Fredagskväll

Igår kom Gro hem till lilla Kalmar och hade med sig Eija. Så efter min shoppingrunda stack jag hem till hennes lägenhet. Vi hämtade upp Siggan och lagade en riktigt god middag. Det blev klyftpotatis, kyckling, kantarellsås och en stor sallad. Vi var grymma helt enkelt, och mätt blev man, för mätt.

Lite senare kom Kia också. Vi satt och snackade en massa, kollade på tv, "lekte" en annan version av Tarzan (komma-ihåg-lek?). Sjukt kul. Slutade med att jag fick kramp av mitt skrattande. Sen gick snacket från att störa sig på personer till kriminalbrott och vidare till spökhistorier. Eija lyckades skrämma oss rejält.

Efterrätten blev min fruktsallad med jordgubbar. Jag har varit sugen på det i flera dagar och nu blev det äntligen av. Supergott!

Slutade med att jag sov över i lägenheten fast att det inte var tänkt så från början. Jag hade en riktigt bra fredag, sådan som man vill ha oftare. På morgonen blev Gro och Eija hämtade av Gros mamma som hade med sig sin nya hund. Jag höll på att dö, så söt var den. En liten grå hundvalp som såg ut som en minivarg med babypäls. Jag ville inte skiljas.

Idag blir det chill, sen jobb. Eurovision song contest ikväll eller?


Kommentarer
Postat av: Emilia

Haha ja jag såg honom dansandes runt lite överallt ;)

2009-05-16 @ 15:08:48
URL: http://emilia-n.blogspot.com
Postat av: amanda

åh, tack så mycket =)

2009-05-16 @ 16:15:41
URL: http://amanddis.blogg.se/
Postat av: korven

ååh va synd att jag inte kom :(



fast okey, jag hade rätt mysigt jag med, men kändes som om jag svek Gro lite..

2009-05-16 @ 20:20:09
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh, blev sugen på fruktsallad nu! Det ska jag göra ikväll :-) Haha vd roligt, våran senaste kväll slutade också med spökhistorier!

2009-05-17 @ 13:04:57
URL: http://modenessa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0