OC-mys

Det blev en dag med tjejerna. Lika mysigt som vanligt tycker jag. Vi gjorde egen pizza som blev otroligt god, sen kladdkaka, te och latte. Jag hade hunnit med att göra lite chokladbollar hemma hos mig med. Till och med joll-o serverades, men det var faktiskt ingen hit, men kul att ha smakat. Allt detta och en massa OC! Underbart. Men som de flesta tycker, så håller jag med om att säsong 1&2 klassar ut 3an och förmodligen 4an också. Vi hann se 8 avsnitt och inte en tår fälldes för min del. Okej att det någon gång var lite sorgligt, men det går ju inte att jämföra med de tidigare säsongerna. Blir lite rörigt också när det var ett tag man kollade på Oc sist och nu är helt inne i OTH. :P Tack tjejer, snart igen!





Jag säger bara, Ben Kunde ;)

OTH

Det är äntligen lov! Jobbar en del men de två sista dagarna har jag varit med min prins. Förövrigt måste jag säga att det varit två mycket speciella dagar. Jag kan nog egentligen inte beskriva varför, men har varit lycklig varje minut. I onsdags var det förresten 13 månader. Mmm, I like it.
Det har blivit en del OTH kan jag lova. Vi kollade klart på säsong 2. Åh, man blir helt fast vid serien. Men just nu känns det som hela Tree hill rasar samman. Kan knappt vänta till nästa avsnitt hemma hos Gustav.

Och jag älskar låten.


Dricka till den? -Bacon :)

När man jobbar på Burger King så kan man vara med om rätt konstiga gäster;)
Idag i DT:n (driven) så säger Becca till gästen...
- Välkommen till Burger king, det går bra att beställa.
- Jaha, jag vill ha en sån där Angus.
- Och dricka till den?
- Bacon :)
Hahahah, alla med headset asgarvar medans gästen skäms och skrattandes försöker förklara sig med att hon inte ville ha bacon på sin burgare.

En annan kille i DT:n säger bestämt:
- Hejsan, jag skulle vilja ha två cheeseburgare med bröd :)
Även då börjar vi asgarva. Var han tvungen att säga bröd? Som om vi bara skulle givit honom en köttbit med ost på annars då eller?:P

Jag hann även skämma ut mig lite med i DT:n. En gäst frågade vad det var på en viss hamburgare och jag skulle vara duktig och förklara. Saken var bara den att när jag hade förklarat i mitt headset så glömde jag trycka på avknappen så jag gick runt i typ en minut och snackade med alla andra på jobbet. Mannen blev typ irriterad och skrek "Vad håller ni på med där inne?!?!" Först då märkte vi att det var jag som var länken till problemet (a). När jag väl skulle dela ut maten till mannen så skrattade han bara och tyckte jag var rolig:P

Så kan det vara en dag på BK. Och skämten blir inte tråkigare för att man är trött efter åtta timmars jobb vill jag lova.

Bistro bar

- Du mådde bra igår eller?
- Tss, njae inte runt tolv, hur visste du det?
- Det var några i korridoren som snackade om det. :P

KUL?! Knappast. Men det händer alla någon gång, igår var det min tur.

