, fysik och engelska UTAN hål och dessutom får gå hem 13.25. Lina, vi borde fan få pris!?:O ;D
    Senare stack vi in till stan med Sofie och shoppade lite. Jag köpte ett par trosor till mamma som hon bla ska få i födelsedagspresent, ett par jeans och ett rosa jättegulligt kamerafodral. Fick allt för ett jättebra pris :)
    När jag kom hem hade mamma skekt raggmunkar till mig och på köksbordet låg det en ny almanacka som jag fått av farmor. Mums på allt.
   Nu försöker man få tag på Karin, men vart håller hon hus?:O

                
      
Jeans från H&M
398:-




Kamerafodral från Ordning & Reda
89 :-


                             
Almanacka från Akademibokhandeln
129:-




Gladdag

Åh, ännu en sån här dag som man är så glad över. Började skolan 9.30 för att ha lotstid. Så då satt vi och kom på idéer till insparken. Det kommer bli bäst! Sen slutade jag vid 14.00. Typ suveränt?!
    Igår när jag var på jobbet lyckades jag byta bort tiden jag jobbade den 4:e, så nu kan jag vara med hela tiden på insparken, Yes! Jag lyckades även fixa så att jag inte behövde jobba helgen där efter, då jag egentligen tagit ledigt men min ledighetsansökan hade inte lästs. Så förmodligen och förhoppningsvis så blir det Malmö med Karin nu. Fyfan vad jag längtar. En helg med massor av shopping och falafel ;D
    Något annat som gör att jag är glad idag är att jag fått min lön, så imorgon drar jag förmodligen in till stan och köper födelsedagspresenter till mamma och pappa. Men jag vet inte vad jag ska köpa :S Blir troligen något till mig själv också ;D Någon som vet vart man kan köpa en liknande scarf som jag har på mig, fast grön?
    Nu har dansen i skolan börjat. Så himla kul. Jazz&street blev det. Har än så länge bara haft en lektion med jazz, vilket var rätt svårt, men riktigt roligt. Men när jag sätter igån och dansar och läraren blandar in ord som höger och vänster är det kört. Haha, jag kan ju bara det om jag koncentrerar mig och får tänka efter, men det hinner jag ju inte på en fjärdedels sekund. Så det går som det går;D Imorgon är det nästa lektion, och då blir det street. Hoppas att det är lite enklare. Jag har ju provat på det lite förut, och det är verkligen grymt kul. Hoppas på en lika bra lärare som jag har i jazz.
    Snart kommer mitt hjärta hit, då ska vi in till stan med Björn, Jocke och Marina (Y) Sen blir det mys!

   

Porkkanakakku

Jag vet att du vill ha den. Den goda, gulliga, bästa, underbara, söta morotskakan. GAH, det finns ingen bättre. Jag bjuder på mitt gulliga recept så att ni kan baka en gullig kaka :D


Gullig morotskaka ála Nina
            12 portioner

Morotskakan:

2 gulliga ägg
50 gr smör
2 dl sockersött socker
2 dl vetemjöl
3 dl finrivna morötter
1 tsk kanel
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 tsk mumsigt vaniljsocker

Ostkrämen:
75 gr smör
3 dl florsocker
100 gr philadelphiaost
1,5 tsk vaniljsocker
1 msk pressad limesaft, funkar med citron med.
Karamellfärg i 2 fina färger
Kokos

Gör så här
1. Blanda mjölet, kanelen, bakpulvret, bikarbonatet och det mumsiga vaniljsockret.
2. Vispa ihop smöret och det sockersöta sockret till en luftig smet. Blanda sedan i de gulliga äggen och de torra varorna, när detta är väl blandat rör du ned de rivna morötterna.
3. Smörj och ströbröd en form. Häll i smeten och grädda i 175 grader, 25-30 minuter. Kontrollera med en provsticka om kakan är färdig.

