18årsfest

Jag kan ju börja med att säga att det blev en otroligt bra fest trots att både det ena och det andra hände. Jag och Karin träffades runt 12-tiden och började peppa. Vi fixade klart all musik och hade fullt upp med en massa telefonsamtal och sms om att fler folk ville komma till festen. En fest som våran sped sig fortare än vad vi hade trott i lilla Kalmar.

Vi åt lunch hos Karin och efter det började vi att göra iordning oss. Båda fixade lockigt hår som sattes upp med hårnålar. Skitsnyggt blev det! Till det hade jag en svart klänning och svarta pumps. Men det tog längre tid än vad vi hade trott när det gällde att locka håret, så vi blev efter i planeringen.

Klockan 18 skulle förfesten börja i lokalen. 10 av våra närmsta kompisar var bjudna och fick paj med sallad och tzatsiki, sen bål och kladdkaka. Runt 20.30 började det droppa in folk. Till en början var det bara de som var bjudna, men sen kom det folk jag aldrig sett. Tänkte att alla måste väl få ha en rolig kväll och lät de trevliga komma in. Sen undrar man ju hur folk har mage till att komma till festen när de tidigare på dagen har frågat om de får komma och fått ett nej eftersom det var fullt.

Presenter öste in av både den ena och den andra. Man kände sig cool som värd på festen. Underbara presenter var det, bla champagne, godis, örhängen, Mamma Mia dvd:n, presentkort, snappsglas, stockholmsresa, duschmössa med propeller och en massa annat. Ni är allt för söta. Tack!

Det var rikligt med ös på dansgolvet och alla hade roligt. Dunderlyckat var det. Några timmar senare öppnar jag kylen för att ta en utav mina 4 xider som var kvar. Men icke, dom hade ju någon tagit. Linas och Sofies dricka var även den borta + mina andra cider och andras skor var stulna. Då blir man så besviken. Man bjuder in onbjudna folk för att vara snäll och så får man det tillbaks. Det är så respektlöst. Som tur var så förstörde inte det festen. Vi hade det roligare än vad jag trodde vi skulle ha. Festen var helt enkelt top notch!

Tack alla för att ni kom, för alla presenter och för erat underbara sällskap.




    

Kommentarer
Postat av: kaka!!!!!

G-R-Y-M-T var det igår! Lite skit hände, men det gör det ju alltid. kunde varit värre. Nu minns man bara det underbara! Vi var världens bästa värdar, och shit vad sjukt kul vi har haft med planering o allt. lite trist att det nu är över :( haha men så härligt att allt blev så bra. och du, vi slapp ju städa toaletterna! det var grejt! grosan tog dom stackarn... haha. NU LADDAR VI INFÖR 20ÅRS FESTEN!!!

2009-02-08 @ 19:15:08
Postat av: kaka igen..

Förresten! Anna hittade sin tappade sko i en taggbuske utanför lokalen! här snackar vi mogna människor, hur kommer man ens på idén med att lägga EN sko där liksom? åhh. men nu är den funnen o alla är nöjda o glada :)

2009-02-08 @ 19:16:32
Postat av: korven

tråkigt med tattare men jag hade kul ändå!

2009-02-09 @ 12:11:58
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: Jackeline Perez

vad kul =) grattis i efterskott söt! =)

2009-02-09 @ 17:26:38
URL: http://perezjackeline.blogg.se/
Postat av: Millis

Superkväll Ninni :D kan inte du skicka bilden på mig och lina med? :)

2009-02-09 @ 22:11:59
URL: http://emilia-n.blogspot.com
Postat av: sofie

tack för kvällen ! <3

usch, shit vad ful bild på mej:(

2009-02-09 @ 22:41:31
Postat av: The Daily Influence

tack. nej, det har du ju alldeles rätt i ;)

2009-02-10 @ 01:33:24
URL: http://thedailyinfluence.blogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Ser ut som att du hade en helt toppen kväll jue :D Va skoj!!



Hoppas att du har haft en ritkigt bra dag idag? KRAM

2009-02-10 @ 17:45:53
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0