Det blev en annorlunda kväll igår. Sofie och jag stack på en riktigt rolig förfest hos Matilda vid halv nio tiden. Där hemma var Matilda, Lina, Kirk, Nanna och Bettan. Det blev ölspel och en massa drinkar. Kände mig sjukt peppad på att gå ut och festa. Runt tio cyklade vi in mot stan och jag blev skjutsad av Lina. Idag värker det i rumpan av hennes vilda färd på alla trottoarkanter. Väl framme vid Bistro bar träffade vi en massa kul folk. Vi ställde oss i kön då vi fick reda på att det var stickkontroller. Oops! Kön gick inte frammåt, vi såg folk längre fram som såg rätt nyktra ut med ändå inte fick komma in. Det var kört. Jag fick den brillianta idén om att planka. Så jag sprang fram till "staketet" som var typ 50cm högt, med Lina och Sofie i hälarna. En snabb titt till höger och en till vänster för att vara säker på att ingen vakt skulle se mig. Det gick som en dans. Jag hade bara hoppat över och börjat snacka med de som stod där på uteplatsen. Idén fungerade även för Lina och Sofie. Vi gick vidare till garderoben där Jens stod och tog våra jackor. Snäll som han vad så fick jag och Lina dela galge så att allt som allt betalade jag 10 kr för denna utekvällen, istället för 120 :)
Vi gick ner till dansgolvet och röjde ett tag. Sen gick det utför. Jag kände hur jag mådde sämre och sämre. Runt tolvslaget tog jag beslutet att gå hem. Gick ut ur dörren och träffade Jonte som var en utav de personer som inte kom in. "Men Nina, om du går ut nu så kommer du ju inte in igen" "Men jag vill inte gå in, jag vill gå hem!*Böl*". Jonte tag hand om mig ett tag. Snackade och följde mig till min cykel så att jag skulle kunna komma hem säkert. Tack Jonte!:)
Jag kom tillslut hem, till och med cykellyset hade satts på märkte jag i morse när jag cyklade till skolan. Efter att jag ställt cykeln på grusgången och kilat in på baksidan är det helt svart. Läskigt. Jag minns ingenting. Jag vaknade i morse och märkte att jag tydligen hade hämtat min elektriska värmekudde och haft på hela natten. Min oro över vart jag hade gjort av mina smycken kom över mig. Jag tog mig i ansiktet och kände att jag inte hade sminkat av mig på kvällen. Det händer inte många gånger om året vill jag lova. Så jag kan tänka mig att jag bara hade gått upp på mitt rum, tagit av mig smyckena och kläderna, inte tagit på mig min pyamas, hämtat värmekudde och satt den på högsta värmen, inte kollat mobilen som frövrigt hade 6 nya sms från folk som undrade hur det var med mig, och 5 missade samtal. Herregud.
Men även att kvällen blev som den blev hade jag jävligt kul vissa delar av den. Jag träffade roligt folk, betalade bara 10kr, var på en kul förfest och fick umgås med mina kompisar (Y)



















Hiss & Diss




Hiss: Mina nya plygebyxor! Fick se dom i en liten H&Mkatalog och fastnade för just dom. Fanns tyvärr inte rosa som jag ville ha, så då blev det svarta. Superhärliga och för bara 149 kr. Kanon!






Diss:
Dagens diss går till Annika. Alla i NV07d vet vad jag pratar om. En matte/fysiklärare som inte vet vad hon talar om. Ögonen sitter i taket 85% av lektionerna och frågar man en fråga vet hon aldrig svaret på den. Är det nu så att hon för en gångs skull kan svara på frågan så kan hon inte förklara den. Allderles utmärkt att vara lärare då, eller hur? Igår var det sista tillfället att plugga in "sönderfall" till provet som var idag. Jag och Lina hade suttit på resurs och försökt fatta det. För Lina gick ljuset upp, men när hon kom till mattelektionen och visade Annika hur hon hade lärt sig fick hon inte den glada feedbacken som hon tänkt.  Istället sa hon att hon inte alls fick använda den formeln som hon lärt sig att använda på resurs eftersom hon inte läst fysik innan. För har man inte läst fysik så är det inte normalt att kunna den formeln. Men det går precis lika bra att använda den formeln egentligen. Detta gjorde hon bara som vanligt för att jävlas med hennes elever. En annan sak som hände i dag var att hon mer än gärna gav oss fysikläxa över lovet. Varför? Varför är det så himla kul att tracka oss? Om hon istället lägger ner den energin på att försöka få oss att fatta så skulle vi nog gilla läget allihop.

Höst

Min höst börjar komma på plats. Känns så roligt att ha något att se fram emot.

  • Höstlov (v.44)
    -Jobb (kanske inte allt för kul)
    -OC-kväll
    -Fest
    -Chill
  • Stockholm (21-23/11)
    -Träffa Gro
    -Festa
    -Shoppa
  • Ullared (24/11)
    -Med mina sötnosar Sofie, Lina Och Kirk
    -Shoppa!!!
  • KPT-dag (28/11)
    -Ledig från skolan :D
  • Sen närmar det sig julen och ännu ett lov ;D



Dagens låt: Long way to happy - Pink


Lånekläder?

