Onsdag med jobbet





Igår var det utgång med några från jobbet och deras kompisar. Kul att det blir sådär spontant ibland. Vi började på Bistrobar och fortsatte sedan till KM. När klockan började bli 1 drog vi till Vallen och dansade loss rejält. Jag och Kajsa ångrade väl oss rätt mycket att vi inte gick dit direkt. Men det var helt klart en bra kväll. När allt var slut tog vi varsin kineskorv och fortsatte festen hemma hos Kajsa.








Helgen i Byrum

Det blev en mysig helg på nordvästra Öland. På morgonen åkte Gustav, jag, Becca och Tj till City Gross och handlade på oss allt från grill till snacks. Sen begav vi oss över bron. När vi kom fram till Byrum kände jag igen mig och insåg att jag hade varit där innan med klassen och tittat på raukarna. Men det är väldigt fint där. Vi stannade inte så länge utan åkte istället till Byxelkrok för att gå på marknaden. Där åt vi även god lunch och glass. Senare på eftermiddagen åkte vi tillbaks till Byrum och satte upp våra tält med en del skratt. Det var inte det enklaste att få upp vårat sunkiga tält direkt. Kvällen fortsatte med grill, godis, kortspel och vandring på stranden.

Dagen efter vaknade vi rätt tidigt och käkade frukost. Sen tog vi ner våra tält och åkte till Borgholm. Där gick vi i lite affärer och träffade Blondinbella. Haha! Efter ett tag bestämde vi oss för att ta oss något att äta men hittade ingen bra ställe. Då åkte vi till Färjestaden och kollade i lite affärer och åt i hamnen.










Från fika med Soof till tältning i trädgården


Träffade söta Soof idag. Vi tog en sväng till stan eftersom vädret inte höll till 100% för att steka på stranden. Lämnade tillbaks en tröja och köpte resten av presenterna till Becca. Sen blev det fika och en massa snack. Även Izza och Ebba tittade förbi en stund:)


Imorgon åker Gustav, Becca, Tj och jag till Byrum och campar. Får hoppas att vädret håller nu i helgen så det blir bad. Det ska bli så mys. Satte precis upp tältet i trädgården för att se om det  var komplett. Grannarna borde tycka jag är trög och undra om jag ska sova där i natt. Karin kom ut och gapskrattade i alla fall och Becca tyckte jag var knäpp :D men det var tur att jag testade det i alla fall eftersom det var stora hål i det efter Hultsfred. Men silvertejp fixar allt (Y)


Rosa pantern och Tequila

De senaste dagarna har jag spenderat tillsammas med Gro. Härligt att kunna ses mycket när hon ändå är i Kalmar. Vi har väl mest slappat men i onsdags begav vi oss ut i festens dimma. Onsdagar är nästan farliga. Vi blev stammisar i baren och fick även gratisdrinkar. Det var tydligen min "mattant" som var bartendern. Haha, och han kände igen mig?
  Det blev däremot inte så mycket dans som jag hade trott, vad jag minns var jag på dansgolvet en Gyllene Tider låt. Vi satt och snackade med Freddie, Pelle och Lukas hela kvällen istället. Men det var hur lyckat som helst. Vet inte när vi kom hem men vid 10 dagen efter vaknade vi och var fortfarande fulla vilket ledde till Pizza-frukost på Pizzapalatset. Sen gick vi hem och la oss igen och vaknade runt 4 då vi nötte "weeds" hela kvällen. Sjukt bra serie!
   Jag hade en riktigt rolig onsdagskväll vill jag lova. Synd att det inte är halva priset oftare:P