Ostkräm: Vispa alla ingredienser till en ”fluffig” smet. Häll sedan i en karamellfärg som du tycker är gullig och vispa lite till. Bred sedan ut ostkrämen på den väl avsvalnade kakan. Strö sedan ut kokosen som du färgat med den andra färgen. Låt den färdiga kakan stå i kylen en halvtimme innan du skär upp den, ät och njut.


Jag vet att ni kommer älska den :D Och om ni nu vill överraska mig någon gång så vet ni vad ni ska göra. (A)
Förövrigt till er som inte vet så heter morotskaka Porkkanakakku på finska, viktigt att veta! ;D


Helgen

Eftersom jag inte haft en ledig stund på hela helgen så har det tyvärr inte blivit att jag kunnat skriva något. Åh, denna helgen har varit så bra. En summering kanske?



Fredag: Jag, Krik, Lina och Sofie bestämde oss för att ha en myskväll med en massa OC-tittande och gotte. Det var knytis så alla tog med något. Jag gjorde en morotskaka som var underbar. Annars åt vi choklad, sorbet och bilar. Mumma! Åh, vad länge sen det var vi kollade på OC. Kirk hade nästan glömt bort allt, så innan Sofie och Lina hade kommit hem till mig så satt vi och diskuterade serien lite. Då kommer Kirk med den lysande frågan, "Asså vem är Ryan? Är det Kirstens ex eller vadå?" HAHAHA. Bright :D Sen när Sofie och Lina dök upp så tittade vi i flera timmar. Åh, underbart! Man lever sig verkligen in i serien. Lina satt typ och skrek på Jimmy, Marissas pappa, för att han var elak, sen grät hon å hade sig. Jo, jag grät väl med, men kan man låta bli när Seth och Summer gör en underbar kopia av "Spidermanscenen"?!









Lördag: Klockan ringde 08.00. Nice att stiga upp då? Nää, jag ville bara ligga kvar. Men jag tog tag i mitt liv och gick upp och in i duschen. Sen blev det till att fixa iordning sig för 80årskalaset. Uppklädd och med vågtångat hår satte jag mig på bussen hem till Gustav. Åh, jag såg hemsk ut. "Fixat" hår som inte såg alls fint ut. Jag kan tänka mig att det var jättefint om jag hade smink på mig med, men det han jag ju inte ta på mig, så det fick jag ju ta på hemma hos Gustav. Men när jag kom dit så hade jättemånga "vågor" gått ur :/ Så det blev inte alls som jag tänkt mig. Tillslut blev det väl helt okej iaf, när sminket kom på . Vid 12.30 kom Gustavs pappa och hämtade oss. På kalaset fick jag träffa Gustavs släkt, äta gott och sjunga allsång till dragspel ;D Trevligt var det. Efter kalaset blev det massa mys hos Gustav. <3






Söndag: Även idag fick jag stiga upp tidigt. 06.00 ringde klockan :S Som tur var hade jag tid att snooza till 06.45. Jag hade öppning på jobbet vid 08.00. Acksing. Men när jag väl var där var det jättelugnt, det vara bara till att fixa grönsakerna och det typ, för vi öppnar ju inte förrän 10.00. Fick gå hem lite tidigare idag med, så det är nice :)
Nu ska jag gå in till Kaka och kolla på PipLarsson. Haha. Härlig helg, trots lite sömn.

Blommigt är sött

Som alla vet är det hett med småblommigt nu.
Jag gick förbi Kappahl i tisdags och fick
syn på den här. Jag kunde bara inte släppa
blicken från den. SÅ söt! Jag var fast.
Mamma blev lika kär i den också.
Så igår gick hon och köpte den till mig. Weii :D
Funderar på att ha den på 80årsfesten på
lördag, men jag får se om det blir den,
det är ju sånt som märks:)

(Okej, bajsbild, men det är ju meningen att
ni ska kolla på tröjan.)






