Det gick knappt en dag med att tänka på min ekonomi som jag inte ville föstöra. Igår gick jag på stan och vipps så hade jag en tröja och ett linne i påsen. Det är omöjligt att få det att ta slut. Men i och för sig var det en tröja som jag verkligen gillade som jag haft en likadan innan, men som det blev fläckar på. Och linnet blir perfekt för min utgång till Bistro bar på torsdag.
   Varför finns det inte lånekläder? Eller finns det? Typ som man lånar för en helg eller något. Ja jag vet att det finns så med finare klänningar och så, men liksom som kläder från vilken affär som helst, som man kan ha för en utekväll eller bara något extra för vardags. Det skulle vara så himla bra. Att kunna låna en tröja för en liten summa pengar och sen typ när de kläderna inte var lika inne längre så kunde de finnas på utförsäljning, som typ second hand. Jag tror att jag har kommit på en bra lösning till överkonsumering:)


          Mitt skrynkliga linne :)

Shoppingstoppshjälp?

Jag blir lite småsur på mig. Okej att jag har pengar över eftersom jag jobbar, men måste jag vilja ha allt som går att köpa? Just nu känner jag inte att jag har lust att slänga iväg så mycket pengar på allt. Jag vill kunna spara lite till andra tillfällen som Sthlm och Ullared. Vad jag vill ha nu är en massa saker från tradera, bland annat en väska och ett par örhängen. Jag har även äntligen hittat en gammal escadaparfym på en internetsida som inte går att köpa i affären längre som jag verkligen vill ha, och den är nog mitt största måste!! En utav mina nyaste tröjor fick fettfläckar på sig härom dagen, så det måste ju inhandlas en ny. Listan efter detta är lång. Vad gör jag för att stoppa mig? Och säg inte att jag ska sluta köpa något alls på ett tag, för det funkar inte, det gör mig bara deprimerad :P
Är det någon som kan tipsa om något bra?:)

Horoskop

Satt och kollade runt lite på internet istället för att plugga och hittade den här sidan. Här kan du får reda på ditt horoskop i alla kategorier, vilken kändis du passar med, hur du är som person och vad du och pojkvännen har för kärleksanalys genom att kolla kärleksnumerologin. Sen finns det en massa massa mer. Lite småkul ;D

Nina tipsar

Jag har tänkt ett tag på att tipsa om den här underbara parfymen. Den har stått på min inköpslista ett tag med det har bara inte blivit av att jag köpt den. Igår när jag var hemma hos Gustav och One tree hill avsnittet hade slutat bad han mig stänga igen mina ögonlock. Jag hörde att han gick in i hans garderob och förmodligen hämtade något.
"JA! Du har hittat min vita tröja?:D" sa jag glatt
Men det var det inte, det var ett sött litet paket med en ros på. Jag förstod ingenting. Fyllde jag år? Hade jag namnsdag?
Jag sken upp som en sol när jag öppnade paketet och såg att det var Christina Aguileras nya parfym "Inspire". Överlycklig. Inte bara över att vara ägaren till parfymen, utan av att jag har världens underbaraste pojkvän! Kommentaren till varför han köpte den var: "Jag ville att du skulle ha den och du köpte den ju aldrig så. Sen ville jag att du skulle bli glad (a)" Fniss*

Parfymen är i alla fall enligt mig rätt lik Diors  "J'Adore". Och den var en gång i tiden en utav mina favoriter. Enligt beskrivningen är Inspire en klassisk och bestående doft, vackert feminin och sexig med en mix av mango, gardenia och valenciansk apelsinblomma.  Ta en titt på reklamfilmen :)



Helguppdatering

Min uppdatering sen i torsdags är ju pinsam. Aja, jag har inte haft varken tid eller lust för att skriva. Men nu idag sätter jag mig med vilja. Jag har både tid och lust. Idag fick jag förresten hem mina Diorörhängen, Nice! Jag vann även precis en annan auktion på 3 par sötvattenspärlörhängen :)




Fredag: Det var en slapp dag i skolan. Alltid lika skönt på fredagar när man börjar vid 9.10 och slutar vid 14.00. Men idag var det ännu bättre. Historian var inställd, därför hade vi istället sovmorgon till 11 (Y). På eftermiddagen åkte jag hem till Gustav. Det blev en massa One tree hill, Ghost whisperer, Idol och Fredag hela veckan.
   Gustav körde in Lena, mig och Emma till stan så köpte vi pizza på Amigo. Riktigt gott var det, men man blev så sjukt mätt när man bara ätit hälften. Sen var det ännu mer slapp på kvällen med ännu mer OTH, och guu vad man inte kunde sluta kolla på det, det var så spännande! Men jag var tvungen att sova rätt tidigt eftersom jag skulle jobba dagen efter. Blä på det!