En träff med Afrikatjejen

Egentligen var detta en dag jag tog ledigt för att spendera med Gro. Men tydligen fick hon förhinder. Gustav sov här i natt vilket gjorde att han stannade kvar lite idag. Men bussförbindelsen är ju inte den bästa mellan Kalmar och Nybro, vilket resulterade med att det blev en tidig hemresa för honom. Alltså hade jag inget planerat. Det sög att det åskade och blixtrade ute eftersom jag fick leva som på stenåldern genom att sitta och glo rakt ut i luften i min ensamhet. Jag tröttnade på det och gick och tog mig en bok. Sen kom jag på att jag hatar att läsa så då sov jag i stället. Som tur var räddade Lina min kväll. Hon har varit i Afrika i en månad nu och kom hem för några dagar sen. Så vi träffades på Corner och åt/fikade lite och självklart snackade en massa om hennes resa. Så sjukt fascinerande med alla djur och allt. Jag satt som kllistrad. Vi träffade även ett troget Kalmar FF fan som började diskutera dagens match med oss. Haha, kanske inte riktigt var det vi hade tänkt när vi endast frågade om resultatet i matchen.
   Jag fick i alla fall en väldigt bra kväll genom att spendera 4 timmar tillsammans med Lina, den fina :)


Jag och Lina
sommar -08

Party party för Soof

Vilken härlig fredag det blev!
Det började med förfesten hemma hos söta Soof eftersom vi firade att hon hade blivit 18. Vi åt god mat och tårta med ett mycket härligt sällskap. Så himla härligt att få träffa alla eftersom jag inte sett dom på hela lovet. Efter 22 stack vi in till Vallen och började röja. Halva priset inträde och även i baren, det är fina grejer det.
  Även Gustav och hans kompisar var där eftersom Offe fyllde 19 (grattis!). Så jag hade två sällskap att spendera kvällen med. Det blev en kväll med lycka men även aggressioner nära till våld. Men mina kompisar gjorde kvällen till en mycket bra kväll!
  Tyvärr är det inte alltid lätt att hålla koll på alla där inne då jag tappade bort både Soof och Gustavs kompisar vissa stunder. Det sög att leta. Men när kvällen började nå sitt slut träffade jag  Elin och Jennifer som gav kvällen en extra guldkant.

Soof

Offe

En shopaholics bekännelser

Jag gjorde det. Jag lämnade tillbaks min nyinköpta klänning. Pengar rullar tillbaka in på kontot. Ska Nina bli ekonomisk? Den frågan får vi nog vänta med att få svar på.

Mys hos Linda

Igår var en skön dag. Inget jobb eftersom det hade strulat till sig med schemat. Men ibland måste man få sova ut och bara ha en dag för sig själv. Eftersom jag har varit ensam nu hela veckan så finns det ingen mat i huset vilket gjorde att jag tillagade ugnspannkaka, och det var riktigt gott. På kvällen stack jag till stensö där Jens körde mig och Linda i caben till Ljungbyholm. På vägen dit hämtade vi även upp Ida och Nicole. Jag kan ju lova att det inte var värt att fixa håret innan man satte sig i en nercabad bil, eftersom håret stod åt alla håll och kanter när man steg ur.
  När vi var framme gick vi och köpte snacks och sen började vi spela lite olika ölspel. Kvällen fortsatte med kareoke och mys. En härlig kväll helt enkelt!


Linda, Nicole, Ida, Jens

Shoppingförbud? Vadå?

Jaha, hur tror ni att det gick med att hålla plånboken nere igår då?:)
Jag gjorde i alla fall ett försök, fast det bästa skulle ha varit att lämna pengarna hemma. Men det jag hittade var så fint! Först var vi på HM och det var väl där jag hittade det mesta. Ett par trosor, 2 par örhängen (likadana i olika färger), ett chockrosa nagellack (som jag nämnde i förra inlägget att jag ville ha) och två läppglans. Sen gick vi viidare och tittade in på Gina tricot där jag hittade en klänning som jag sett på internet för jättelänge sen. Nu fanns den i affären så det blev självklart ett köp. Hittade även födelsedagspresent till Soof.
Ja som ni hör försvann lite pengar, men jag får väl börja att snåla idag istället:) Heja mig!



