Jag må hon leva...


Vilken underbar kväll. Jag, Karin och Ida satt hemma i Idas lägenhet och förfestade. Runt 22.30 stack vi in till Vallen. Det var gratis mellan 22-23, så vi tänkte att vi skulle passa på. Men det var riktigt dött där inne. Vi väntade där inne till tolv för att kunna få en stämpel ifall att vi skulle vilja komma tillbaks. En parentes att jag skämde ut mig de första minuterna på min 18årsdag, men vem är förvånad?
   Vi drog vi till Palace itsället. Stod där i kön och väntade på att komma in, med mitt leg i handen. Vilken känsla av att kunna visa upp det och bara gå in, utan problem.
  Det vär värsta röjet på dansgolvet och vi shakade loss ordentligt. Fast mest i schlagerbaren, för där kunde man alla låtar. Haha, vissa var helt sjuka att dom ens spelade, ex "Rara söta Anna" med Ronny och Ragge. Men det värsta var väl att jag och 75% av de på dansgolvet kunde hela låten:P
  Jättekul hade vi och Ida bjöd mig på en drink. Vi dansade och blev halvt förföljda av en från Nyköping. Men vi lyckades smita undan och träffade istället några killar som körde den "snygga" raggningsrepliken efter dansen "Är du törstig?" Så det var ju inget att tacka nej till. En stor kall cider och 3 shots i födelsedagspresent. Killarna hade väl pengar att spendera på folk de inte kände. De ville till och med att vi skulle dra vidare med dom till Mollys för att dricka mer. När kvällen började gå mot sitt slut satte ju de lugna låtarna igång och killen som bjudit mig på dricka försökte dra ut mig på golvet. *Panik*. Men jag klarade mig, fråga mig inte hur, men jag lyckas med det mesta.
Helt underbar kväll i alla fall. Toppen!

Det är sjukt, jag fyller 18 IDAG!
Så det blir det födelsedagskalas. Släkten och nära vänner kommer och äter tacos. Till efterrätt blir det kladdkaka, minisemlor och sirapspinnar. Inte helt fel. Snart kommer Gustav hit och myser, och ikväll ska vi på "Män som hatar kvinnor" som hade premiär igår. Åh, detta kommer verkligen bli en bra fortsättning på min dag. Först i natt med bästa Ida och Karin, sen kalas och en efterlängtad bio med älskling!

Kärleksväska på hög nivå

Min dröm har blivit sann. Jag har tidigare nämt att jag alltid velat ha en Louis Vuitton väska. Helst en Speedy 30. Jag har i alla fall velat ha den de senaste två åren. Gustavs kompis Jocke var utomlands för någon vecka sedan så jag passade på att fråga om han kunde köpa en om han såg en. Självklart gjorde han det. Och han la ner mer tid på det än vad jag hade väntat. I stället för att köpa en med halvdålig kvallitét köpte han en riktigt bra kopia i en Fasion store. Kostade lite mer, men det var det verkligen värt. Hellre att den kostar lite mer och ser bättre ut än att gå runt med något som bara ser plastigt ut för att den är billig.
Jag tror nästan att jag är lite överdrivet lycklig. Men det är verkligen en drömväska, en Speedy 30 i mina händer. Helt otroligt.
Visst är den snygg?!



Maltesers

Varför kommer det nästan aldrig nyheter när det gäller godis, till Sverige? När Johanna var i England över sportlovet lovade hon att köpa mitt favoritgodis Maltesers, fast med vit choklad. Och det gjorde hon. Dom var helt underbara, kanske inte lika underbara som orginalet, eller jo. Det var i alla fall nära. Verkligen beroendeframkallande. Jag tycker verkligen att ni ska testa dom om ni springer på dom. Dundergott!

Smakat?

Mums & Blä

Idag tänkte jag bara göra en ord-Mums&Blä. Haha, snacka om udda. Jag vet inte varför men här är ett ord jag stör mig på och ett som jag verkligen gillar.

MUMS: Tradigt. Känn efter hur det lägger sig fint på tungan. En skånskt ord för när något är tråkigt eller tragiskt. Åh, det är verkligen ett utav mina favoritord. Härligt är det. Fast jag vet engetligen inte varför. Tror många i min närhet just förknippar det med mig också eftersom det inte hörs allt för ofta i lilla Kalmar.

BLÄ:
Ordet tischa. Förlåt men det låter inte klokt någon stans. Det är ett ord som nästan får mig att bli illamående när de kommer ut min mun. Okej, där tog jag kanske i. Men vad hände med det fina ordet Tshirt?
Jag låter förmodligen som en gammal pensionär som inte förstår att språket utveckas, men detta är min sanning.


