Egna smycken

Sitter och kollar runt lite efter material till enligt mig de snyggaste armbanden just nu. Eftersom jag älskar att tillverka smycken själv så tänkte jag ge mig på dessa också. Jag har hittat lite material som jag hoppas ska bli mina. Sen ska jag även försöka köpa lite när jag är i Malmö om det inte kostar allt för mycket. Här i Kalmar har vi ju inte Panduro, utan bara en sleten dyr hobbyaffär.
Går allt enligt planerna kommer jag förmodligen sälja lite fina smycken här på bloggen också. Men det håller jag er informerade om i så fall :)

Dagens outfit


Idag har jag som sagt hunnit med att träna lite i simhallen med syrran. Vi simmade väl i ca 40 minuter och hann bubbla lite innan hon skulle börja jobba. En härlig start på dagen. Efter att jag duschat och bastat stack jag hem och har väl egentligen inte gjort så mycket. Snart börjar trädgårdsfesten. Vädret skiftar hela tiden. Först sol sen regn, och så håller det på. Så vi får se hur det blir med att sitta ute. Senare ikväll blir det Beck med älskling, det längtar jag till!

 

 

Jag i mina nya kläder
• Rosa t-shirt Gina Tricot
• Lång svart kofta Gina tricot
• Svarta jeans Gina Tricot
• Pärlarmand Egengjorda och HM

 



Fredag

Vad skönt det var att sova ut idag. När jag väl orkade ta mig ur sängen åt jag lite frukost. Sen stack jag till mammas jobb och fikade med dom. Jag var så stansugen att jag stack in själv och köpte tre t-shirts (en svart, vit och en rosa med parfymflaskor på), ett par ljusa jeansleggings med fickor och gylf, ett par svarta jeans och en svart kofta. Det var härligt att hitta så mycket fint.
   Imorgon blir det motionssim på morgonen med syrran. Sen på eftermiddagen blir det trädgårdsfest för mamma fyller 51 år och huset 100. Så då kommer det hit folk och käkar och har det trevligt. Då kommer jag nog ha på mig något av det nya jag köpte, så då får ni se:)

Bio idag, bio på lördag

Nu sitter jag här, brillorna sitter stabilt på näsan. Ända sen jag var och köpte dom i eftermiddags har jag nästan kännt en liten längtan tilll att få på mig dom, men på stan är det ingen höjdare när man inte är van. Satte mig på Krögers och tog en cider med mamma och hennes väninnor. Efter en stund kom pappa dit. Mamma, han och hans jobbarkompisar skulle på bio, "Sommaren med Göran". Hemskt att de inte frågat om jag ville följa med, men jag testade att gå dit och kolla om det fanns någon biljett över. Precis när vi kom dit så fick vi reda på att en av jobbarkompisarna var sjuk, så jag fick ta hennes biljett. Bingo! Så jag tog på mig mina brillor och skrattade åt tröga Göran.
  Efter filmen beställde jag biljetter till Beckfilmen som jag och Gustav ska se på lördag. Nice, jag är så taggad på att se den. Har hört många olika åsikter om den, men de flesta är positiva, och hur ofta är en Beckfilm dålig liksom? Någon mer som sett den och har en åsikt?
   Just det, det var ju första dagen i trean idag. Nej det kändes inte konstigt, mer trist, fast itne på ett jobbigt sätt. Mest för att det inte fanns någon glöd. Jag tror vi hade behövt lite Kaggmusik för att få upp stämningen, annars är det väl inte kul för ettorna att få börja där heller. Förresten var dom väldigt små och söta. Haha!
  Vi har arbetat med vårat projektarbete hela dagen i alla fall. Det går jättebra och vi har verkligen kommit igång. Imorgon kommer arbetet att fortsätta, men eftersom jag redan gjort det man ska så är jag i princip ledig. Så jag tror att jag tar en sväng på stan istället.