Lördag: Gick upp tidigt för att komma med bussen 8.15. Somnade som vanligt till. Jag blir så trött på att få gå upp så tidigt varje gång man måste med bussen. Tur att jag bor i Kalmar så att jag inte skulle behöva göra det varje dag annars. Helt okej dag på jobbet i alla fall. Sen på kvällen fixade jag iordning mig och Kirk kom hem till mig. Vi skulle göra det sista på Linas present, cykeln. Vi hade bara kedjeskyddet kvar och skulle sätta dit det med alla muttrar vi hade. Trodde vi ja, vi hittade inga muttrar som vi hade skruvat bort! Så pappa fick buttert hjälpa till och ta fram sina egna. Vi kom i alla fall iväg in till stan sen för att äta på resturang med Lina och Sofie. Lina fick den låtande cykeln (eftersom kedjan låg mot kedjeskyddet när vi inte hade alla muttrar). Vi hade målat den röd med gula (skulle föreställa guldiga) ränder, fram på cykeln stod det LINA och på mittenstången stod det "Ugly Maggan", som då är cykelns namn. Hon blev jätteglad, vilket vi hade hoppats på eftersom vi hade lagt ner rätt mycket jobb på den. Reaktionen var lite kul när vi kom cyklandes emot henne och sa grattis. "Eh, tack, men jag fyller inte år! Hon förstod först inte att det var cyklen som var till henne och var en väldigt försenad present.
   Det blev middag på Athena. Mums på det. Vi satt länge och pratade. Tillslut slocknade ljuset på bordet och Sofie frågade oss om hon skulle byta det med nåtot från ett annat bord, och självklart ville vi det.
"Ska jag göra det diskret?"
"Det är väl inte nödvändigt? Dom förstår väl att vi vill ha ett nytt ljus och byter själva"
Sofie sitter med glasljuslycktan i handen och reser sig för att byta bort det. PLING! Hon slår i den i hennes glas så att det låter över hela resturangen. Blickar samlas mot oss. Fy fan vad kul det var, hon lyssnade verkligen på att hon inte behövde vara diskret:P
   Efter vi hade betalat stack vi hem till Kirk och åt efterrätt. I början kände vi oss lite töntiga när vi satt där och snackade serier som OTH, OC och Lost. Men sen när vi upptäckte att vi senare satt och snackade politik skämdes man ju nästan. Haha, men kul var det, och intressant. Så himla mysigt att sånna här kvällar då&då. Det är det som behövs för att glömma bort allt dåligt man försöker förtränga.
   Jag kom hem runt 01.30 och ringde Gustav, blev besviken på honom och somnade gråtandes.



Söndag: Vaknade och trodde att pappa hade smittat mig med sin maginfluensa. Hade sjukt ont i både magen och huvudet medans jag kände att magen ville vända sig ut&in av mitt illamående. Men jag tog mig till jobbet i alla fall, utan frukost. Jag trodde inte att jag skulle klara av att jobba ett 7timmarspass mellan 10-17, men runt 15 fick jag min frukost/lunchrast och fick i mig lite mat, efter det kände jag mig mycket bättre, men tankarna om tjaffset mellan mig och Gustav snurrade fortfarande i huvudet. Efter jobbet kom han hem till mig. Vi pratade, jag grät. Vi kom fram till att vi inte skulle klara oss utan varanda, att vi älskade varandra för mycket. Att jag blev besviken för det han gjorde känns fortfarande men jag tror jag bara får acceptera för att behålla det som verkligen betyder något för mig, något jag verkligen inte vill mista. Men det är svårt, särskillt när det handlar om personen som man bryr sig mest om.
   Vi kollade på ett avsnitt OTH. Skulle ha sett fler,men Gustav hade råkat bränna fel avsnitt, så de som fanns på dvd:n var avsnitt vi redan hade sett. Då tänkte vi att vi skulle se en film som Gustav hade laddat ner på min dator, men just när filmen började såg jag att jag hade sett den filmen. Jag insåg att vi hade misslyckats med vårat filmtittande och sov medan Gustav ägnade sig åt filmen.
   Jag är glad att allt ordnade sig och jag hoppas att det inte är något tillfälligt, utan att det blir bra framöver, lika bra som vi alltid haft det innan. Underbart helt enkelt.