Dirty dancing

Att man kan vara så trött efter ett lov, det är otroligt. Men det kanske är för att jag inte kunnat sova på nätterna på grund av min ovän "Hostan". Inatt kunde jag mot alla odds få en blund, vilket var välbehövt eftersom skolan började igen.
Trots detta dog jag i två timmar efter skolan. Fick med andra ord inte allt för mycket psykologi gjord.
Väcktes av en massa sms från folk som undrade vart jag tog vägen i deras konversationer, ja det var då jag däckade. Jag var så trött att jag drömde att jag svarade på smsen men kände mig rätt taskig när jag väl vaknade och läste alla sms som undrade varför jag dissade. Men så är det, sömen övervinner lätt.

Linda fick till sist tag på mig så det blev en myskväll med Dirty dancing. En klassiker måste jag säga. Söt är den! Filmkvällar på måndagar borde man ha oftare.


Snälla låt snön/slasket förvinna så att man kan ut och promenera. Just nu känns det som att gå i kall blöt gyttja utan att komma någon vart.

Redan slut

I morgon är lovet över. Jag kan inte förstå hur det kan ha gått så fort. Jag har inte alls hunnit med det jag skulle. Men det kan i och för sig bero på att ja har legat sjuk halva lovet. Det suger.
Läxorna har inte blivit gjorda heller. Jag känner mig sämst. Jag har hunnit  med att skriva en intervju till median och sen gjort historian, men psykologin är som bortblåst. Även det suger eftersom jag har prov på onsdag.

På fredag blir det i alla fall utgång för min del. Karin och jag drar ut på puben! Nice!
Man måste ju gå när man får :D
♥♥♥♥♥

Var inne på Nelly och hittade otroligt söta klänningar. Bland annat dessa. Tyvärr är den andra rätt dyr och kommer användas så himla sällan så att det inte är värt att skicka efter den. Annars var den väldigt prinsessöt. Den första var däremot både i en bra prisklass och användbar. Mumma!

   
Nu blir det till att måla naglarna lila och sen till att laga mat.

Något enkelt, något snyggt

Jag har länge gillat de här armbanden. De är från ett UF-företag som heter Change your chain och finns i alla möjliga färger. Bara 50:-/st.
Trycker ni på länken så kan ni beställa.



Jag funderar på att köpa ett armband i en snygg färg och sen kan jag använda kedjan till att sätta i egna band, när jag har tröttnat på orginalet. För jag har jättemånga sidenband olika färger. Och skulle det vara att det var någon speciell färg som saknades så finns det jättebilligt i syaffärer. Då blir det lätt att ändra färg på armbandet så att det passar till dagens outfit.




Tre måsten i vår

Nu när jag tittar ut känner jag faktiskt en vibb av vår. Eller att den i alla fall är lite påväg. Solen skiner och jag bara hoppas på att snön ska smälta bort. Visst att alla vill att det ska bli sommar, det vill jag med. Men man kan inte missa våren, det är som att missa snön på vintern eller värmen på sommaren. Vi måste ha den där övergången helt enkelt. Det är en härlig känsla att för var dag som går känna man att det blir lite lite varmare och att man kan knäppa upp en knapp till på jackan. Tillslut åker jackan av och det är då sommaren kommer. Underbart. Jag tror att man behöver våren där som en väntan. Och den behöver inte vara en dryg väntan. Kollar ni bara er runt ser ni kläder i turentals färger och underbara dofter sprudar in genom näsan.
 Jag har hittat tre saker som för mig verkligen är ett måste i vår.

DKNY Fresh Blossom EdP 30ml
En nyhet som inte varit i affären mer än två veckor. Verkligen en parfym för er som gillar Be Delicious dofterna. En vårig och fräsh doft som för tankarna bort till en varm sommardag. Kostar 335 kronor.

Solarium
Efter vintern känner jag mig verkligen blek. Jag matchar med snön. Nej så kan det inte vara när man tar på sig sina nya färgglada vårkläder. Bara några gånger i solirumet ett par minuter och du får en liten bränna som du senare kan bygga på när värmen utomhus närmar sig.

Korallfärgade nagellack
Åh vad snyggt det är. Både till våren och sommaren, tårna och händerna. Jag har hittat många olika märken i olika nyanser. Korallfärg hittar du i bland annat med märken som Isadora, Mavala och Depend. Extra supersnyggt när man börjar få lite bränna.


