Röd som en kräfta

Idag ser jag verkligen ut som en kräfta. Men vad gör det? Det lägger väl sig så småningom och ger mig en snygg bränna istället. Det har verkligen varit en helt underbar dag och sommarlovet har kännts ända ner till tårna.
Imorgon blir det sminkrådgivning på Body shop, sen åker jag till Gustav. Jag hoppas på lika underbart väder då också:)

Hiss & diss


Det var länge sen jag hade hiss& diss nu så jag tänkte att det var dags.

Hiss:
Min hiss går till KLT:s sommarkort. För mig som är 18 år kostar kortet 650 kr. Då får jag åka buss och tåg hur mycket jag vill under två långa månader nu under sommaren. Jag hade koret förra året och sparade in flera hundra kronor. Med det kan jag lättare åka till Nybro och vara med Gustav utan att betala 54 kronor varje gång. Under två månader skulle jag utan kort endast kunna åka och träffa Gustav 12 gånger för just de 650 kronorna. Därför ger jag min stora hiss till sommarkortet, då mina resor är helt obegränsade innanför Kalmar län!

Diss: Jag bor i ett blått stort hus. Framför mig har jag min bästa kompis, bakom mig har jag nästa bästa kompis, huset till höger är tomt och det vänstra, det är där min diss kommer in.
   För ett par år sedan bodde en senil tant där. Hon sa inte så mycket, vilket var skönt. Efter det flyttade en familj med ett litet barn, en dotter. Hon var inte så jobbig. En väluppfostrad tjej som inte skrek så mycket. Efter något år flyttade dom och en ny familj flyttade in, en familj med två barn. Eftersom jag har mitt fönster riktat mot deras hus så vaknar jag jämt och ständigt av att ungarna skriker i falsett. Nu när jag har stått ut med detta ett tag så skaffar som väl en till unge som även den inte kan hålla käften. Inte nog med att de skriker på mornarna. En vanlig sommarnatt förra året dunkade dom musik mitt i natten så att hela kvarteret kunde höra. Och för inte så länge sen var jag ledig från skolan en vardag och trodde att jag för en gång skull skulle få sova ut eftersom grannbarnen var på dagis. Men icke, för då bjuder mamman där inne sina väninnor på kafferep på altanen halv 10 på morgonen.
   Mina grannar är alltså helt otroliga för min sömn. Jag står inte ut!

Midsommar

I fredags var det midsommar. Jag orkar inte berätta allt som hände, för det är nog inte så vidare intressant. Jag åkte i alla fall upp till Lundegård på Ölsnad och träffade Gustav och hans kompisar. Det var helt underbart väder som efter ett tag blev jätteskiftande. Som tur var hade vi bilar att sitta i när de västa ösregnet kom. Med hög musik och härliga grannar satt vi och förfestade länge innan vi åkte bort till Köpingsvik. Där var det inte så jätteroligt. Vi gick mest runt för man fick inte tag på någon när telefonnätet var överbelastat. Träffade i alla fall lite folk man känner, vilket var bra. Efter ett tag bestämde vi oss för att dra oss tillbaks till Lundegård, där det var mycket lugnare och så blev det. Dagen efter åkte vi hem på eftermiddagen. Vi skulle egentligen ha stannat tills söndag men vissa av oss hade slut på dricka medan andra bara var väldigt opepp. Helt okej midsommar ändå, trots alla omständigheter.



Midsommarens plus/minus
Plus: Jag fick umgås med underbara människor och jag blev inte utsatt för något illa! Jag blev heller inte så full att jag mådde dåligt, vilket jag uppskattar otroligt mycket:)
Minus: Under tiden vi var på Köpingsvik fick vi se en brutal misshandel då offret låg på marken, en kille låg över honom och höll i han medan två andra stod och sparkade hårda sparkar mot både revben och hans livrädda ansikte. Självklart var minuset också att Daniel blev mördad. Jag förstår verkligen inte hur vissa människor fungerar.

Semestern som blev något annat än tänkt

Idag är jag tillbaka :D
Semstern blev inte alls som planerat, men det känns det som att inget blir nu förtiden. Gotland blåste vi av eftersom det krånglade med att låna bil så länge. Istället gjorde jag och Gustav lite småturer. På måndagen åkte vi till Öland och solade med vår picknickkorg på förmiddagen. När vi kom hem bestämde vi oss för att åka till hans sommarstuga. Där grillade vi, kollade på film och sov över. På förmiddagen dagen efter vaknade vi och la oss ute i solen med nybakade baguetter. Det var helt underbart väder och jag har faktiskt fått lite färg. Sen spelade vi även lite fotboll och boule. Tyvärr kunde vi inte stanna allderles för länge eftersom Gustav skulle in till sjukhuset och ta prover. Nedrans huvudvärk.
  På onsdag förmiddag åkte vi till Oskarshamn och slog upp vårt lila tält på campingen Gunnarsö. En jättesöt liten camping med underbar miljö. Jag är helt såld på klippor! Där blev det traditionellt campingliv där vi spelade kort, åt glass & hamburgetallrik, gick kvällsrundor och alla hälsade på varandra. Anledningen till att vi åkte just till Oskarshamn var att Gustav skulle tidigt till sjukhuset där och röntkas tidigt dagen efter. Så trots att inget blev som planerat så var det väldigt mysigt ändå och härligt att få inviga sitt sommarlov utan jobb.