The end of the summer

Jag kan inte förstå det, men sommarlovet är över. Jag börjar skolan imorgon. Nej, det är otroligt. Jag känner inte att jag har hunnit med allt jag vill göra på en sommar. Som tur är så har jag fått en ganska bra schema, vilket gör att jag kan stå ut mycket lättare. I princip kan man väl säga att hela schemat består av mediaämnen, och sånt är roligt :)
   Idag vaknade jag upp hos älskling och åkte iväg till jobbet. Där har jag varit fram tills nu, eller nästan. Kom ju hem halv 6 och började slipa på min gamla cykel, och nu är jag klar. Den ska målas om och gå från spraysvart (som de gjorde som tog den från mig förut) till mörklila. Hoppas på att det blir snyggt. Känns bra att jag verkligen tar tag i det nu. Det har trots allt gått 2 år sen den blev stulen. Så nu står det bara att köpa färg på listan och sen sätta igång att måla, innan den regniga hösten kommer.
  Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det blir det att måla naglarna och ta fram kläder tills imån. Då sparar jag lite tid på morgonen. Kl 8.10 börjar jag imorgon - ja det är ett  tydligt tecken på att sommarlovet är över.

I morgon ska jag hämta ut mina glasögon, kul eller läskigt, kan inte bestämma mig.

Malmö börjar närma sig

Just nu finns det lite nytt på min inköpslista. Känns som att hösten börjar krypa sig närmre inpå, och då kan det vara dags att byta ut lite kläder. Nu när jag har kastat ut så mycket kläder så får jag ta och fylla på garderoben igen. I och för sig så fylls den på varje gng jag är på stan, men i alla fall.
    Igår gick mina jeansleggings sönder också, så det behöver jag nya. Som tur är så åker jag och bästa Karin iväg till Malmö nästa helg. Då kan jag passa på att kolla efter lite saker jag vill ha som förhoppningsvis inte finns i Kalmar. Annars om det gör det så är det ju ite hela världen, det är bara kul att ha köpt det någon annan stans. Plus att jag blir alltid mer shoppinggalen när jag är i en annan stad. Frågan är om det är bra eller dåligt:P Haha!

Detta vill jag hitta i sköna Malmö
Jeansleggings, svarta och ljusblå så sköna och eftersom mina är trasiga behövs nya
Stövletter supersnyggt till hösten
Koftor Så mysigt att burra in sig i till hösten, och de flesta gamla åkte ur garderoben vid rensningen

Vad är ditt måste för i höst?

En underbar dag med älskning

Ni kan inte förstå vilken underbar dag jag hade igår. Jag kom hem till älskling lite efter 11. Det var nästan att jag inte kände igen honom när han kom och mötte mig i vita jeans, mörk skjorta och nya solglasögon. Så sjukt snygg! Mitt i gatan stod vi i nästan 10 minuter och bara höll om varandra och kysstes. Åh vad jag har saknat det. Sen gick vi hem och myste en massa och han berättade om alla ställen i Europa de hade varit på. Han gav mig även presenter. En flaska vitt vin, en parfym och det gulligaste av allt, en sten formad som ett hjärta som han hittat på franska rivieran. <3
   Vi hann även med att göra mat, promenera till ÖB, städa, kolla på Weeds och en film. På kvällen innan vi skulle sova tog vi ett varmt bad. Det kändes så härligt att få vara nära min älskling igen. Usch vad det tär på en att vara utan den man älskar.


Försäljning

Rensade garderoben förra veckan, så nu är det jättefint där inne. Det är inte klokt vad mycket kläder man har. Det var mycket skruttigt som slängdes ut, men dessa 5 sakerna tyckte jag var onödiga att slänga.

Skärpet är i väldigt gott skick, skorna är väldigt fina och använda högst 5 gånger, klänningen är endast använd en gång liksom den vinröda blusen. Den rutiga blusen är inte ens använd. Så är det någon som skulle vilja ta över något av plaggen så kommentera bara! (glöm inte skriva eran e-mail)


♥ Rutig blus strl 38.   30:-
♥ Vit klänning strl 38. 100:-
♥ Vinröd blus strl 34 (fungerar upp till 38) 50:-
♥ Skärp strl 85. 25:-
♥ Guldiga skor strl 39.   50:-

Det går jättebra att skriva om ni vill ha en större bild.