Hiss & diss




Hiss: Dagens hiss går till bonuscheckar. Igår när jag kom hem från skolan låg det en bonuscheck i brevlådan från HM. Jag älskar verkligen HM så det gör ju saken ännu bättre. Någon gång då och då får man en sån här check, och jag blir lika glad varje gång. Eftersom det är så bra priser på HM så hittar man alltid något litet för 50lappen som checken är på. Annars behövs det oftast inte läggas till mycket. Ett par snygga trosor tex, de kan kosta runt 50 - 70 kronor. Prefekt! Fler bonuscheckar, Me like!

Diss: Här med utser jag Lars Kaggskolan till att vara sämst på att lägga schema. Idag när min klass skulle ha media så fick vi av läraren reda på att vi inte kunde läsa den kursen eftersom vi inte läst mediakunskap innan. ÅH vad arg jag blir. Alltså det är som att få ett schema där det står att du ska läsa matte C innan du läst matte B. Vrickat. Nu har jag ingen aning om vad det kommer ändras till. Läraren hade ett förslag: "Ni kan kanske stanna efter medialektionen på måndag, så kan vi kanske fixa så att ni kan ha mediakunskap då istället!". Ja men visst, kul att gå till 16.30 på en måndag?! Dessutom hade de gjort så att vi blivit en jättestor klass i mediaproduktionen nu. Vi som alltid har varit typ 10 pers. Nä Lasse, skärp er nu!

Katy Perry

Åh, jag gillar verkligen den här låten. Den är så..annorlunda:P
Asbra låt till typ fest eller bara till förfesten. Hennes röst är helt
underbar och förövrigt väldigt lik Amanda Jenssens.
En riktig 5 poängare just nu (Y)


I kissed a girl - Katy Perry


Tisdag

Jodå, jag var i skolan. Träffade mina underbaringar. Efter vi fått vårat schema drog vi ifrån skolan och in till stan. Vi irrade runt och försökte hitta ett bra café med goda mackor:P Tillslut satte vi oss på Grafitti café. Jag åt bakad potatis, Krik tog en baguette medan Lina drog till ett annat ställe för att ta med sig toast och sätta sig vid oss. Bra blev det tillslut iaf och det var gott.
Sen blev det en liten runda på stan då man passade på att shoppa lite småsaker.



Halsband 59,50:- H&M
Spetstrosor 69,50 H&M
Rosa nagellack från Isadora nr.70. 65:- Åhléns
Pärlörhängen med silverkant 80:- Åhléns
Guldörhängen 19,50:- H&M



Senare på kvällen träffade jag Karin. Vi gick en runda och det var lika mysigt som vanligt. Alltid lika mycket att prata om så att man glömmer bort vad man ska säga hela tiden. Efter vår promenad blev det middag, men sen träffades vi igen för att se PipLarsson :D så jävla klockren film! "Fan hur kunde de vända vagnarna sådär :O, så jävla overklig film!" *Asg.

Sovmorgon imorgon. Det är rätt nice. Men för övrigt så suger mitt schema rätt regält :/ Men men. Jag har ju dans 2 ggr i veckan, och det är iaf bra. Men onsdagar är ju rena mördardagen. Det börjar med dans, vilket är bra, men sen fortsätter den med engelska, matte, historia, fysik och sista lektionen är biologi. Grattis Nina du slutar 16.40. Härlig dag va? USCH!

Nu ska jag sova och imorgon kommer älskling hit. Det är sjukt hur mycket man kan sakna någon bara på en dag. Men det är nog det som kallas kärlek. ♥


Skola

Usch, skolan börjar om en halvtimme.
Men det är ju iofs bara upprop idag, så det lär ju bli slappt.
Förmodligen kommer alla vara uppklädda och så.
Men jag pallar verkligen inte. Seriöst, alla har sett varandra
mysklädda innan. Varför klä upp sig bara för att det var 2
månader sen vi sågs?
Aja, det blir baskläder för mig iaf.


Vit trekvarsttröja
Mörka jeans
Scarf


Efter skolan blir det förmodligen fika med Kirk & Lina. MYS!