Fika med Becca

Fika med underbara kompisar är alltid lika uppskattat! Idag träffade jag Becca. Föst gick vi ner på HM så att jag kunde köpa den svarta tröjan som jag snackade om igår, sen några örhängen:P Fortsatte vidare till Corner. Beställde en latte och en snickerskaka. Sen satt vi där hur länge som helst och snackade och garavde. Det är så himla kul när man inte träffat en person på länge och sen har man tusen saker att prata om så att man aldrig håller käften. Blandade dofter på cafét  måste jag även tillägga. Herregud, först kommer lukten av en kebabtallrik och nästa stund lyfter en 25årig kille 4meter bort, på armen och lukten av pubertetsvett kommer som en våg studsandes emot oss, helt otroligt. Det händer alltid oss bara för att vi är så känsliga :P Efter våran pratstund träffade vi Tj och följde med honom till Donkan. Tog en till latte. Hann även med en snabbtitt på Gina. Nu är frågan om det blir fest med Tj, Becca och Gustav imorgon eller inte. Annars blir det i alla fall OTH-nötning hos Gustav. Skönt att veckan snart är över, och snart är det lov!

Denna veckan har varit övervägande bra! Och då måste jag ju tillägga att jag fick endast 1 fel på fysikprovet som vi fick tillbaks idag :D

Onsdag

En glad dag.
Kom hem från skolan och i trädgården är de söta kattungarna igen. Alla 3 + deras söta mamma. GOS.
   Det blev inte en kort promenad med Karin idag inte. Vi gick runt i lilla Kalmar i hela två timmar och pratade konstant. Ett klart tecken på att man ses för sällan. Vi kom bland annat in på att vi skulle ha vår 18årsfest tillsammans. Fan vad kul, redan börjat småplanera lite.
   Imorgon blir det en kort skoldag, sen fika med Becca och möjligtvis en runda på stan. Funderar på att köpa en sån där snygg baströja med trekvartsärm i svart också. Har den redan i vitt, rosa och lila. Sen hoppas jag på något snyggt smycke också.

Ps. Mina naglar blev vinröda efter långt färgval. Snyggt!
Jag har även fått mitt nya Oriflamesmink. Den här gången hade jag skickat efter en mascara och en duoögonskugga. Mascaran var till och med bättre än väntat, men ögonskuggan vad underbar. Guld/skogsgrön. Passar perfekt till mina ögon och mitt hår. Mums på att´.










Dior

Idag fick jag turen att komma över dessa snygga Diorörhängen på tradera.com. Så nu är jag lite lycklig för dagen.


         Kvällen:
  • Plugga
  • Måla naglarna
  • Träffa min underbara Karin



Bio

Äntligen blev det av en kväll med tjejerna. Det är det som har behövts, vi har nog inte bara fattat det. Det kändes helt underbar och roligt att få träffas utanför skolan och bara göra något som inte har någon koppling till matte eller fysik. Vi gick på bio. Patrik 1,5 blev det. Blandade känslor genom hela filmen, men det fick mig i alla fall inte att börja gråta, fast att jag är väldigt känslig och har lätt för sånt.
   Filmen handlar om Göran och Sven som är tillsammans och vill adoptera ett barn. En dag får de beskedet att de ska bli föräldrar till lilla Patrik på 1,5 år. De blir överlyckliga och börjar inhandla grejer till honom. Dagen han ska komma hem till dom så har det tydligen blivit en förväxling. Hem till dom kommer en femtonårig homofob som även han heter Patrik. De försöker byta tillbaks honom till deras barn, men det är då de får reda på att det inte finns någon annan Patrik, kommatecknet hade bara hamnat fel. Sven och Göran kommer inte överrens om hur de ska göra med sin son, men Göran bestämmer för att han vill behålla honom tills han får ett annat hem, vilket Sven gillar oskarpt.