En tidig söndag

Nu har jag precis kommit hem från min härliga morgon-powerwalk. Det är inte ofta jag är uppe så här tidigt en söndag, så att Kalmar är så tyst och fint på morgonen är väl inget jag upplever jämt. Anledningen till att jag gick upp vid 8 är att Gustav har kommit hem från sin tågluffning i Europa nu. Efter nästan 2 veckor. Så jag ska ta en tidig buss till honom. Åh, det ska bli underbart! Nu blir det frukost och in i duschen.

Favoriten är tillbaka

Ja ni ser rätt, citronfantan är tillbaka. Det är helt otroligt. Efter alla dessa år som jag har varit utan den. Jag har endast kunnat köpa den när jag varit utomlands, eller så har jag bett någon kompis som har varit det att köpa den åt mig.

Jag minns när jag var 6 år, jag var på Kreta och drack läsken hela tiden. Det var min allra bästa favorit, både där och hemma. Men bara något år senare så togs den bort i Sverige, ingen visste varför, den bara försvann på en sekund. Varför var det just Sverige som inte skulle ha kvar den? Sen den dagen har jag längtat och längtat. För bara någon dag sen var jag och Becca i affären, och där stod den. Vi hoppade av glädje, det var lycka.

Så alla citronfantaälskare där ute som ännu inte har gett upp hoppet, den är tillbaka, vi kan dricka så mycket citronfanta vi vill igen!

Min fredagskväll +drinktips

Vilken kul kväll det blev igår! Jag kom till festen runt halv 9. Då började jag blanda mina drinkar. Alla som fick smaka tyckde de var supergoda, så ni får receptet här nere.
   Runt 23 skjutsade Danne in mig till Vallen där jag träffade upp alla igen. Sen dansade vi hela kvällen. Jag träffade en massa kul folk som man inte sett på länge. Men det värsta var ju att en 40åring stalkade mig. Jag bara undrar varför han är där? Han kan åtminstonde gå dit när det är 22+, inte 18. Han förstod tydligen inte första gången jag sa nej till att dansa sista låten med honom, så någon minut senare letade han upp mig och frågade igen. Haha, usch jag höll på att skratta ner mig :P
   Jag hade i alla fall en riktigt härlig kväll!


Här är mitt recept på min goda drink:
  • Mjölk
  • Baileys
  • Mixade blåbär och hallon
  • Vaniljpulver (som oboy, fast vanilj)
 Blanda ihop allt i den mängd du tycker passar dig. Supergott, nästan som en milkshake. Tyvärr är det inget man kan dricka en hel kväll då det är väldigt sött. Men prova tycker jag verkligen ni ska göra :)


En rosa fest-Nina

Snart blir det fest. Jag är full av rosa! Perfekt eftersom det är Tinas favoritfärg och det är hennes avskedsfest jag ska på. Sen blir det vallen och jag är så pepp. Nu är håret lockat och jag älskar när det, speciellt när jag har mörkt hår. Det blir så snyggt då. Sen är det invigning av min nya klänning jag köpte av Jenny för någon vecka sen. Supersöt, särslillt med rosetten! Ögonskuggan la jag i rosa och lila nyanser och diamanörhängena blev som pricken över i:et. Snart knyter jag på mig mina höga svarta klackskor och tar mig till tegelviken. Där ska det blandas drinkar vilt, och blir det någon speciell lovar jag att lägga upp receptet imorgon! :)

  



   Bilder till dig älskling, som ville se mig (a)

Bönbiffarna blev kalas

Nu har jag precis ätit middag och känner mig supermätt. Och gott var det! Jag testade att göra bönbiffar, på mitt eget sätt. Mums säger jag bara. Det var så lätt också.

Det man behöver:
1 burk kidneybönor
1 ägg
vitlök
lök
majs
kryddor
sweet chili sås

Sen är det bara att hälla av vätskan från bönorna och mixa dom tillsammans med ett ägg. Hacka så mycket lök som du vill ha i och släng även i lite majs och blanda med en slev. Pressa även i lite vitlök. Sen kryddar du med dina favoritkryddor och en matsked sweet chili sås. Stek i olivolja. Smeten blev lite lös, därför formar man biffarna lättast i pannan. Hu så gott och nyttigt!