Fest

Härlig träff hemma hos Rebecca på jobbet igår. Efter jobbet blev vi upphämtade av hennes pappa som körde oss till den heliga ön, Öland. Jag, Rebecca och Gabbe hade varit på Citygross och handlat en massa godis och chips åde. I bilen mot öland satt jag med killarna i baksätet och kollade på "Lilla kycklingen". Haha, de garvade som om de var barn. Under kvällen blev det en massa vin och prat. Tack Rebecca, Freddie, Karl, Gabbe, Linda och Lollo :)


    


Idag när jag kom hem från Öland stack jag in till stan och bytte en tröja. Sen åkte jag hem till Gustav och tittade på film, grillade och sov :P Men nu är jag hemma igen och ska sova mera. Jag är så sjukt trött och illamående.
Skola imorgon . GAH! :S

PANIK!

Hjälp! Vad ska jag köpa till pappa som fyller 50 år imorgon ?!:O

Usher

Jag kan inte låta bli att tycka den här uttjatade låten är söt (a)

Make love in this club - Usher ♥


Fredag

Idag har jag bara jobbat hela dagen.
Inte lika jobbigt och segt som det brukar vara,
men ändå rätt drygt. Fast när jag hade slutat
satt jag och Jennifer ute och pratade om hur man
skulle fira sin 1årsdag med pojkvännen (Y).
Jag och Gustav hade ju tänkt att åka på
SPA på Ronneby brunn, men det gick inte
för man var tvungen att vara 18 :/
Istället för det så ska vi åka till hans sommarstuga
och hitta på något. Laga trerätters och så.
Men jag vill göra något som är
extra speciellt, har ni något förslag på vad man kan
hitta på :)?

Gutt att vara hemma nu iaf. Det kommer bli en riktig
slappkväll. Ansiktstvätt, peeling, ansiktsmask och sen
fuktighetskräm. Hur härligt som helst :) Sen blir det
förmodligen TV eller datorn.

Usch, skolan börjar på tisdag. Jag pallar verkligen inte!
Sommarlovet har gått så fort, eller så har jag bara jobbat bort det.
Fast det har det ändå varit värt, om man tänker på pengarna.
Jag har ju ändå hunnit med min semester.
3 underbara dagar med Gustav på Österlen, 5 suveräna dagar med
Lina, Kirk och Sofie på Västkusten
och 4 toppendagar på Böda med min kära granne Becca :D
Men jag har ju även varit ledig ungeför 2 dagar i veckan då
man passat på att ta det lugnt och varit med Gustav och
kompisarna :) Så jag ska ju inte klaga på sommarlovet så,
det är bara att det gått så himla fort. Nu ska man tillbaka till
helvetet, 2an på Natur/media. Frågan är om det kommer vara lika
jobbigt om inte värre än 1an?! Det som jag ser fram emot i skolan
är mina underbara kompisar, att få träffa er varje dag är det som
gör att man får tillbaka livskänslan. Sen kommer det ju bli inspark
också. Passa er alla ettor, ni lär få kul ;D

80årsfest nästa lördag, Gustavs farfar fyller år, vilket innebär att
en stor släkt kommer att vara där:P Lite nervöst men samtidigt roligt:)
Den största fågan är väl klädvalet:P

Nina tipsar

Dagens tips är OBH Nordicas Artist wave maker.
En vågtång som är lätt att hantera i alla lägen.
Det enda negativa med den är att det kan vara
svårt att få det snyggt vid hårrötterna.
Du reglerar själv om du vill ha slappa lockar
eller mer starka. Vågtången ger ett riktigt bra
resultat som fungerar både till fest och vardags.



Blogg?

Okej, Nina ska börja blogga.
Jag har inte en aning om hur detta kommer gå.
Men jag ger det en chans.
Här kommer du få läsa om mitt liv helt enkelt,
mina tankar och händelser.
Hope you enjoy it!

RSS 2.0