Varför tar det sådan tid?

Tänk dig bort. Tänk på en varm dag. Du ligger på en filt nära vattnet med en islatte i handen. Solen smeker din hud och du börjar få solbränna. Det är lugnt runt omkring dig och allt dina tankar går till är ditt inre lugn. Det är en underbar solig sommardag.

Det är inte klokt vad jag längtar. Vad kan man göra en vinter/vår som denna. Det är bara kallt, blött, grått och trist. Jag vill kunna vara ute i solen, bli brun, åka iväg och hitta på roliga saker. Den här veckan så är väl min cykeltur till skolan den ända utetiden jag fått. Jag har åkt till Gustav som bor en halvtimme bort och solat solarie för att inte känna mig allt för vit. Tänk vilken känsla när man får det här naturligt.
Så vad gör man dagar som dessa? Jo, går man inte i skolan så jobbar man, och gör man inte det så sitter man inne och fryser vid TV:n. Jag säger väl inte att det är något fel med det, för det har sin charm, men alla längtar väl till sommaren nu när vi varit med om denna årstid alderles för länge.
Jag kan tänka mig att man blir lite tokig efter denna längtan. Just nu vill jag bara se ljus, sol och gröna gräsmattor, inte denna gråa dimmiga vardag. Jag skickade efter en massa sommarkläder från HM för någon vecka sen för att jag längtar så. Jag får hoppas att sommaren kommer i paketet :)








Kommentarer
Postat av: The Daily Influence

Thanks :) Glad jag blev!

2009-02-06 @ 23:23:30
URL: http://thedailyinfluence.blogg.se/
Postat av: Linda

ja, dom är riktigt söta tillsmamans! Vilken fin blogg du har :)

2009-02-07 @ 00:07:12
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: stina

härlig med sommarbilder :)

2009-02-07 @ 10:08:59
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Postat av: Gynning

Klart du ska prova att smaka.



Ha en bra dag vännen

2009-02-08 @ 12:28:46
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Ihelgen har jag jobbat och sen har den ena födelsedags-festen avlöst den andra.. men idag ska vi på den sita :) (För denna veckan) hehe..



Hoppas att du har haft en bra helg? KRAM

2009-02-08 @ 12:59:05
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: natha

s: det är den :)

allt bra?

2009-02-08 @ 15:06:23
URL: http://nathalielantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0