Verkligen en film att rekomendera. Fast jag kan erkänna att jag trodde at den skulle vara bättre än vad den var. Men den hade det somen film ska ha, humor, sorg, kärlek osv. Så den är helt klart sevärd, jag gillade den :D

Sofies kommentar i slutet var ju lite söt också, vi satt och pratade om vad vi tyckte och så, då kommer hon med " Men ååååh, jag ville ju se hunden" Hahah!

Underbar kväll med er, ser fram emot Ullared!


<3

Jag vet inte vad som händer. Jag blir bara så ledsen för det känns som om jag bara är i vägen. Är jag inte tillräcklig? Så har jag kännt den sista veckan och på något sätt känns det som om man glider isär från den man älskar. Det är det sista jag vill i livet. Hur gör jag för att vara tillräcklig? Hur gör jag för att betyda mer?


And all I know is
 You've got to give me everything
 Nothing less 'cause
 You know I give you all of me


Väskauktionen

Fan! Arg blev jag! Jag fick inte väskan. Eller jag skulle nog ha fått det om jag hade kunnat bestämma mig. Det var några sekunder kvar (kan jag tänka mig) och jag var tveksam om jag vill lägga så mycket pengar på den. Så jag tvekade, och då gick tiden ut. Men men , jag har redan hittat en ny väska som jag vill ha. Men jag tror inte att jag kommer få den heller, men det kommer ju in nya fina hela tiden så någon gång kanske det blir jag som blir lycklig.

Daddy

Jag hade verkligen kul när jag kom hem från jobbet igår:P Klockan hade blivit rätt mycket och jag gick upp till rummet och satte mig vid datorn. Då ville pappa att jag skulle gå ner och kolla på "Fredag hela veckan" med honom, så då gjorde jag det i stället. Och fan vad vi garvade, så jävla kul var det. Sen drack vi kaffe och åt min morotskaka. Underbart god, som vanligt. Pratade en massa om allt från film till tradera.com. Länge sen jag hade en sån stund med min far. Fler far- och dotterkvällar tack ;D

Nya kaggisar

Äntligen har de kommit. Mina KAGGbyxor. Känn er efterlängtade! Sjukt sköna och betydligt mycket snyggare och bättre än förra årets modell.

















Lasse Lasse Lasse, KAGG KAGG KAGG!

Louis Vuitton

Nu håller vi tummarna för att jag ska bli den lyckliga ägaren till den snygga väskan. Snällasnällasnälla!


Stor smurf manglar liten pojk

Det ösregnde ute och jag bestämde mig för att ta på mig mammas stooora blåa regnjacka och bege mig till skolan. För att inte blöta ner håret tog jag även på mig luvan. Den gjorde att jag inte kunde se åt något håll mer än rakt fram. När jag kommit ut från porten ser jag Beccas lillasyster och hälsar. Tillbaka får jag ett svagt hej, tror inte att hon förstod att den stora fula smurfen egentligen var hennes granne. När jag kommit bort till stora vägen som jag ska korsa tänker jag mig för ordentligt. Jag ska inte bli överkörd på grund att det taskiga vädret. Därför stannar jag och vrider huvudet i de vinklar så att jag kan se så det inte kommer några bilar. Det blev fritt och jag körde över till cykelbanan. Jag som alltid korsar den utan att bli bemött av någon kör i full fart för att inte komma för sent till dansen. SMACK! Det gick på en millisekund. Samtidigt som jag cyklat i min fulla fart hade en liten kille gjort detsamma, fast mot mig. jag fattade först inte vad som hände. I chocktillstånd slänger jag ur mig, "NEJ, eller oj förlåt, jag såg dig inte, hur är det med dig? Är du okej? Förlååååååt" Kändes rätt pinsamt när den lilla nioåringen låg i vattenpölen och sa att han var okej. Söt var han, men undra vad han tänkte. Och undra hur historierna i skolan lät sen. "Idag när jag cyklade till skolan blev jag påkörd av en jättesmurf :D" Hoppas killen är okej. Jag fick i alla fall ont i knät och har nu ett litet sött smurfblåmärke:)

Måste bara säga att jag fick VG på mitt matte C prov idag. WEII!

RSS 2.0