Imorgon var det tänkt att vi skulle till Stockholms skärgård med en massa kompisar. Tyvärr var det några som bangade och därför blev det inte av. Det suger, särskillt när man är så kär i skärgårdar som jag. Istället blir det Öland. Det är väl egentligen det traditionella. Jag tycker själv att jag har vuxit ifrån det lite, men det var en nödlösning som säkert kommer bli kul eftersom det är så många härliga människor där, både som man känner och inte. Så imorgon bär det av!

Hoppas att ni får en underbar midsommar!


Sandvik

Semester

Hej hallå!
Ville bara påminna om att jag är på semester fram tills i morgon, därför ingen uppdatering. Sen åker jag till Stockholms skärgård för att fira midsommar på fredag, men innan dess får vi hoppas att jag hinner med att berätta vad jag har hittat på de senaste dagarna:)
Kram

Ölandsbesök

Idag åkte jag och Becca till Öland. Vi hade hoppats på att det skulle bli fint väder så att vi kunde sola och bada, men eftersom det inte blev så valde vi köpstaden istället. Det gick fort, vi var där ungeför en timme, sen gick vi och åt. Vi bestämde oss för att dra in till Kalmar och shoppa istället.
   I Kalmar hittade jag en massa. Jag köpte en svart klänning, en svart tubtopklänning, en rosa blus, ett armband och ett par skor. Skorna var riktigt snygga, men höga. Fast jag som är så liten kanske behöver se värden från en annan nivå.



Nu blir det en promenad med Becca


En galen kväll

Vilken otrolig kväll.
Det blev som sagt middag hemma hos mig igår. Mot kvällen ändrade sig planerna så vi åkte till Ebba och förfestade istället. Där var Jenni också. Med vin och naturgodis fick vi det väldigt trevligt.
  Efter 10 stack jag in till stan för att möta upp Karin. Vi gick in på vallen för att få en stämpel, sen gick vi till KM en sväng. Vi tog en Rosa pantern och snackade lite med David och Jonte mfl. Under vår vistelse på KM säger Karin helt plötsligt...
- Jag har 7 kondomer i väskan!
- Eh, varför då? Frågar jag och skrattar
- Natten kan bli lång ;)
HAHAHA, Du är underbar bästis!

Efter KM stack vi in till Vallen igen. OTROLIGT mycket folk, det vill säga att det var sjuuukt roligt där inne. Vi träffade Karins kusin och hans kompisar som vi stod mycket med i baren, sen kom Ida förbi och mina jobbarkompisar (som förövrigt räddade mig från en äcklig mäniska, TACK!)

Sen festade vi natten lång och kom hem med en främling på pakethållaren och pommes i cykelkorgen. Som sagt, natten var sjuk på alla sätt, och inget kunde förstöra den. Klart Vallens bästa kväll!

Officiellt sommarlov!

Idag var det officiell avslutning i skolan. Jag har ju annars varit ledig sen i torsdags eftersom jag har varit på student och inte haft några lektioner i skolan.
   Så på morgonen träffades klassen i klassrummet och vi drack läsk, åt banankaka och hade frågesport. Min grupp kom på en stolt sistaplats:) Vi fick även små personliga lappar. För någon vecka sen så fick man skriva söta anonyma ord eller meningar om personerna i klassen, sen sammanställde läraren dem och satte dem på samma lapp.
   Här är min söta lapp. Lite gulligt med "exotisk", vart det kommer ifrån har jag inte en aning. Det är lite kul att man inte har en susning om vem som skrivit vad.


I eftermiddag kommer brudarna hit och äter middag, sen frammåt kvällen blir det förfest och förmodligen in mot stan.
SOMMARLOV!

Årets första riktiga solning

Vilket underbart väder det är ute idag! En himla stor skillnad från igår. Jag har legat ute i trädgården nu på förmiddagen och solat. Nu känns det verkligen som sommar! Jag var lite orolig att regnet skulle hålla i sig ett tag framöver från igår, eftersom jag och Gustav bestämde för några månader sedan att vi ska till Gotland och campa nästa vecka. När man nu har detta underbara vädret istället för regn ger det i alla fall hopp.

Nu blir det lunch och ikväll ska jag jobba några timmar.



Nybros student

I fredags var det mina gullpluttar i Nybro som tog studenten. Därför stack jag dit i stället för skolan. Jag, Gustav, Gibbarn, Antonia och Jocke stack till skolgården för att hänga på Bob, Loo, Kajsa, David, Offe, Adam och Julia. Alla var så himla fina i färgglada skjortor, kostymer och klänningar.
  Efter att ha varit där under ett uppehåll av regn så började vi gå mot bilen, och då började det självklart regna igen. Suck. Vi körde i alla fall bort mot badhusparken och plockade upp killarna i det snygga släpet med tak. Sen åkte vi flera flera varv i stan.
   När vi hade kört färdigt och släppt av alla stack vi hem till Bob och åt smörgåstårta, sen vidare til David där efterrätten serverades. Det slutade sedan hos Offe som bjöd på allt möjligt!
   På kvällen stack vi in till Vallen och dansade av oss. Tråkigt nog blev det slagsmål, men det kan man nästan inte komma undan utan nu mera. Tur att tjejer inte får stryk så ofta iaf :)

Trots det dåliga vädret blev det en lyckad dag med en halvlyckad kväll:)




                 

Dagens Nina




♥ Tubtop HM
♥ Örhängen HM
♥ Jacka Gina Tricot
♥ Guldskärp Lindex
♥ Shorts Vero moda


Paparazzi




Lady Gagas senaste dänga.
Något jag inte kan sluta lyssna på, verkligen bra!

RSS 2.0