Vad är ditt måste i vår?

Lite lika i alla fall?

HM vad snabba den här gången. Mina saker jag skickade tillbaka för att byta är redan hemskickade. Kanske som en uppmuntring när jag är sjuk.
Jaha, vad kan man göra när man är sjuk? Jag vill verkligen inte vara såhär. Jag känner att jag inte kan hitta på något. Skulle jag gå ut eller hitta på något med någon skulle jag hosta sönder mina lungor. Usch nej, det funkar inte. Istället får jag bara slappa framför TV:n. Idag var det första dagen jag pallade att sätta mig vid datorn till och med. Men vad hände med allt plugg jag har över lovet?
Usch det orkar jag inte, är det ingen som har något bra filmtips eller något?

Påtal om ingenting kom jag på när jag kollade på TV att Mats Sundin är lik Stefan Sauk. Haha, jag tror inte att jag har något liv när jag sitter och lägger märke till sådant. Men vad tycker ni? Lite lika är dom i alla fall.


Sjuk

Var nyss inne i stan trots att jag är sjuk. Men det var det värt. Jag åt på Thai silk med Sofie och Lina. Mys var det. Man känner verkligen att man inte behöver äta mer på flera dagar efter den buffén.
Köpte jag ett par snygga örhängen på Åhléns också.

Snart går bussen till Gustav och ikväll blir det fest. Vi får hoppas att jag blir frisk eller i alla fall bättre så att jag kan gå :)

 ♥

Olika storlekar på fötterna

Är det någon mer än jag som har en fot som är större än den andra? Det är otroligt jobbigt, för man vet aldrig i vilken storlek man ska köpa skor. Min vänsterfot har 37 och min högra har 38. Detta är verkligen en plåga:P
Jag hade skickat efter kläder och skor från HM men fick skicka tillbaka mina kilklack för att byta till 37or, frågan är nu om jag han ha det på båda fötterna. Jag skickade även tillbaka det turkosa linnet och sandalerna, dom var inge bra. Istället skickade jag efter detta :)

2 baströjor 98:-/st
Blårandiga ballerina 98:- (Hoppas hopppas hoppas att de passar)





Lovdag nr1

Det är första dagen på lovet. Skönt! Det negativa är väl att jag verkligen känner hur förkylningen sakta kryper på mig.
Idag har jag varit på stan. Jag stack in rätt tidigt med farmor för att köpa ett guldhalsband till min 18årsdag. Det blev en jättesnygg bismarkslänk.
Sen gick vi till Gina Tricot där jag köpte ett par ljusa jeansleggings. Mmm, riktigt nöjd! Blir förmodligen festklädseln på onsdag.






Alla hjärtans dag

Igår var det alla hjärtansdag. Jag tog bussen till Gustav och kom fram runt 13-tiden. Väckte honom med presenter och drog upp honom , för vi skulle åka pulka. Lena hade varit och köpt en helt ny så vi var laddade.
Fösta åket slutade med att vi åkte in i ett träd. Sen efter ett par åk tröttnade vi väl lite. Men det var ändå kul att ha åkt lite pulka i år, för det minns jag knappt när jag gjorde sist.
När vi kom hem igen så kollade vi på Johan Glans och sen Heroes. Efter det lagade vi flygande Jacob med ris och sallad. Åh vad gott det var, men Gustav tyckte man skulle ta bort jordnötterna och bananerna, men då blir det ju inte speciellt längre:P
Till efterrätt skulle det bli våfflor, men det orkade vi inte. Vi bestämde att vi skulle ta det till frukost på morgonen istället. Vi kollade på en romantisk komedi, Blind dating, helt okej, fast jag skulle nog inte vilja se den igen.
Det började bli kväll och vi tappade upp ett bad och la i badrosor och en massa bubblor. Mys! Fast sen när vi skulle duscha efter så hölla jag på att svimma. Jag hatar den känslan.
När jag blev okej igen fortsatte vi med ett avsnitt Heroes och sussade sött.