Klänningen fick jag inget kort på för kameran dog.
Men den är i alla fall tight och svart med små små volanger (Y)

Lunch på stan

Sitter här och väntar på att mamma och pappa ska röja klart i köket så att jag får käka frukost. Efter det blir det att fixa iordning sig någolunda då jag och Karin ska in till stan och luncha. Förmodligen blir det en sväng för shopping också, vilket är underbart men förbjudet. Shoppade för alldeles alldeles alldeles för mycket förra månaden, så egenligen har jag ett förbud. Vi får helt enkelt se om jag lyckas hålla plånboken nere i väskan. Vad tror ni?:)

3 favoriter för det yttre

Nagellacket
Just nu är det dessa tre nagellacken från Depend som är mina favoriter. För tillfället pryder det metallic-lila lacket mina naglar på händerna medan det blodröda lacket sitter på tårna. Det roliga med Depends nagellack är att det är så pass billiga (endast 25 kronor) att man kan ha många utav dem i olika färger. På så sätt kan man lätt variera sig mycket beroende på vad man har på sig. Starka färger är snyggt, speciellt till en fin bränna. Just nu står ett chockrosa lack på önskelistan.

Mascaran

Känslan över att inte behöva bära smink nu på sommaren går inte att beskriva. Det är helt enkelt underbart. Det ända som behövs är mascaran, sen är det klart. Självklart används smink till fest, men varför anstränga sig genom att dra på en massa foundation mm när huden är så pass fin och gyllenbrun, när man ändå jobbar?
   Jag har en speciell favorit av alla mascaror jag har testat, och det är ”Wonder lash mascara” från Oriflame. Borsten består av gummi och har en sida med långa strån medan den andra har korta. De långa stråna förlänger fransarna och fördelar dem så att det inte blir klumpar. De korta ger en otrolig volym och form. För er som vill testa en väldigt bra mascara så tipsar jag verkligen om den här. Eftersom den just nu är på extrapris kostar den endast 89 kronor.
 (Tryck på mascaran för att komma till Oriflame’s hemsida)

Paletter
Jag snackar självklart om ögonskuggor. När man för en gångs skull sminkar sig på sommaren så behövs en snygg ögonskugga. När du har en palett med en massa färger kan du mixtra precis som du vill och få fram en riktigt snygg look. Jag använder mig av paletten från ”Viva la Diva”. Den innehåller 48 olika färger och nyanser och det bästa av allt är att jag inte gav mer än 149 kronor för den. Den är helt klart en favorit som används flitigt hemma hos mig. Är det inte snyggt med en riktigt färgglad skugga till en svart outfit eller en färg som matchar den somriga klänningen?


    


    

Från strand till krog

Idag blev det en stranddag med Johanna. Tyvärr blev det inte Öland som vi hade tänkt men vi åkte till Flundran istället och det var minst lika mysigt. Mycket sol och skönt i vattnet. Jag badade två gånger. När man väl gjort sitt första dopp för året så är det ingenting att bada, bara superskönt.
  Ikväll drar jag, Johanna och Emma ut någonstan för att ta en drink. En av de nya klänningarna har åkt på och lite smink. Jag testade en ny somrig himmelsblå färg till ögonen som jag blandade från min palett. Det blev rätt snyggt faktiskt. Eller hur?

 


Shoppingtime

Det har varit sisådär med uppdatering. Men vad kan man bejära när det är strålande sol på himlen och varmt i vattnet? De senaste dagarna har varit helt otroligt bra. Jag har solat och badat mitt första dopp i år. Så nu har jag en fin bränna som förhoppningsvis ska bättras på lite på Öland imorgon.
  Igår kom studiebidraget. Därför bestämde jag och Gustav oss för att gå in till stan och kolla lite. Jag hittade dessa fina klänningar och sen köpte jag en ljusblå tröja till Gustav också. På kvällen var det fest hos Kajsa och Vickan vilket var supertrevligt!

RSS 2.0