Händelserna i Malmö

Det har varit en toppenhelg i malmö! Vi kom dit i fredags kväll Och käkade lite, sen åkte vi in till malmö för att festa. Vi var på en privatfest, men vi kände väl oss inte så jättebekväma där. Vi tänkte dra vidare till någon pub men ville hitta bussar först. Det slutade med att det tog så lång tid att vi åkte hem när vi väl fick chansen. Men under tiden vi hade letat hade vi väldigt kul i alla fall.

lördagen tog vi bilen in till stan rätt tidigt för en shoppingdag. Och det blev det verkligen! Jag köpte ett par skor, en vit tröja, en rosa t-shirt, en ring, två sorters teer, ett par trosor, en halsduk och en massa material till smyckena jag ska tillverka. Efter några timmar på stan blev det lunch. Vi gick in på Grafitti café för att kolla om de hade något annat än bakad potatis, och självklart hade de det. Jag köpte en kycklingsallad som var helt gudomlig! Som tillbehöt fick man även en halv bakpotatis och valfritt bröd. Det kunde inte bli bättre. Något jag kan tipsa om!
på eftermiddagen åkte vi hem till vårat boende och då hade familjen som bor där fått gäster. 30 stycken var de. Då blev det god middag och fotboll på TV. Så sjukt spännande mot slutet när Ungern kviterade. Och vilken känsla sen när Zlatan gjorde skitmålet! Glädje!

Söndagen kom. Det var sista dagen i Malmö vilket kändes lite tråkigt. Eftersom alla skulle till travet så passade jag och Karin på att shoppa lite till på shoppincentret bredvid. Då inhandlades 3 par skor, en deo, ett armband, en ring till och ett par trosor till. Så man kan verkligen säga att jag har shoppat i helgen. När vi kollat igen det mesta gick vi in på travet för att se derbyt. Det var ju familjen vi bodde hos som hade en häst som skulle vara med i loppet. Tyvärr vann den inte och därför blev det hemåtfärd efter loppet. På vägen hem stannade vi i Norje och åt på resturang. Helt otroligt gott!

Det har verkligen varit en underbar helg. Att få komma bort, umgås med bästa kompisen och shopping. Perfect!

Här har vi lite av det jag köpte :)

 


Kommentarer
Postat av: J O S E F I N E

Vilka fina saker du har köpt :)



Sv; Okej, låter som du kommer få en bra dag :) jobbigt med plugg bara haha .. men sådant får man ju tyvärr lida med haha!



Hihi, tack så jätte mycket :) Jag fyller 16!

KRAM

2009-09-08 @ 12:49:08
URL: http://jjossues.blogg.se/
Postat av: Jenny

Lät ju som en perfekt helg :) mkt fint du köpt också..

Kul att hitta ngt när man vill annars brukar det vaar så att om man inte kan köpa ngt så hittar man en massa eller tvärtemot..



Jo det är bra med mig..Gör dui dag då?

Kram

2009-09-08 @ 13:21:30
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jupp förhoppningsiv blir det så, jag hoppas verkligen det=) okej vad bra, ibland blir man överraskad om vem som läser ens blogg:P Jag skrev nämligen om en kille som brukar terra mig och min hund med sin bil, han hade skrivit till mig idag och mamma bara" alltså du gör ju dig ovän med alla", vaddå ska jag bara ta emot det eller? Tror inte det

2009-09-08 @ 13:44:28
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: Hanna!

Härlig shopping! :)



Ja men eller hur, jag ska gå på premiären! Du med? :)

2009-09-08 @ 14:35:44
URL: http://hnaolsn.blogg.se/
Postat av: Ida

SVAR: Okej :)<3 aah ;)

2009-09-08 @ 17:26:00
URL: http://byidagustafsson.blogg.se/
Postat av: Amie

sv: men gud vad söt du är. tack så mycket. nu rodnar jag. :$ tack!!! <3333

2009-09-08 @ 20:52:36
URL: http://amieamie.blogg.se/
Postat av: Amie

sv: ja absolut. den finns inte här i halmstad heller :(

2009-09-08 @ 20:53:15
URL: http://amieamie.blogg.se/
Postat av: Jenlen

Okej, jag har vart på jobbet sen efter va jag ute o gick med en kollega va skönt att röra på sig. nu är det tv kväll, kollar på andraavenyn sen ska jag kolla på sweet home alabama, såg den på bion för längsesen, har för mig den va bra!



Japp det ska jag göra, ska bli kul att se :)

Kram

2009-09-08 @ 21:33:30
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: kakan

JAG HÅLLER MED! helgen var verkligen helt P E R F E K T! <3

2009-09-09 @ 14:00:55
Postat av: sara

fint :D

2009-09-10 @ 17:32:28
URL: http://saararoseen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0