Väldigt mysig dag med min prins<3

En helt vanlig flicka

Det fanns en gång en flicka. En helt vanlig flicka, fast med många tankar. Hon kände sig som världens lyckligaste. En dag hände det något. Något som krossade hennes värld. Hon kände sig mindre än vad hon någonsin gjort innan. Hon drunknade i sina tårar hopkuren i fosterställning. Hon kände igen tiden från tre år tidigare, då hon var den olyckligaste flickan i världen. Hon kunde inte förstå vad som hade hänt. Vad hade kunnat ta henne tillbaks till depritionen? Hade demonerna inom henne tagit över? Hade dom övervunnit kärleken?
Hon lyfte luren för att få tröst. Det bara brusade. Hon la på och lyfte igen, men det slutade inte. På nedevåningen hörde hon steg trots att hon var helt ensam i huset. Där satt hon livrädd med tårar längst kinderna, skakandes kropp och iskalla händer. Det var fredag den 13:e och allt kunde hända.

Hemklickat





Idag kom det hemklickade från HM. Underbart.
Men sommarkläder när det snöar ute? Hmm, jag som ville att dom skulle skicka med sommaren i paketet!






Ginapärlor

Hittade dessa två pärlor på Gina Tricot. Så enkla, så snygga. Jag ser framför mig ett långt svart eller vitt linne med brottarrygg under den vita tunikan och sen bara ett par svarta strumpbyxor. Snyggt. Svartvitt är läckert!

Sen kunde jag bara inte slita mig ifrån sjalen. Den tillsammans med en baströja skulle bli super. Jag och förmodligen varenda tjej har förmånga sjalar som knappt används, men ändå hittar man hela tiden nya snygga.
 Kanske får bli att köpa något av de här två plaggen, eller varför inte önska sig i födelsedagspresent?


Nina tipsar

Schwarzkopf Got 2B Smooth’n Chic Smoothing Lotion


Vad:
Det är en hårlotion som du tar i håret antingen när det är torrt eller fuktigt. Den får dina irriterande flygiga hårstrån och lockar att bli perfekta när de är som mest frissiga. Dina hårstrån slätas ut och får ett utmärkt resultat och därefter en len och glänsande känsla.
Lukt: En sokersöt doft som ger känslan av att man går runt med godis i håret, fast på ett fräscht sätt.
Plus: Den är värmeskyddande och därför perfekt att krama i håret innan användning av plattång, locktång eller fön.
Den är även dryg, för mitt tjocka hår behövs endast 3 pump per användning. Ett extra plus gr jag till den söta flaskan.
Minus: Jag har än så länge inte hittat några fel på den, men jag har hört av andra att om man tar för mycket av den kan håret kännas fett.
Pris: Ca 70 kronor
Resultat: Jag drog igenom topparna med några pump av lotionen och fick därefter lent och lätt hår. Det kändes som att det gick från slitet till sammet. En mirakellotion.
Kommentar: Jag har provat många produkter till håret eftersom jag utsätter det för värme dagligen. Den här lotionen var något nytt och annorluna som var över mina förväntlingar.Allt i en, verkligen toppen och kan rekomenderas!
Betyg: NNNNN



Elfte februari

Det har varit ett litet uppehåll. Ett skitsvårt matteprov som jag har imorgon har tagit all min tid. Men nu är jag back on track :D
  På fredag blir det lov. Är det inte underbart?! Ännu mer underbart är det att schemaläggaren på jobbet tydligen inte uppfattade när jag sa att jag kunde jobba i princip hela tiden på lovet, så jag är ledig hela veckan om man inte tänker på helgen där då. Gutt, fast kanske mindre gutt när jag kollar i plånboken.
  Alla hjärtansdag på lördag med ju. Så vad ska ni hitta på med eran kärlek? För mig blir det nog någon fin middag med våfflor till efterrätt. Det blir lite passande med hjärtformen. Sen kanske en romantisk film och förhoppningsvis ett varmt skumbad med tända ljus. Fast egentligen är väl alla hjärtansdag lite överskattat? Men jag måste erkänna att jag gillar det.

18årsfest

Jag kan ju börja med att säga att det blev en otroligt bra fest trots att både det ena och det andra hände. Jag och Karin träffades runt 12-tiden och började peppa. Vi fixade klart all musik och hade fullt upp med en massa telefonsamtal och sms om att fler folk ville komma till festen. En fest som våran sped sig fortare än vad vi hade trott i lilla Kalmar.

Vi åt lunch hos Karin och efter det började vi att göra iordning oss. Båda fixade lockigt hår som sattes upp med hårnålar. Skitsnyggt blev det! Till det hade jag en svart klänning och svarta pumps. Men det tog längre tid än vad vi hade trott när det gällde att locka håret, så vi blev efter i planeringen.

