Förbered dig för årstidsbyte!

Känner man sig inte lite grå efter vintern?! Jag känner i alla fall så och vill ha en föränding. Tänkte ge er lite tips som faktiskt gör att man ser mycket piggare och fräschare ut, genom att knappt anstränga sig.

Hår:
Efter en kall vinter behöver håret lite nytt liv. Gå till frisören och klipp dig. Lägg gärna i en färg, det gör att du ändrar ditt utseende ännu mer och folk uppfattar dig som förändrad.

Naglar: Måla både dina naglar på händerna och fötterna i en läcker färg . Även att dina tårnaglar inte alltid syns så är det en kick bara för dig. Fötterna ser faktiskt mycket fräschare ut med lite lack på naglarna. Ett tips är att använda både underlack och överlack på det ordinarie lacket, då håller resultatet mycket längre. Ett snyggt nagellack som jag själv ska köpa är det persikofärgade från Isadoras nya kollektion "Bare Beauty". Kanske något för dig?

Ansikte: Börja med att peela ditt ansikte (tips: Nivea Visage Young scrub away peeling), sen lägger du på en ansiktsmask. När du är klar peelar du dina läppar. Det gör du genom att fukta en handduk och försiktigt skrubba den mot dina läppar. Direkt efter smörjer du in dom med läppsyl, och ansiktet med en creme. Vips, du har fått en fräsch vårhy.

Motionera: Nu menar jag verkligen inte att du ska ut och springa varje dag. Nejnej! Mitt tips är att göra något kul. Gå ut en sväng med din kompis och prata av dig. Då motionerar man omedvetet. Annars är det också väldigt skönt att till exempel åka till simhallen och ta några längder i bassängen. Men gör det inte om du känner att det blir tråkigt och ett tvång, för detta ska du göra för att må bättre.

Sol: Det är inte många som jag känner som inte gillar att någon gång lägga sig i solariet och bara koppla av. Nu efter vintern är man faktiskt lite råttblek (bortser från er fubbisar som varit utomlands i vinter). Därför passar det utmärkt att lägga sig och få en brunare nyans. Jag menar verkligen inte att du ska ligga och pressa, eftersom det är först och främst inte bra att sola för mycket, och oftast blir det inte en snygg bränna. Så skippa brun utan sol och sola istället ca 20 minuter. Det är ungefär vad jag brukar.

Garderoben:
Förnya dig! Det vimmlar av snygga vårkläder i affärerna. Köp dig en ny outfit. Det jag själv tycker är ett måste är ett par jeansleggnings, klackskor, vårjacka och väska. Sen finns det tusen färger att välja en snygg tshirt i. Det är bara ut och shoppa!

Om du nu tittar dig i spegeln måste du se skillnad. En fräsch brun ton i hyn, nyfärgat hår, färgglada naglar och en härligare självkänsla. Ja det är sant, allt detta ger dig en egokick. Du känner dig friskare utav din lätta motion och ditt nya yttre. Du ser, man kan så lätt ändra sig utan att det ska vara tråkigt.

Kommentarer
Postat av: > E

åh, tack! din lista var inte dålig den heller ;D

2009-03-04 @ 18:15:58
URL: http://ejlo.blogg.se/
Postat av: Zandra

sv: haha, den är najs ;D



Allt bra med dig?

2009-03-04 @ 19:47:46
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: Zandra

sv: okej, härligt.

Jodå, det är okej här :)



Gör du då? :D

2009-03-04 @ 21:41:13
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: Cornelia

åh tack så mycket :D ja jag är jätte nöjd med mina köp faktist!

2009-03-04 @ 21:45:39
URL: http://corneliaframmin.blogg.se/
Postat av: Zandra

sv: okejokej, har försökt plugga..men gick inget vidare :(

2009-03-04 @ 21:47:40
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: A -*

Hahahha åå tack så mycket:D

öö nej inget av dem hahah bara lite tursam ibland kanskeh hehe :P

2009-03-04 @ 22:24:34
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Godmorgon! :)

sv. tacktack! :) men händer idag då?

2009-03-05 @ 07:00:51
URL: http://lindblommalin.blogg.se/
Postat av: Nina - This is who I am ♥

hihi ja det har du rätt i, den finns på lagerhaus också :)



kram

2009-03-05 @ 10:41:26
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: Zandra

sv: okej, är så även idag. Prov imorgon, men inte har jag pluggat, ajajaj! :/

2009-03-05 @ 20:00:41
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: emma

åh! nu mådde jag bra! imorgon är det jag som lägger mig i solariet bums efter jobbet! Naglarna är fixade (kolla in fin nyans på min blogg), shopping är på gång, Mot våren! God natt!

2009-03-06 @ 22:43:13
URL: http://modenessa.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Kul med dessa tips!

2009-03-08 @ 14:48:40
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0