Bågar, minigolf och bönbiffar

Det blev ett par svarta bågar med grönt inuti och ett par mörkbruna med guld på sidan. De var rätt snygga, och perfekt att man fick det ena paret gratis. Men frågan är om jag kommer kunna vänja mig att ha glasögon. Som tur är så har jag ju bara dom när jag kollar på TV och är på lektionerna i skolan. Kanske kanske att jag kommer att använda dom lite mer för att vänja ögonen, men egentligen vill jag inte. Jag ser ut som en lärare.
   När jag och Becca varit hos optikern stack vi och spelade minigolf. Det var ett tag sen den slitna banan på stensö blev nyttjad av mig. Men trots min ringrostighet slog jag Becca med 4 poäng.
   Efter matchen skiljdes vi åt. Jag gick hem och fixade naglarna tills imorgon och testade lite hur jag skulle ha håret. Runt 20 träffades vi igen och gick en härlig promenad. Dagen har blivit utnyttjad till fullo. Jag har till och med fått prata med Gustav över msn då han hittat ett internetcafé. Det gjorde mig glad!
   Nu blir det lite slapp framför tv:n. Tyvärr får jag ju inte mina glasögon förns om två veckor, men syrras gamla får duga så länge. Längtar lite tills imorgon då jag ska testa att göra kidneybönbiffar. Låter precis som något jag kommer gilla. Sen är det ju fest på kvällen vilket aldrig kan bli fel.

Äntligen ett besök hos optikern

Vaknade av att solen tittate in genom persiennerna. Så härligt väder. Det är sånna här dagar man ska vara ledig på, och det är precis vad jag är idag, och resten av veckan.
   Snart ska jag och Becca gå till optikern så att jag kan göra ett syntest och fixa brillor. Det var på tiden att det blev av. synd bara att det är så himla dyrt med glasögon. Men hoppas det finns några snygga bågar, hade nämnligen tänkt köpa två par till priset av ett.
   Nu blir det smarrig frukost och sen ut i solskenet.

Powerwalk

Jag känner mig härlig i kroppen. Jag har precis varit ute och gått en lång powerwalk, vilket gör att man kommer på bra tankar. Tyvärr dog ipoden efter 5 minuter. Jag är sämst på att kolla om den behöver laddas innan jag går någonstans. Nu när jag känner mig tränad och halvmör i kroppen ska jag unna mig lite avkoppling med ansiktsmask framför tv:n. Jag lagar nog till mig lite grönsakssoppa också. Frågan är om man inte ska måla tårna rosa redan ikväll så att dom matchar min klänning till festen på fredag. Då ska det bli röj :D

Om 6 dagar kommer älskling hem. Jag ska aldrig släppa iväg honom igen <3

Fotokollage klart

Nu är mitt snygga kollage till min kalender klart. Personligt och med minnesvärda bilder. Vad tycks?



Ännu en dag full av shopping

Igår blev det stan ja, inte så mycket pengar kvar. Men det är ju så härligt att bara gå runt och strosa och hitta en massa fina saker. För det var väl mest jag som shoppade, Emilia som verkligen ville ha något att ha på sig till fredag fick gå och kolla extra mycket men hittade ändå inget speciellt. Jag hittade i alla fall present till mamma och pappa, en t-shirt till mig, en tea tree-ansiktsmask, en skolkalender (som man kan ha egen framsida på som jag ska photoshopa ihop), en kort gammalrosa kofta och ett torrschampo. Jag har faktiskt ingen aning om schampot fungerar, men för 45 kronor var det värt ett försök.

Efter en fika bestämde vi oss för att dra till Maxi och kolla i småaffärerna där efter något som Emilia kunde ha på sig på festen. På sisters fyndade hon en jättefin klänning för endast 100 kr .Fast hon höll på att bli blåst på 175:P Jag tittade in på Maxi och köpte Doves nya deo med roslukt, underbar! Köpte även hårfärg så håret färgades på kvällen. Numera är jag alltså tillbaka till mitt mörkbruna, och jag älskar det.