Klockan 18 skulle förfesten börja i lokalen. 10 av våra närmsta kompisar var bjudna och fick paj med sallad och tzatsiki, sen bål och kladdkaka. Runt 20.30 började det droppa in folk. Till en början var det bara de som var bjudna, men sen kom det folk jag aldrig sett. Tänkte att alla måste väl få ha en rolig kväll och lät de trevliga komma in. Sen undrar man ju hur folk har mage till att komma till festen när de tidigare på dagen har frågat om de får komma och fått ett nej eftersom det var fullt.

Presenter öste in av både den ena och den andra. Man kände sig cool som värd på festen. Underbara presenter var det, bla champagne, godis, örhängen, Mamma Mia dvd:n, presentkort, snappsglas, stockholmsresa, duschmössa med propeller och en massa annat. Ni är allt för söta. Tack!

Det var rikligt med ös på dansgolvet och alla hade roligt. Dunderlyckat var det. Några timmar senare öppnar jag kylen för att ta en utav mina 4 xider som var kvar. Men icke, dom hade ju någon tagit. Linas och Sofies dricka var även den borta + mina andra cider och andras skor var stulna. Då blir man så besviken. Man bjuder in onbjudna folk för att vara snäll och så får man det tillbaks. Det är så respektlöst. Som tur var så förstörde inte det festen. Vi hade det roligare än vad jag trodde vi skulle ha. Festen var helt enkelt top notch!

Tack alla för att ni kom, för alla presenter och för erat underbara sällskap.




    

Varför tar det sådan tid?

Tänk dig bort. Tänk på en varm dag. Du ligger på en filt nära vattnet med en islatte i handen. Solen smeker din hud och du börjar få solbränna. Det är lugnt runt omkring dig och allt dina tankar går till är ditt inre lugn. Det är en underbar solig sommardag.

Det är inte klokt vad jag längtar. Vad kan man göra en vinter/vår som denna. Det är bara kallt, blött, grått och trist. Jag vill kunna vara ute i solen, bli brun, åka iväg och hitta på roliga saker. Den här veckan så är väl min cykeltur till skolan den ända utetiden jag fått. Jag har åkt till Gustav som bor en halvtimme bort och solat solarie för att inte känna mig allt för vit. Tänk vilken känsla när man får det här naturligt.
Så vad gör man dagar som dessa? Jo, går man inte i skolan så jobbar man, och gör man inte det så sitter man inne och fryser vid TV:n. Jag säger väl inte att det är något fel med det, för det har sin charm, men alla längtar väl till sommaren nu när vi varit med om denna årstid alderles för länge.
Jag kan tänka mig att man blir lite tokig efter denna längtan. Just nu vill jag bara se ljus, sol och gröna gräsmattor, inte denna gråa dimmiga vardag. Jag skickade efter en massa sommarkläder från HM för någon vecka sen för att jag längtar så. Jag får hoppas att sommaren kommer i paketet :)








Fest i morgon

Det börjar bli nervöst, men jag är så sjukt taggad! I morgon kommer jag och Karin ha 18årsfest. Över 50 pers kommer och vi har inte en aning om hur det kommer bli. Men hur kan det bli misslyckat? Jag menar vi har skitbra musikanläggning, med helhärlig musik, trevligt folk och mycket dricka. Det kan ju inte bli dåligt! Men ändå är man nervös:P Resumén av kvällen får ni förhoppningsvis på söndag eftermiddag.



Bilden fick jag som en liten present av Marina. Så sjukt skillad på paint ;)


Designbyte

Ny design. Ja, vad tycks? Jag blev rätt nöjd ändå. Mitt mål var att få vit bakgrund så att det såg bra ut, för det är inte alltid det gör det. Men som sagt jag tycker att jag lyckades. Kul med lite förändring också, jag har ju trots allt inte bytt designen någon gång innan.
Så vad tycker ni om den?:)

Louis Vuitton Speedy 30

Den här väskan är nog den jag vill ha av allt i hela världen just nu. Jag har velat ha den i över ett år nu men det är så svårt att få tag i den om man inte åker utomlands. Ibland ser man den på tradera, men då höjs priset i bevis på att fler än jag är totalförälskade i den. Någon som vet vart jag kan få tag i väskan till ett överkomligt pris? Den behöver inte vara äkta.




Den hoppande stringtrosan

Det hände en lite pinsam grej idag när jag stod och väntade på bussen. Jag skulle till Gustav och hade därför packat min väska med smink och rena kläder. Vi var 4 som stod och väntade på bussen och när vi såg den började jag rota i väskan efter plånboken. Jag såg den och ryckte tag i den och upp ur väskan hoppade mina stringtrosor och la sig på trottoaren 2 meter ifrån mig. Jag slet snabbt åt mig dom och gick på bussen. Det var lite pinsamt, men jag hoppas att ingen såg mig.

3 Oriflamefavoriter

Som jag tidigare har nämnt så är Oriflame en riktig pärla. Bra dermatologiskt testade produkter till ett otroligt bra pris! Jag har beställt grejer därifrån nu i flera månader och aldrig blivit missnöjd. Jag har fått mina favoriter men tyvärr har en utav dem nu slutat säljas, en otroligt bra foundation. Men kvar har jag fortfarande mina andra favoriter!

Body Cream with Nourishing Macadamia Nut & Honeysuckle 200ml: Lena lät mig testa den intensivt återfuktande kroppscremen efter duschen en gång, och jag blev helt fast. Vilken underbar doft, och känslan av lenhet sitterkvar i huden i flera timmar. Oljan från makadamianöten tillför näring till huden under upp till 24 timmar och gör den mjuk.
En utav de bästa body lotions jag provat, den har det som en body lotion ska ha! (59:-)

Tea Tree Purifying Wash & Tone Gel 150ml: En rengöring och ansiktsvatten i ett, med organisk tea tree-olja som skonsamt avlägsnar orenheter och talgöverskott. Gustav tipsade mig om den eftersom han själv tycker att den får huden att vara fri från finnar och orenheter, så jag provade och nu är jag fast. Men märker en stor skillnad efter att ha använt den i bara  någon vecka. Länge har jag letat efter någon ansiktstvätt som kan få huden att bli bättre. Jag tror jag nästan har provat allt som finns. Nu äntligen har jag hittat den magiska tvätten, och kan inte vara utan den!
Det finns andra produkter i den här serien som jag även kan rekomendera.
Passar normal till fet hy. (105:-)

Miss O Eau de Toilette 50ml: Beskrivs som en ung och kaxig doft där krispig grapefrukt blandas med sensuell bergamott och toppas med oförglömlig sandelträ. Ja, den är så underbar som den låter. Jag som många andra kollar väl på flaskan innan man luktar på en parfym. Är flaskan fin så luktar parfymen gott, brukar jag tänka. Ända sen jag var liten har jag velat ha en parfym med en "boll" på som man trycker på för att få ut parfymen, så när jag såg den här i katalogen var det inte en tanke på något annat än att beställa den. Det kunde ha gått åt skogen med tanke på att den kunde ha luktat jätteäckligt. Men i det här fallet gällde nog min teori om flaskan och doften. Ett utav mina bästa Oriflameköp. (215:-)





Hello Kitty

I somras hittade jag äntligen mina fina Hello Kitty örhängen med diamanter. På Kiviks marknad utav alla ställen. Jag var så lycklig, men bara några vekor efter det var jag och Becca på Böda och campade. Dum som jag är lägger jag bara mina örhängen i ett litet fack i väskan och efter ett tag i vårat fullproppade tält med tre personer i så hamnade väskan under madrassen och efter ett x antal nätter tar jag fram väskan och ena örhängen är mosat :(
Så idag tipsade Becca mig om hur jag skulle kunna laga mina Hello Kitty örhängen, så då köpte jag material till det. Efter en del snabblim och pill är nu äntligen mina favoriter hela igen ♥
Är dom inte för söta?





En ny dag på en ny vecka

Måste väl säga vad jag tyckte om bion igår. Jo jag blev överraskad av hur bra den faktiskt bra. Självklart var jag en utav dom som satt och grät i slutet. Men jag blev lite besviken på hur mycket dom hade tagit bort eller bytt ut från boken. Men det är väl inte så lätt att göra en film baserad på en så omtyckt bok. Nu blir jag så sugen på att läsa boken igen. Jag får vänta till något lov då jag har mer tid. Frågan är bara hur många gånger jag läst den nu:P

Det blev en fika med Becca på stan idag. Mysigt med en semla, latte och massa prat. Vi hann med några affärer med, och jag köpte en korallfärgad tshirt och en vit väska på New Yorker. Skitsnyggt till sommaren!

Ledig från skolan imorgon. Weihoo!

    

Bio - I taket lyser stjärnorna

Vaknade pigg idag, förvånad eftersom det är rätt ovanligt. Ska iväg till jobbet nu och ikväll ska jag och Karin på bio. I taket lyser stjärnorna. En film som är baserad på min absoluta favoritbok. Får hoppas att den är någolunda bra om man har läst boken innan. Någon som har sett filmen och har någon kritik? :)

RSS 2.0