Den nya tröjan fick ingå i dagens outfit. Från Gina 99:-


Shopping efter jobbet

Idag efter jobbet bestämde jag, Kajsa och Linn oss för att dra till stan. Dom skulle leta kläder att ha på sig ikväll och jag var bara allmänt sugen på att shoppa. Jag har inte varit i stan på flera veckor eftersom jag inte haft någon tid över till det. Så det var väldigt härligt när jag hittade rosetter till håret som jag har tittat på över internet, en gammelrosa kofta, en ceriserosa kjol och en lila blus. Vi hann inte gå in i alla affärer så jag har mycket kvar att se och köpa. Förmodligen blir det stan med Emilia imorgon också. Då ska inköpningslistan betas av.

Vad är du för slags människa? Har du ingen moral i kroppen?

Just den här scenen ur Yrrol är verkligen en av mina favoriter. Den är så klockren. Han snackar om att ha moral i kroppen när han själv har tagit en kvinna som gisslan och kapat av hennes finger. För er som inte sett filmen måste verkligen göra det. En genomtänkt film utan gränser.





Härligt liv

Vilken underbar helg jag har haft. Den har spenderats med Gustav i hans sommarstuga. Vi har försökt att umgås så mycket som det har gått nu innan han ska ut i Europa och tågluffa. Så i lördags åkte vi till Sandvik och stannade där tills i morse. Vi har solat och badat mycket vilket var superhärligt nu när det är så fint väder. Hann även med att färga hans hår. Så fin han blev.

På morgonen idag åkte vi hem för att jag skulle jobba. 12-17 var tiden så det var rätt slappt. Fanns inte så mycket att göra heller så jag var mycket på rast. När jag kom hem åt jag och gick ut och powerwalkade med Becca. En lång och härlig runda blev det. Och nu när jag är hemma sitter jag med ansiktsmask och målar tånaglarna i korall. Det är härligt att pyssla om sig själv vissa kvällar.

 Nu börjar snart Beck, som jag iofs har sett tusen gånger, men ändå. Så jag ska tvätta av mig min ansiktsmask med Oriflames nya serie blåbär/lavendel som har blivit min nya favorit, och smörja in mig. Sen blir det chill framför tv:n med soppa och senare blir det te. Så mys med minispa.

Andra bra tips på att ta hand om sig själv?:)

Presenter från Becca

Jag måste visa mina fina födelsedagspresenter jag fick av Becca i söndags. Hihi, hon var så söt som höll på dom så länge och man förstår verkligen varför när man ser jobbet. En tavla med massa bilder från alla minnen vi har tillsammans. Bilder som jag inte ens visste existerade osv. Så grymt roligt att se och jag älskar verkligen personliga presenter. Så nu hänger den uppe och pryder mina väggar. Sen fick jag även en Baileys, ja hon vet vad jag gillar ;)

Tack söta vännen ♥

Parfym.se

I fredags fick jag mina parfymer från Parfym.se. Underbart. Min Paris Hiiton var ju nästan slut och Burberry hade jag bara på test innan.
  För er som inte har handlat på Parfym.se tycker jag ni ska testa för...
• Det är (oftast) mycket billigare där än i affärerna
• De har ett stort utbud
• Handlar du över 800:- slipper du frakt (annars 29:-)
• Leveranstiden är ca 2 dagar

Det negativa som hände oss den här gången var att de hade glömt att skicka med en utav Paris Hilton parfymerna då jag och Becca beställt varsin. Men eftersom vi har kontaktat dom hoppas jag att det löser sig, för det är inte okej.

                           

Vimmelbilder

Det har varit en del utgångar nu på senaste tiden vilket har varit riktigt roligt. Det är så det ska vara på sommaren - fest med vänner. Jag som inte har gillat Vallen på det sättet innan älskar det verkligen nu på sommaren (och på onsdagarna).
  Ni kanske själva känner igen att man alltid vill vara med på dessa nedrans vimmelbilder när drinkarna börjar verka. Då känner man sig snyggast på stället och tror verkligen att bilderna ska bli bra. Dagen efter minns man inte att man var med på några, och några dagar senare då bilderna kommer upp på hemsidan vill man bara skjuta sig själv. Vad tänkte man på? Oftast brukar det vara så i alla fall. Alkoholen påverkar verkligen självbilden.

Här är lite vimmelbilder från de senaste utgångarna. Tur att man kan skratta åt det. Haha:)


RSS 2.0